- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
forceberg #274280 üzenetére
Van annyi eszük (egy két korai japán/olasz S/S volt butább), de 30-40 paramétert néznek -ogy mikor állítsák le. A PUG meg a CIT ki is jelzi (pl hidegben, melegben, stb) hogy most ő offolta a S/S-ot. Én még engedném sokszor, de az autó szigorúbb.
cappa72: Nézz (ha nincs műszered rá akkor OBD-vel) olajhőt. Lakotton belül lehül, felesleges járatni.
Sőt, autópályán mire kisoroksz, 100, kigurulsz a parkolóba, már kétszámjegyű szokott lenni az olajhő, turbó már legalább egy perce csak hül. Itt én már csak 10-20 másordpercig szoktam hagyni, bőven elég.Előmelegítetés nyáron 8-10mp, mínuszokban 20-30mp, kis gázfröccs üresben, olaj körbeért, go.
Több nem kell, sőt, percekig járatádtól (télen) savasodik, vizesedik az olaj - értsd tovább vizes mint kéne ha elindulunk fél perc után.
Utána hogy hogy kéne menni, az a bonyolultabb, de leszarják (kisebb terhelés magasabb fordulat, gyoesítás közben _nem eshet_ 2k rpm alá a furdukat, azaz 3500-300nél kell elváltani árlag benzinest. -
válasz
forceberg #274280 üzenetére
Nekem feleségemet sikerült megtanítani arra, hogy hideg indításkor 30-40mp előmelegítés (addig szépen kinyitja a kaput, elpakolja kistáskáját, stb).
Letállítás előtt 1-1.5p turbóhűtés.
Igyekszik betartani. Pusszantom.
Há' vigyázzon is kicsi újdonsült autójára! (bár 10 éves, de akkoris') -
molnarpeter
nagyúr
válasz
forceberg #259110 üzenetére
Amúgy nehéz szitu, hirtelen nem látsz a portól, mi a helyes teendő? Hiába a rendes követési távolság, úgy is baj lehet
Ilyenkor kb biztonságosabbnak érezném egy kamion mögött a külsőben, mint random autót követve, már ha nincs másik teher jármű mögöttem a közelben - rutinnal pár másodpercet pánik nélkül kibír az ember, utána méh úgyis szerencsén múlik ha se a sávot, se a többieket nem látod… Csak elmélkedem, ne vegyétek flame keltésnek
-
válasz
forceberg #250281 üzenetére
Pontosan így van, én nem asszisztálok ehhez. Ha mindenki félreáll, akkor ezek azt fogják hinni, az a helyes magatartás, amit ők követnek.
Másrészt azon az áron, hogy engem lenyom, eltipor, feltart senki ne érjen oda hamarabb, annál az is jobb, ha felcsavarodik a fára.
Nem szeretem, ha rajtam kívül bárkinek haszna van a munkámból, létezésemből, ugyan ezen okból foglalkozok azzal amivel: A cégnek törvényi és iparági kötelezettségek miatt kell hogy valakivel megcsináltassa azt, amit én csinálok, közvetlen haszna nincs belőlem, kikerülhetetlen költség vagyok. -
-
z0d1@Ku$
senior tag
-
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
forceberg #248161 üzenetére
Idén volt egyik nyereg felújítva hátul a fék szett cserekor, de amúgy hagytuk vasig lemenni. 2016-ban került fel a szett, km-ben nagyságrendileg 90 ezer talán. Tárcsa és betét egyszerre kuka. Rozsda a külső részről mászik be kb a feléig a tárcsa kopó felületének mindkét felén, meg egy kicsit belső szélén is, de kézi tart, szóval nincs piszkálva.
Első fékek vétel után két évvel tovább bírták, de ott ismeretlen az előző csere időpontja, a következő meg még nem jött elmindenesetre 100k körül volt a régiben, most valami bő 50 lehet benne azóta (saccolt számok dátumok alapján).
-
válasz
forceberg #248047 üzenetére
Jó biznisz most ez a GQT.
A Bosch lapátot szvsz a Bosch gyártja, 3 helyen is Bosch logó vagy felirat. A VW-n csak 2 Bosch jelzés van + 1 VW. (Mindkettő made in Belgium, de vettem már magyar gyártásút is.)
Aztán a gumit bele, lehetséges hogy az SWF gyártja. Vagy az AliExpressről rendelik ők is. -
válasz
forceberg #247397 üzenetére
Igaz, mindkettő alu.
Anno volt egy GSi-m nyári gyári 15 alu 205/50R15 gumival, amikor feltettem rá a 175/65R14 téli lemez szettet egyértelműen fürgébb lett, ott figyeltem fel rá először.
A turbósnál is észrevehető amikor téli 16-os lemezt kap a 18" alu helyére (most 18 alu a téli is), az előző Golfon 17 nyári és 16 téli alu volt, azt már túl pici különbség. -
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
forceberg #247011 üzenetére
Nem fogyasztok tul, eddig is annyit tankoltam amennyit mentem es most is.
Nyilvan ha dragabb lenne a benyo akkor kevesebbet autoznanak az emberek csak ha nem lenne hatosagi ar akkor pont a szegenyebb, videken elok kerulnenek hatranyba, ahol pl nincs ertelemes tomegkozlekedes. -
szőröscica
addikt
válasz
forceberg #247011 üzenetére
Senki nem halna bele pl. ha a sebességhatárt az autópályákon levinnék 120-ra és azt be is tartatnák rendesen.
A gyorshajtás büntetési tételeket is meg kellene emelni, bő 10 éve még lehet elrettentő volt 30k, de most frutti. Tegnap a macskám után többet fizettem az állatorvosnál.
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
forceberg #245919 üzenetére
Amúgy ez a Goodyear elég tartós, már lassacskán 4 éve fent van, és még egyáltalán nem csíkoz.
Oké, az idő nagy részét garázsban tölti az autó, a covidosdi alatt meg pláne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok