Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jéghorgászat
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
Ne sértegesd az autómat
Abban egy centivel max felett van és nem akar fogyni
Amúgy is mindössze 2500km-t mentem vele mióta megvan, most van benne 29700km
Faternak mondom rakjunk bele desztvizet, amúgy 1dl volt a minimum szintig, mondom majd szervizben nézzenek rá 15000 nél kell vinni úgyis
Niroban amúgy két hűtőkör van, a másikból nem hiányzik, szerintem azaz akksié[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
MunezXBK
nagyúr
válasz ArthurShelby #294187 üzenetére
Nyáron esetleg. De nem tudom pontosan, holnaptól új melóm van.
-
Zizmand
aktív tag
válasz Micsurin #294178 üzenetére
Azért az alvázvédő alá csak úgy bekukucskálni nem olyan könnyű. Gyári, vagy utólagos? Bitumenes (fekete), vagy viaszos (áttetsző/sárgás színű)? Ha valahol gyanúsnak tűnik, akkor ott általában már rohadni szokott. Első körben, ott piszkálnám meg, ahol esetleg sérült az alvázvédő.
Én drótkefével, vagy vékonyabb csavarhúzóval kapargatnám meg először finoman, majd erősebben. Ha nem nagyon akar lejönni, akkor valószínűleg nincsen szétrohad alatta sem a karosszéria. -
eldoble
aktív tag
Akkor lehet rátöltök kicsit.
A Mazdánál nem éri több nyúzás az indító akksit, mert itt amikor a start-stop rendszer miatt áll a motor vagy ilyenkor újra indít, akkor nem az indító akkuról megy világítás, fűtés, rádió, légkondi és az újra indítás, hanem egy menet közben feltöltött kondenzátorról.
Mild hibrid-nek nevezi a Mazda.[ Szerkesztve ]
-
Kickass
őstag
válasz simonjoe #294179 üzenetére
Az M1-M7 ki és bevezető szakaszán mentem el ma oda-vissza két különböző időpontban.
focvis: most kicsit összezavartál a véda előtt van valami amin kamerák vannak, de érdekes hogy csak a bevezető oldalon, a kivezetőn nincs (a matricát figyelő kamerák is párban vannak általában mint a véda). Illetve az ott már az egér úti lehajtó után van ami nem díjköteles.
-
Hachiko95
aktív tag
válasz macilaci78 #293706 üzenetére
Itt a példa az eltartott kisujjas kávé szürcsölésre: [link]
Amikor valami már olyan jó, hogy unalmas.440 lóerő, de 0 érzelmet váltott ki Mishából, mintha sétakocsikáztak volna. Ők előzgettek, nem is tudom megelőzte-e őket valaki.
Erős, de nem tűnik annak, váltani sem kell. Csendes, rezgések le vannak szűrve. Utcára biztos nagyon jó autó, de szerintem ezt pályán nagyon gyorsan meg lehet unni, mert nem igazán von be a vezetésbe.
Mondjuk nem tudom gyorsabb-e, mint egy E36 vagy E46 M3 kis átalakításokkal, ennek olyan barátságos alulkormányzós egyensúlya volt. Nekem az AMG nem pályanapos csapatós autó, de ezt szerintem már olyan irányba is pozícionálták. Nem a klasszikus nagy motoros, erős AMG mint a régebbiek vagy a nagyobbak.[ Szerkesztve ]
-
Corsa02
őstag
válasz ArthurShelby #294166 üzenetére
Jó kis gép igen, már 280e-ret mentem vele és ezért nehéz tőle megvállni, bár az eszem tudja, hogy az lenne a logikus.
Majd a következő talira elmegyek vele, ha meg lesz még :)The Truth Is Out There --->
-
Micsurin
nagyúr
Régi alvázvédő alá, hogy tudnék bekukkantani?
Kibontanám a meglepi csomagot.
Megemelve múltkor megnéztük úgy szépnek tűnt de sok helyen ugye vakon vagyunk így is.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
simonjoe
őstag
válasz Kickass #294175 üzenetére
Sajnos igen. Több mint három éve nejem autójára elfelejtettem matricát venni, pontosabban azt hittem, h vettem, pedig nem.
Vígan közlekedtem, a pályán, majd pár hét múlva kaptam vagy négy levelet egyszerre, utána szinte minden nap. Befizettem vagy öt büntit, gyorsan írtam az illetékeseknek, h ne mááá!! Közben megvettem a matricát is. Jó fejek voltak mert a többit, 7 pótdíjat már elengedték.[ Szerkesztve ]
Joe
-
MunezXBK
nagyúr
válasz ArthurShelby #294168 üzenetére
Múltkor is mondtam, hogy viszek haza, ha kell valakinek. De senki nem kért.
-
eldoble
aktív tag
válasz radi8tor #294167 üzenetére
Qru
Köszi mindkettőtöknek.
Valamelyik reggel kicsit tovább indítózótt mint szokott, aztán eszembe jutott ez a töltés dolog, de persze lehet nem is azért kellett tovább indítóznia mert gyengül az akku.
Még a gyári akku van benne, remélem azért bírja még.
(Mazda 6, 2019, 2.0 benzin) -
ArthurShelby
addikt
-
-
kisza25
félisten
válasz szőröscica #294111 üzenetére
Jap, múltkor páromnak mondtam, szóljon, ha lát szembe jönni piros autót, kb 3-4 perc kellett, pedig autópályán mentünk és volt forgalom
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
őstag
válasz Corsa02 #294086 üzenetére
Mondjuk erről hallottam hogy a száraz dsg-nek viszont "jót tesz" a kis besegítéssel induláskor a dugókban. Mondjuk mióta múlt héten béreltem a feleségemnek már a t-roc jobban tetszik mint a kamiq... És abban van 2.0 tsi 4*4 dsg ami hivatalosan is 2 okból is "nedves" dsg (4*4+2.0 tsi). Csak az szerintem erősen overkill... Már a jazzel (1.3 big block ) is gyorsabban jár a pályán mint én a rav4-el...
-
Szoszo94
őstag
válasz Kickass #294158 üzenetére
Egyrészt ne edd meg, ez nem lottószelvény amire rá van írva, hogy "e heti"
Másrészt két opció van, amivel élni lehet, ha elfelejtetted a matricát:
a, Még egy órán belül megveszed, ebben az esetben elég akár a napi országos, de a lényeg az, hogy fedje le az aktuális utat (pl. ne Vas megyeit vegyél, ha az M4-re mentél fel Szolnok mellett)
b, későn jut eszedbe, kifutsz az egy órából, ilyenkor meg kell várni (!) a levelet (nekem bő egy hónap volt) és abban van részletezve az is, hogy éves autópályamatricával (nem megyei, országos) kiválthatodSzerk.: nem ér szerkeszteni, így már értelmét vesztette a poén
[ Szerkesztve ]
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
-
bandi0000
nagyúr
Köszi köszi
Hát én még 2-3 éve vettem, elég jól hangzott a 6-10k nem tom mennyiért life time license, hát annyit is ér
Gmaps alatt a google mapsetértitek gondolom, az nem mutatja a sàvokat külön ugye?
Xbox One: bandymnc
-
Szoszo94
őstag
válasz bandi0000 #294148 üzenetére
1, 18750,- volt decemberben (elfelejtettem lehajtani az első lehajtón megyehatár után és későn kapcsoltam, hogy a másik autón van országos éves, ezen csak Gy-M-S megyei, nyilván volt kapu ) -> a későn két napot jelent, ezért már az órás időből is kicsúsztam
2, Felajánlották az évest a levélben, na de na, másfél hónapra?
3, Nem lehet elmismásolni, be kell sajnos fizetni
4, Gmaps plusz háttérben fut a CamSam PLUS[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
MB utan vezetve Bubit 2 dolog ami nagyon feltunt most, sokkal hagosabb a Bubi (foleg szelzaj). Viszont sokkal kenyelmesebb az ules Bubiban.
#nincsbennetarcsi
-
bandi0000
nagyúr
-
félisten
-
félisten
-
Tothgera30
Ármester
válasz grizlisandor #294120 üzenetére
Az Aldis viszont teljesen rendben van.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Gergőke88
addikt
válasz szőröscica #294125 üzenetére
Továbbra se érted. Normális helyeken a kocsik színe meghatározott ha akarod se lehet más.
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok,
Ez a nyamvadt gps felvitt a pályára 3-4 km-t, gyanús, hogy büntit kapok, sajnos nem olvastam el, hogy 60 percen belül megtudtam vna venni hát ez van...
A megadott számon, ahol lehet érdeklődni erről, mennyi idő elteltével fogják tudni megmondani, hogy kapok-e vagy sem?
Egyébiránt, ugye nem jól látom, hogy 85k a bírsàg, vagy igen? [link]
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
Qru
MODERÁTOR
-
tboldi
nagyúr
válasz szabonagyur #294132 üzenetére
Felétek, én Óváron rendszeresen látok 2-3-at.
-
félisten
-
tboldi
nagyúr
válasz grizlisandor #294124 üzenetére
Asszem, -8 volt itt nemrég az ÉNy-i csücsökben.
-
félisten
válasz grizlisandor #294124 üzenetére
Vagy 2 hete?
Aldi jeg oldo mondjuk jo szerintem.
-
tboldi
nagyúr
Ezt a 4 évszakost én is néztem, nekem, aki nem locsol el hetente 3 litert, tökéletes lenne, csak a -10 tántorított el.
Visszasírom a Castrol Biofixet.
[ Szerkesztve ]
-
RAZR_v3
tag
Lidl-nél téli szélvédőmosó koncentrátumot vettél, vagy készre kevert folyadékot?
-
grizlisandor
veterán
Lidl saját márkás téli ablakmosó folyadékot ne vegyetek, mert ráfagy az ablakra.
Remélem a Turtle Wax szélvédőmosó -20-as nem fog ráfagyni.MOL kúton láttam MOL EvoX 4Season ablakmosó folyadékot -10-ig, de a 2 liter 2500 Forintért nem annyira buli.
Kár, hogy nem találtam neten beszerzési forrást hozzá, se hasonló terméket. -
RAZR_v3
tag
Tavaly, év elején adott a MOL literenként 30 Ft kedvezményt 100-as benzinre, akkor úgy döntöttem, hogy az általam inkább télen tankolt, megszokott Maxxmotion 100 helyett azt választom.
Egy kis forgalmú MOL kúton álltam meg tankolni reggel, belement az akciós 100-as benzin, közel 40 liter. Már aznap erőtlen volt az autó alacsony fordulatszámon, pedig csak egy kis köbcentis MPI motor aminek bőven elég a 95-ös papíron. A fogyasztás pedig olyan rossz volt, hogy a majdnem 20 celsius fokos kinti hőmérséklet maximum ellenére téli hidegben tapasztalt fogyasztási értéket kaptam. Zárójelben megjegyzem, hogy ez a kis forgalmú MOL kút idén már Orlen kútként fog üzemelni.Van még néhány benzinárstopos élményem is. Ebből kettő negatív, egy pozitív.
OMV 95 E10 Super: belement 40 liter, már a benzinkútról kihajtva gyengébbnek éreztem az autót, ami kitartott a következő tankolásig. Utána egy bevált MOL kúton 40 liter hatósági áras 95-öst kapott, onnantól kezdve megtáltosodott az autó.
Shell kúton szintén hatósági áras Fuelsave 95-öst tankoltam, a rossz fogyasztási adatokon kívül mást nem tapasztaltam.Amivel eddig nem volt negatív tapasztalatom: MOL 95, OMV Maxxmotion 95 és 100, Shell V-Power 95 és Racing, Auchan üzemanyagok.
-
tboldi
nagyúr
+1
Én rohadtul élnék egy sárga MiTót.
A mostani Nero Etna, de nem egészen fekete, van egy kis vöröses-barnás beütése. -
bandus
veterán
válasz Gergőke88 #294096 üzenetére
+1, sose lesz mas szinu autom. illetve meg a nagyon vilagos ezust metal ami tetszik. ha lett volna elerheto, akkor a q3-at is inkabb abban a szinben hozom el. de amugy emea az messze nem europa, hanem egy tizszer akkora piac ettol fuggetlenul a feher a kiraly.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
pit stop
addikt
Egyetértek, de majd a Fiat 600 elhozza a kánaánt
Kíváncsi leszek, hogy alakulnak majd a számai, nagyon sok embert kiejtenek azzal hogy csak színes van.Ismerős most vett 2008as Pugot, meglepődtem, hogy az alap szín a beton szürke (ő meg közölte, hogy szimplán másik színért nem hajlandó súlyos százezreket adni, így maradt az a szín, azt a pénzt meg elköltötte extrákra - abban is van logika).
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
tboldi
nagyúr
válasz szabonagyur #294113 üzenetére
Illetve vagyok én, aki bár kicsi autóval jár, de az ajtaja qrva hosszú.
-
félisten
-
Gergőke88
addikt
Lehet vanni jó színű autókat de a céges policy ezeket általában kizárja.
Kp-s magánszemély új autó vevő meg alig van.
Ha tehetném én is egy bmw m4 paulo yellowba ülnék de nem fussa.
Rav4 esetén is policy volt a fehér, még színt se választhattam (pedig az olivazöld nagyon adja élőben...) -
radi8tor
MODERÁTOR
Ez egy jó kezdeményezés, én is utálom a szűk parkolókat aztán rányitják a kocsira mások az ajtót.
De az internet népe természetesen ezt sem érti meg...
⭐ Stella
-
Szoszo94
őstag
Aha Kicsit több, mint az 1.5dci 4,77-es átlaga, viszont még a turbócsövet ki kell cserélni és egy alapos nagyszerviz is vár a kocsira (ahol többek közt EGR-t is akarok takaríttatni, sosenemvót valszeg'). Picit fog ez még lejjebb menni, de már ez sem rossz
-
veterán
válasz Corsa02 #294102 üzenetére
Ja, hogy ez egy Corsa C GSi? Azt érdemes lenne valami aránylag felelősségteljes fiatalnak - biztos akad - eladni, megígértetve vele, hogy nem diszkósítja.
Ha a puszta földön áll, óhatatlanul elkezd rohadni alulról.Azt mondanám, megveszem magamnak, de előbb gooool fórumtárs RS Cliojának kell még helyet találnom.
-
dellfanboy
őstag
válasz Corsa02 #294102 üzenetére
es akkor most eladni akarod vagymi? ha tarolni, jobban jarsz ha berelsz akar a kulvarosban egy melygarazst, vagy az agloban... az agloban meg lehet tudok is neked helyet de aze 1-2 fotot lohetnel rola. gsi? vagy gti? tuti nem opc vagy igen?
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
Qru
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest