- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
gringoka
aktív tag
Tisztelt fórumtársak!
Búcsúzom a topiktól , a pro-mat egy ultrára cseréltem.
További sok örömet kívánok az óra használatához, legyen minden mérésetek pontos, az akkuidőtök hosszú, és a túráitok élményekkel teli!
Szép napot -
ACE-
addikt
Ti észrevettétek? Egyre sűrűbben észlelem, hogy az óra rezeg, de a kijelző nem kapcsol be. Amikor rákoppintok, csak akkor jelenik meg. Ez nálatok is előfordul, valami hiba, vagy nálam nem ok valami?
-
$atirka
őstag
válasz
mgTerminator #4665 üzenetére
Igen, egyetértünk
-
pusihusi
addikt
Üdv. frissítés mikorra várható?
-
$atirka
őstag
-
dionaea
őstag
Én is váltottam ultrára még megvan a pro hibátlan még mindig, de volt egy jó lehetőség a váltásra. Ott is van ez az idő zóna frissítés mizéria de hát miért is ne lenne.
-
bcl
senior tag
válasz
DanielVon #4657 üzenetére
Érdekes...
Az időzóna frissítést a múlt héten pár alkalommal szóvá tette, de azóta - ezek szerint szerencsére - nem.
Más nincs. A Health engedélyei, esetleg az értesítései között ezt a folyamatos reportolást nem lehet kikapcsolni?De ha már itt tartunk: engem az kerget az őrületbe, hogy:
- éjszakai DND után, reggel, random nem kapcsolja vissza a képernyő érintésre ébresztést, vagy (de sokszor és!) a csuklómozdulatra ébresztést sem.
- mostanában sokszor edzés közben leáll az edzés regisztráció: a múltkor futás közben egyszer csak szólt, hogy jé, én futok, és akkor ő most elindítja az automatikus edzést...
Csináltam egy wipe cache-t, az első megmaradt (talán ritkább, talán...), a második egyelőre passz, most pár napja nem volt, de előtte is random fordult elő... -
DanielVon
csendes tag
Mondjuk azota 3 uj dokogtol kapok idegrohamot, dehat valamit valamiert. Most a felesleges dolgokrol szeret magyon tajekoztatni, mint pl hogy az idozonak frissultek, es ezt minden egyes nap, vsgy, hogy ha megyek 3 lepest, akkor kiorja, hogy teljesitettem az egy negyvened reszet a mai celak es igy tovabb. 😀.
Sajnos az Androidnal ha elfogadod a user agreementet, azzal elfogadod, hogy onnantol egy digitális vizslával fogsz együtt élni, aki folyton a figyelmedre vagyik -
Usgyi
aktív tag
Már a vásárlás óta nekem némileg csalódás volt az óra sebessége, az, hogy bizonyos műveleteknél másodperces "akadások" vannak.
KB egy hónapja untam bele ebbe teljesen, váltottam ultrára. A sebesség elsöprő, az akku idő is hasonló és amennyire rondának tűnt a megjelenéskor, most pont annyira tetszik. Nem bántam meg a cserét.Bár ritkán írtam hozzászólást, de folyamatosan olvastam a topikot. Köszönöm a sok információt és segítséget, amit itt adtatok!
Sziasztok!
-
boogiemano
tag
Sziasztok!
moita valtott az ora uj szoftverre eltunt belole a "bed mode" es az auto lock feature.Hiaba kerestem csak a hulye samsungos "mode" -on kivul nix auto lock. tuti valamit en nem veszek eszre.
Tudja valaki hol merre? Koszi elore is -
dionaea
őstag
Nekem tetszik ez az új. Az akku is jó pofa. Kicsit iPhone de nem számít. Akksi majd pár nap múlva kiderül.
-
Liller7
tag
Szoftver frissítés érkezett......
-
doongoo
addikt
Ha kell az okos rendszer (értsd Wear OS), akkor most a oneplus watch 3 az üzemidő-bajnok...
-
Decske
senior tag
Nekem a Samsung előtt Huawei óráim meg karkötőim voltak (egy gear sport kitérővel). A szoftver miatt hagytam ott, pedig vagy 6 évnyi adatom volt Huawei Healthben. Számomra az okosóra nem csak annyiból áll, hogy mutatja az időt, tudja azt amit egy digitalis Casio óra, plusz mutatja az értesítéseimet. Alap dolgokra tök jól használhatók. Ha nincs igényed okosórára, akkor válaszd az igényeidnek megfelelőt.
-
dionaea
őstag
-
dionaea
őstag
Nagyon vacilálok hogy elengedem a Samsungot biztos megfogja hatni a Samut.:)
Garminok nagyon drágák, volt i 1-2 de az újak nekem annyit nem érnek, így a Huawei felé kacsingatok a GT5 pro túl nagy így lehet a fit 4 pro T próbálom ki. Picit más lesz talán de az értesítések jönnek válaszolni meg nem szoktam óráról. Elég jókat tud a HF4 pro igaz más kategória mint a Samu órái, szögletes ami fura lesz talán de tudása nekem fejlődés lesz persze még pár tesztet megnézek.Esetleg vélemény? -
Darko
senior tag
Sziasztok!
A napokban frissült az S23 mobilom android 15-re, és azóta a watch 5 pro-m nem akar csatlakozni hozzá. Először csak az értesítések nem jöttek meg, majd csináltam visszaállítást, ezután a Galaxy Wearable app a telepítéskor 80% körül eldobja az órát, majd az óra és a telefon kiírja hogy nem sikerült a kapcsolat.
Kipróbáltam egy S8-on, ott probléma nélkül sikerült az órát telepíteni, és még az óra firmware-e is frissült egy május 13-án megjelent update-el. Azt gondoltam, hogy a Samu észrevette, majd javította a hibát, de nem. Ugyanúgy az S23-on megáll a telepítés 80% körül.
Rákerestem, hátha már más is belefutott ebbe, de semmit nem találtam.
Szerintetek? -
$atirka
őstag
válasz
wong kok wah #4633 üzenetére
Hogyne, itt kézről kézre adjuk
Tessék: wearos.hu
Regisztráció után tudod csaj használni az oldalt, szájbarágósan van leírva minden.
Mondjuk most frissült az app (geminiman), picit másképp van pár dolog a leírásban, de ha csináltál már sideload módszerrel valamit is, akkor egyértelmű lesz. -
Ateszpapa
addikt
válasz
mgTerminator #4630 üzenetére
Kellett hozzá pár Nokiás doboz.
-
Blac1
aktív tag
válasz
mgTerminator #4630 üzenetére
Na hát arra én is kíváncsi lennék.
-
dionaea
őstag
Az apnoé még mindig csak okositva megy w5 pro-n?
-
DanielVon
csendes tag
válasz
szilrobi #4620 üzenetére
Jo tipp, nonszensz, hogy ilyet kell cainalni egy dedikaltan sport oraval, hogy műkodjon. Amúgy a Samsung legnagyobb ellensege mindig önmaga volt. Mindig kitalatak valait, ami jol mukodik evekig, majd pont a bevalt jo receptem valtoztatnak a valtoztatas kedvéért, en pl a mai napig nem tudom megszokni, hogy a ket gomb funkciot cserelt a korabbi modellekhez kepest. Vagy hogy a gear sport oramon ma is vissza tudom nezni a tavalyelotti eddzesem, itt meg ha ejfelt ut az ora mar a telefon kell barmilyen adat kinyeresehez. A samsung healthrol ne is beszeljunk. Buncselekmeny az emberiseg ellen, annyira szar. Mintha cigiszünetben rakta volna össze bözsike, mert a főni elfelejtette. Katasztrofa. Hardveresen amugy kitűnő óra (szerintem)
-
DanielVon
csendes tag
Köszönöm szépen. Megnezem. Van benne ráció, mert sokmindent ki szoktam lőni, hogy ne merítse a telot, azota olyan mimtha egy új telefonom lenne, de fura lenne, ha annak köze lenne hozzá, hisz akkor nem momdaná be körönként a részidőket meg hasonlók, de persze ez csak az en fejemben tűnik ok okozatinak...de megnezem mindenkepp köszönöm.
-
bcl
senior tag
válasz
szilrobi #4620 üzenetére
Nekem nem (nekem sem?) tűnik el.
Nézd meg te is a beállítást, amit lentebb írtam. Nekem a stopper tűnt el állandóan, és nem mutatta a képernyő alján sem, a kis ikonon. Ment, de vissza kellett hozzá navigálni, vagy a task váltóval, vagy az ikonját újra kikeresve.
Amióta az értesítést beállítottam (újra?), azóta jó.
A Health-tel nálam nem volt ilyen gond, de egy próbát megérhet -
szilrobi
aktív tag
válasz
DanielVon #4616 üzenetére
Ezt is valamelyik, várva-várt nagyszerű frissítés hozta. Én úgy oldottam meg, hogy valahol van egy beállitás, hogy az utolsó képrnyőt egy óráig mutassa, ne percekig. Igaz sok más is kéretlenül kint marad, de na...Edzés közben legalább jó. Talán itt találod: Óra beállításai / kijelző / legutóbbi alkalmazás mutat
-
bcl
senior tag
válasz
DanielVon #4616 üzenetére
Nem, ez tényleg nem normális.
Viszont... nem olyan régen volt megoldás, hogy valami hasonló "kártya " eltűnt, és beállítást kellett változtatni... de mi is volt az...
Nézd csak meg, hogy a beállítások - értesítések - alkalmazások értesítéseinél a Samsung Health esetleg nincs kikapcsolva? -
mikrofon
veterán
Lehet az órához két telefont párosítani? A másodiknál az is elég ha csak a hívásokat jelzi.
-
DanielVon
csendes tag
Sport funkcio kérdés.
----
Kedves Tagok.
Anélkül, hogy az elmúlt sokezer hozzzászólást elolvasnám (bár lehetne keresni a teljes szövegben) meg tudná e nekem momdani valaki, hogy barmilyen sporttevékenység alatt hogy tudnám megtartani, hogy a sport kijelzőt mutassa az óra.
Nekem megdöbbentő, hogy barmely elődjével ellentétben és bármely más okosórával ellentétben a sport funkció (pl futas, köredzés, akarmi) bekapcsolása után nem sokkal (15-20mp) az óra vissza vált aza alap kijelzőre, és csak úgy látom az adott aktivitás adatait ha ujra kikeresem azt az oldalt (vagy ahogy a samsung nevezi "kártyát), rákattimtok az eppen megkezdett sport funkcióra és akkor adja be a tevekenység adatait, ami azon túl, hogy tényleg nonszensz még nagyon kényelmetlen is pl futas közben folyton 2 kezzel az órát nyomkodni. Remélem csak valami banális beállításbeli hiba.
Pls pls pls help.
Köszönöm -
Decske
senior tag
Nekem sosem volt gondom sem a hívások, sem az értesítések megjelenítésével Fold 3-on, sem pedig az ideiglenesen használt ősi A8-on. Az utóbbi időben inkább a Modes & Routines működött hektikusan. Volt hogy nem állította át vagy vissza a beállításaimat. Az órán csináltam egy gyári visszaállítást, meg a program adatait töröltem, azóta újra minden megy.
-
dionaea
őstag
Igen ez nagyon gáz. Én tizenröl jöttem ott ilyen nem volt. Elég gáz hogy az alap funkcióban ilyen. A többi dologban egész jó kis eszköz, ezért nem pörög a fórum:) na meg hogy 3 éve jött ki és sokan lecserélték másra. Én várom a 8 at hogy mi lesz akkor talán lejebb mennek az árak. De lehet ez volt az utolsó samum.
-
bcl
senior tag
Nekem néha szokott olyat, hogy csak a hívás végén kapok értesítést a nem fogadott hívásról. Mindenféle szoftver verziótól függetlenül, előfordul, decemberben volt két éves, és mindig is megvolt.
Ha erre gondolsz, ez kb negyedévente van, és egy újraindítás megoldja (a telefont is szoktam).Egyébként nem vettem észre, hogy olyan sokat késne. Talán 1-2 (inkább 2) másodperccel később csörög, mint a telefon, de szerintem ez a technikából adódik.
-
z67
őstag
Úgy látom halott ez a fórum, de azért tennék még egy kísérletet.
Korábban láttam, hogy másnál is probléma volt, hogy későn jön az értesítés. Ez főleg a hívásnál gáz, rendre lemaradok róluk. Van erre megoldás, vagy csak a csere? Újabb Samsungoknál ez nem gond?
-
z67
őstag
Mostanában gmailre, viberre azt írja ki az órám, hogy érzékeny adatok elrejtve. Fel van oldva. Van tippetek ez miért lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Aktívan készül az LPDDR6 és DDR6 szabvánnyal a JEDEC
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest