Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 20241101_080855
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kamikazeman
aktív tag
Sziasztok!
Ma hozzájutottam egy 3GS-hez és nem tudom bekapcsolni,hiába nyomom a tetején a gombot. Fullra volt merülve mikor vettem, de hiába dugom be a töltőt mindig csak piros töltöttségi szintet mutat egy óra után is(kellene mozognia töltés közben a piros résznek, mert ha kihúzom a töltőt akkor villog és a villám mellett megjelenik a csatlakozó dugvilla is?). A töltő működik, de a telefon nem veszi fel a töltést. Összegezve: a kijelző csak töltöttségi szintet mutat, de a készülék nem kapcsol be, illetve a töltés ikon mindig piros nem töltődik.Lehetséges, hogy egy új akkumulátor megoldja a problémát?
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz FrankMonzano #65800 üzenetére
Biztosat csak ők tudnak mondani. Én is csak azt írtam le itt a topikban, amit az APR szervizes mondott.
Vásárlást igazoló számla nélkül reménykedhetsz, hogy nem lesz olyan hibája, hogy a kijelző kakukk. A számla azért kell ilyenkor, hogy tudd igazolni, hogy nem loptad, találtad stbstb, és nem is az APR ragaszkodik hozzá, hanem az Apple kéri be tőlük ilyen esetben.
Én pont emiatt rendeltem egy bontatlan újat, számlával, és nem vettem 10-20-al olcsóbban számla nélkül.[ Szerkesztve ]
-
spawn21
veterán
válasz csababarca #65796 üzenetére
Akkor kezdj el azon gondolkodni, kinek állhatott érdekében, aki könnyen hozzáfért a személyi adataidhoz. Mert ebből elég nagy baj is lehet.
s24U+15p
-
Qru
MODERÁTOR
válasz csababarca #65804 üzenetére
Esetleg olyan akivel szerződést kötöttél (bármilyen okból) ő kiadhatta / vagy tőle megszerezhették haramadik személynek/-ek az adatokat és az alírásmintád...
#nincsbennetarcsi
-
szoki007
aktív tag
iOS 5-höz akad valami tweak amivel személyre tudom szabni a lock screent ? Pl. amit akarok az hogy a slide to unlonck helyén csakis egy kis nyilacska legyen .
-
-
spawn21
veterán
-
csababarca
őstag
-
Qru
MODERÁTOR
válasz csababarca #65809 üzenetére
Csak találkoztál ott vkivel aki igazolja, hogy ott voltál. Buszjegyed meg van még pl?
Az nem bizonyítja, hogy valóban ott voltál-e sajnos.
#nincsbennetarcsi
-
bull84ghia
őstag
válasz gzbotii #65794 üzenetére
Annak mindenhol működni kell
Mond csak meg neki ha nem cseréli vissza veled akkor teszel róla hogy ő sem fogja tudni használni a készüléket.kamikazeman: esetleg egy ipad töltővel meg lehetne próbálni, bár sztem ha töltőd tuti jó akkor az akku lesz kuka.
[ Szerkesztve ]
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
Adams15
aktív tag
válasz bull84ghia #65762 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
-
Stanchore
senior tag
válasz csababarca #65809 üzenetére
Ha a vodás szerződés nem a Te neveden van, amire megvették a telót, akkor mindegy is, mert nem Te nem fizetted a számláid, ami miatt tiltva lett. De küldj egy privit, hátha tudok segíteni pár dologban.
Origin / Steam: Stanchore
-
szijartg
őstag
4s-rol 5s-re az sms-eket nem tudom sehogy atvinni ugye?
-
FrankMonzano
őstag
A garancia ujraindulasa csak a magyarorszagon vasarolt keszulek cserejenel ervenyes vagy az eu-n belul vasaroltaknal is ?
Johet a hivd fel az Apple-t komment is . -
Tibee86
nagyúr
válasz FrankMonzano #65820 üzenetére
Csak a Telekomnál indul újra az 1 év garancia, független telefonnál 3 hónapot adnak, de csak ha ennél kevesebb volt hátra a garanciából.
-
gzbotii
nagyúr
Ha iPh
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Kbali
nagyúr
válasz FrankMonzano #65824 üzenetére
Most komolyan: 06 80 983 824 - ingyenes szám.
-
gzbotii
nagyúr
Ha 4S-rol van backup-om, azt fel lehet rakni i4-re is ugye?
i4-en mennyire hasznalhato az iOS7? Sebbeseg hogy alakult az iOS6hoz kepest?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Szabie93
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Vásároltam németből elég olcsón egy i4-et, de kicsit átvertek vele a telefon független meg szép stb. De az előző tulaj a passcode-t rajta hagyta, és ahogy hozzá értem a telefonhoz kiírta, hogy csak az itunes-al lehet vissza akitválni (nem tudok németül pontosan ez van rajta: iphone ist deaktvert mit itunes verbinden). Mit lehetne ezzel csinálni, hogy használni tudjam, segítsetek lécci Köszönöm előre is.
Üdv, Péter
U.I: iOS 6.1.2 van rajta próbáltam jailbrakelni nem engedi... próbáltam dfu-ban itunes-n restore-t nem engedi, próbáltam a rendes restore-t 7.0.4-re frissítéssel azt se engedi.
-
czanga
őstag
válasz sniphoe #65798 üzenetére
Jó, hogy olvasom ezt a topicot is, mert énis tanulhatok újat. Nem ismertem az nPlayer-t, de nagyon köszönöm nektek!
A VLC közölte egy 720p-s Apple demo videonál (pl macbook pro introduction), hogy nem elég erős a telefon, addig ez szó nélkül vitte mint a huzat.
[ Szerkesztve ]
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
7.1 beta használható developer acc nélkül is? Valahol azt hallottam, hogy shift restore installal felmegy és használható, csak OTA update nem működik majd későbbi bétákra.
-
V.Stryker
nagyúr
Hi,
Vennék a 4S-emhez egy earpods fülest. Honnan tudom megkülönböztetni az eredetit a kínaitól?
-
-
Dombi32
csendes tag
Sziasztok az a problémám hogy visszaállítási hiba lépet fel 4013-as hibakóddal mi ilyenkor a teendő ?
Iphone 4s
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz V.Stryker #65840 üzenetére
Kinézetre gyakorlatilag ugyanolyan, de hangzásra nagyon nem biztos és a fő különbség az anyaghasználatban, illetve a minőségellenőrzésben van, valószínűleg 1-2hónap után tönkremenne a kínai, ha egyáltalán addig bírná és addig se szólna úgy, mint az eredeti.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
czanga
őstag
válasz V.Stryker #65840 üzenetére
Őszintén?
Azok közül amit az üzletbe berendeltünk tesztnek egy se volt összehasonlítható hangzásilag se minőségileg a gyárival, de én például nem véletlen vettem egy 5000 FT-os Creative EP-630-at, mert hangzásban szerintem az pedig a gyárira is köröket ver.
Itt jön az, hogy mire van szükséged, (pl távirányító) illetve tuti jó minőségűt is lehet szerezni már, viszont erre tippem nincs, de másnak lehet akad.
[ Szerkesztve ]
-
kivlov
aktív tag
Lehet rossz helyen érdeklődöm de van aki ipad minin használja az ios 7 -et van valami tapasztalat vagy valami előny amiért érdemes lenne rá váltani 6 ról sima mini nem retináson úgy értem tudom milyen újdonságok vannak a 7-es ben de inkább az érdekelne hogy stabilitásban és gyorsaságban van e valami negatív hatás a tapasztalatok alapján?így
-
M@te
senior tag
válasz szijartg #65846 üzenetére
kontaktok icloud-al ha előzőleg szinkronizáltad őket a régi készülékről. sms-t csak a back up-al tudsz visszatenni de akkor megy a "szemét" is vissza
[ Szerkesztve ]
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
szekfizsolt
senior tag
Srácok! A Telenornál csak vállalati ügyfelek vehetnek Iphone-t? Nem nagyon látom náluk sehol...
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
vans?
őstag
válasz szekfizsolt #65848 üzenetére
Nincs a neten hirdetve, be kell menni. Maganszemely is vehet, csak nem erdemes, olyan pofatlan ara van.
hábm bábm
-
szekfizsolt
senior tag
Az az igazság, hogy mindegyik szolgáltatónál irreálisan magas áron adják, amit azért nem értek, mert kinek éri ez meg? ...azt az egyet leszámítva, hogy a szolgáltatótól részletre is megvehető... Mindenesetre köszönöm és bemegyek majd megkérdezem a Telenornál az árát...
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest