Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy chili topic. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyooka
tag
válasz icecave #66100 üzenetére
Nálam csak azért játszik ez az opció mert a párom be akar állni az Iphone tulajok körébe.
Csak azon gondolkodunk, hogy megkapja az én 5ösöm, és én vegyek egy 5S-t, vagy neki vegyünk egy sima 5-öt szintén.
A 4S kiesett mert az már nagyon kicsi lenne neki egy S2 után, amíg az 5-el majd nem egy forma méretűek.[ Szerkesztve ]
Iphone 5 16GB White
-
agabe
addikt
válasz Bogyooka #66099 üzenetére
Fotok alig jobbak. Kettos vaku miatt jobb szinek tudnak lenni sotetben, de ez sem minden esetben egetvero.
Hatalmas hiba (nem veletlen gondolom), hogy ram maradt ugyanannyi...emiatt is alig van kulonbseg, es mukodes kozben eszrevehetetlen (kiveve nehany nagyobb jatekprogi betoltodesi idejen). -
gzbotii
nagyúr
Apron talaltam egy i4S ami meg iOS6-al van.
Esetleg, lopas eseten, lehet valamilyen oka, hogy upgrade-eltek?When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Totheground
addikt
-
legenda
válasz FrankMonzano #66104 üzenetére
nem olyan egyszerű az a trükközés, csak kibukna a nyilvántartásból...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
trisztan94
őstag
Sziasztok!
Nem találtam iPad topikot, azért írok ide. Szeretnek valahogy 3G-t varázsolni a WiFi-only iPademre. Nem létezik valami kábel lel hozza köthető átalakító, vagy valami olyan tok amivel menni fog?
Mi a legjobb módszer erre?
https://heureka-kreativ.hu
-
Blaise
veterán
válasz trisztan94 #66108 üzenetére
A mobilnet megosztása a telefonodról a legegyszerűbb.
-
megema
őstag
válasz FrankMonzano #66104 üzenetére
Nem új, hanem refurbished telefonokat adnak garanciális cserénél (legalábbis a szolgáltatók), viszont ezeknek pont, hogy át kéne esniük plusz ellenőrzésen.
A vicc az, hogy előtte a 3GS-emnek meg az előlapi üvege bal oldalt a keret alá ért, jobb oldalt meg fölé lógott. Emellett ferdén állt benne a dock kábel. Azt mondjuk nem cseréltettem, ellopták.
Hozzáteszem, nálam sajnos gyakran fordulnak elő problémák, bármilyen műszaki cikket is veszek. Lehet, hogy túl jó a szemem ilyenekhez, illetve magasak az elvárásaim... A gond az, hogy az Apple prémium termékeket gyárt, még sincs kevesebb gondom velük.
Jobban megvizsgálva az 5S kameravédőjét, felületi vagy anyagban lévő hibának néz ki. A pontnak/pöttynek és a nagy karcnak zöldes beütése van. Ezen felül az egyik alsó csavarral odafogtak valami keményet (sorját?), a kilógó részét lekapartam. Na meg a power gomb is lötyögős. Két utóbbit el tudnám fogadni, de a kameravédő zavar egy kicsit...
-
nederlanden
senior tag
válasz megema #66111 üzenetére
Nem clone vagy selejt utánzatokat veszel mindenből?Hála a jó Istennek mindenből premiumot használhatok(óra,tel.,ruhák,navi,autó stb.),és a szemem meg az elvárásaim keményen átlagon felüliek,de én sorját meg anyaghibát,illesztésproblémát nagyon-nagyon ritkán ,vagy inkább egyáltalán nem fedezek fel,Apple-nél meg abszolút.Az i 5s és az ipad(még a 3 is),már-már mestermunka-megbízhatósság felső fokon,amit valahol az Omega ,Garmin,Krell,Dynaudio,Hugo,Dolce közé helyeznék!És azt is elhiheted,hogy több Iphone-t láttam-fogtam-használtam mint itt sokan,és érdekes,hogy mind hibátlanúl teszi a dolgát,kivétel nélkűl 1osztályú anyag/munkával.Az i5-s meg már annyira kifinomúlt, átgondolt,kiforrott okostelefon,hogy egyik sem közelíti meg semmilyen tekintetben.
[ Szerkesztve ]
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
válasz nederlanden #66112 üzenetére
Meg ugye ami minőségellenörzés van az Apple-nél is,hogy egy db termék nem kerűlhet dobozába anélkűl hogy élő emberek gondosan többször is át nem vizsgálnák,minden részletükben gondosan ellenőrizve...érdekes a sorja,fuga,illesztés stb.problémák egy vásárlónál több darabon....?!
[ Szerkesztve ]
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
Stanchore
senior tag
Nekem i4S-en egy picit kilóg a sim tartó egyik sarka, szemmel nem annyira tűnik fel (de azért látható közelről), csak ha végig húzom ott az ujjamat, akkor érzem. Furcsálltam is mikor meglett, de úgy tűnik ez még átcsusszan a minőség ellenőrzésen. Viszont van még pár Apple termék a családban és azoknál valóban minden apró részlet a helyén van, semmi nem ferde, nem lötyög. Párom 5S goldra cserélte a sima 4-esét, erre már tényleg azt lehet mondani, hogy mester munka, minden részén látszik, hogy egy profin átgondolt tervezés eredménye, nálam 10/10.
Origin / Steam: Stanchore
-
TakeIt
tag
Valós adatokat nyújtanak azon oldalak, melyeknél ha be írjuk egy adott Iphone IMEI számát, széria számát, akkor meg adják, hogy mikor lett gyártva a készülék meg ilyesmi? Bízhatunk ezekben az oldalakban?
-
atirag
őstag
válasz manchester85 #66094 üzenetére
Én 3 i5-el is. És nem tudom mitől van. Egy idő után kilépés nélkül is megjön csak győzd kivárni
-
Tibee86
nagyúr
válasz Bogyooka #66099 üzenetére
Mert kb 40 ezer forint difi van az új áruk között. Annyit meg gondolkodás nélkül megér az 5s, mindenben jobb egy picit, pont mint a 4s a 4-től.
Kamera azt hittem kb ugyanaz lesz, vagy éppen csak jobb, de ez is bőven javult. Nappal is sokkal szebb képeket készít, éjszaka meg végképp. A vaku végre úgy működik, ahogy egy vakunak kell, világít mikor fókuszál, nem pedig fókusz a sötétre, majd villanás, és a végeredmény egy homályos paca, mint a régebbi iPhone-oknál. Előlapi kamera is sokat fejlődött, és tud már HDR-t.
Még így, hogy nincs is kihasználva a 64bit, érezhetően pattogósabb a rendszer, a touch ID meg nagyon kényelmessé teszi a használatot.
Majd akarok írni egy összehasonlítós monológot az 5-5s közti különbségekről, de még pár napot nyúzom előtte.
Amíg az i5 volt meg, és csak kipróbálgattam itt-ott az 5s-t, nekem se tűnt olyan nagy durranásnak ( mint ahogy írják is itt többen, akik csak boltban nyomkodták, nem használták huzamosabban), de én innentől kezdve, hogy a 4-től megvolt az összes iPhone, csak és kizárólag S szériát fogok venni a jövőben.[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz Tibee86 #66120 üzenetére
"de én innentől kezdve, hogy a 4-től megvolt az összes iPhone, csak és kizárólag S szériát veszek ezentúl. "
Nord is ezt fújja, de esküszöm nem értem a logikát. Miért jobb a rancfelvarrt fejlődés, mint a tényleges innováció? Nekem meg nem fordulna a fejemben, hogy a 4S-t nagyobb innovációnak tartsam, mint a 4-et, ugyanígy az 5S-t, mint az 5-öt. Persze, egymáshoz képest nyilván a legújabb modell a legjobb mindig, de egy 3GS után egy 4 sokkal nagyobb fejlődés, mint a 4S a 4 után. Kifejezetten S modellre vadászni, az azt jelenti, hogy nem vagysz újdonságra, csupán az egy éves technológia kipofozasara.
i6 Silver
-
theiron320
aktív tag
Üdv. Adott egy fehér iphone5. Az normális, hogy egy éjszaka alatt kb 4% ot merül? Eddig nem ennyi volt. Wifi, 3g, bluetooth semmi nem megy. Ja ios 6.1.2 van rajta, még soha nem volt restore-olva.
Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!
-
Tibee86
nagyúr
válasz manchester85 #66122 üzenetére
Vártam, és tőled.
Csak ugyanazt tudnám leírni, mint Nord is, de nem keresem vissza a hsz.-ét." Kifejezetten S modellre vadászni, az azt jelenti, hogy nem vagysz újdonságra, csupán az egy éves technológia kipofozasara. "
Vágyom az újdonságokra, de nem annyira, hogy egy kiforratlan, kezdetleges, sokkal bénább/gyengébb verziót használják(pl.: i4). Inkább várok egy évet, és az akkori "innováció" tökéletesített, kiforrott, javított változatát akarom használni(pl.:4s). Ha a 2 éves ciklust akarja az ember tartani, mindenképp jobban jár az S verzióval.theiron320: Simán belefér, hogy ennyit merüljön.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz Tibee86 #66124 üzenetére
Kérdés, ez nagyobb fejlődés-e, mint amikor megjelenik valami teljesen új, amitől leesik az állad. En biztosan jobban örültem 2010-ben a 4-nek, mint amennyire a 4S-nek örültem volna. Hisz egy év pont bőven elég ahhoz, hogy a varázs elmuljon, es egy-két hiba kijavításáért ne akarjak ott hagyni egy vagyont.
i6 Silver
-
Tibee86
nagyúr
válasz manchester85 #66125 üzenetére
i4 óta nem jelent meg olyan, amitől még akár csak elindult volna lefele az állam, nemhogy leessen. Én mikor majd 1 év i4 használat után váltottam 4s-re, mintha egy teljesen új telefont kaptam volna, és vertem a fejem a falba, hogy miért nem rögtön ezt vettem meg.
Egy-két hibajavításnál azért többről beszélünk, főleg a 4-4s viszonylatban, de még az 5-5s-nél is bőven több dolgot fel lehetne sorolni. -
hardy555
tag
Én is csak igazolni tudom amit mondasz. Most vettem egy 5s-t és hibátlan. Ez a tökéletes telefon és útitárs egyben!
★ Work Hard Play Hard ★
-
manchester85
veterán
válasz Tibee86 #66127 üzenetére
"i4 óta nem jelent meg olyan, amitől még akár csak elindult volna lefele az állam"
Na látod, máris egy érv a nem S-es modell mellett.
"Én mikor majd 1 év i4 használat után váltottam 4s-re, mintha egy teljesen új telefont kaptam volna, és vertem a fejem a falba, hogy miért nem rögtön ezt vettem meg."
De mi ebben a meglepő? Nyilván mindig jobb lesz az újabb.
En viszont eddig mindig S nélküli modellre váltottam, es a 4 utan a 3G kézbe véve nevetségesen elavultnak tűnt, az 5 utan a 4/4S kézbe véve szintén egy korszerűtlen tárgyra emlékeztetett: nehéz, vastag és túl kicsi kijelző.
Ezzel ellentétben az S modell csak picit gyorsabb, picit jobb, de az összhatás ndm változik. Az új verziószám olyan, mint mikor összejössz egy brutal jo csajjal, az S-es meg olyan, mint mikor ez a csaj megtanulni főzni is. De addigra mar hol marad a varázs.
i6 Silver
-
Zjunior
veterán
válasz manchester85 #66131 üzenetére
Nem így van.
I5s 2x gyorsabb az 5-nél érezhetően.
Főleg ios 7 beta 3-al.
Saját tapasztalat..Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
tbesze
tag
Sziasztok!
Az iCloud-ot szeretném elindítani. A gondom az, hogy annak ellenére hogy mail-be megjött hogy sikerült a készüléken beállítani a szolgáltatást, a telón a bejelentkezésnél ( Visszaellenőrzés ) vagy a nem lehet kommunikálni a szerverrel, vagy az hogy az időkeret lejárt, vagy nem lehet kapcsolódni a szerverre üzenet jelenik meg. Illetve asok próbálkozásból 2× írta hogy az eszköz nem támogatott. Sima 4-em van, iOS 7.-el. A neten sem enged belépni azzal, hogy először a készüléken állítsam be a szolgáltatást. Már két napja ezt próbálgatom. Ilyenkor mi a teendő? Esetleg valaki már találkozott ezzel a problémával?
Előre is köszönöm! -
addikt
Álljunk meg egy szóra (a varázs ott kezdődik, hogy megtanul főzni)
Komolyra fordítva a szót teljesen egyet értek veled. De el kell fogadni, hogy nem vagyunk egyformák (szerencsére).
Magam is i6-ra fogok váltani, i5 van most és i4 volt előtte. 2 évig folyamatosan "új" (a kinézete miatt (is)) telefonom van, és az áll leejtős dolog nem is mindig jön össze, azért a főverziók között van a legnagyobb "innováció"
Zjunior: Tehát a programok bezárása (home gomb) után azonnal tudsz lapozni nincs meg az a rövid (de rettentően idegesítő) lag, mint i5-nél?
[ Szerkesztve ]
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
Tibee86
nagyúr
"Az új verziószám olyan, mint mikor összejössz egy brutal jo csajjal, az S-es meg olyan, mint mikor ez a csaj megtanulni főzni is."
Inkább úgy mondanám, hogy a főverzió a jó csaj, rajta egy erényövvel, az S verzióhoz meg adják a kulcsot, ami azt nyitja.nederlanden: Ebben is nagy igazság van, akinek fontos az új külső, annak tényleg nem az S verzió való.
[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
Nekem meg sima i5-röl vissza 4s-re váltás anno semmi hiányt nem éreztem de abszolút.
És azt nem érzitek,hogy az s-ekről egy újra váltás leginkább csak kinézetre,esetleg kijelzőre változik?Szóval az s-ek már a következő új tipus alapja belsőre,kiforrotságra.emlékezzetek csak vissza..!"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nord_
veterán
válasz manchester85 #66122 üzenetére
Nem kipofozás. Sőt. A sima verziók a béták, az "S"-ek a kiforrott, használható technikák.
-
manchester85
veterán
iOS 7-en ha kinyomok valakit, akkor nem dobja mar fel a nem fogadott hívást? Ez egy újabb mínusz, ugyanis akikkel napi kapcsolatban vagyok, őket általában ingyen hívom, úgyhogy kinyomom őket. Viszont eddig csak elhúztam a csúszkát, most meg be kell lépnem a hívásnaplóba.
i6 Silver
-
Ragnar95
félisten
válasz Zjunior #66132 üzenetére
Hagyjuk már ezt a 2x gyorsabb dolgot
Lemérted stopperrel, ahol nem volt benne a mérésben emberi tényező,h minden egyes feladatot feleannyi idő alatt teljesít az 5S? Nem hiszem, szóval akkor ne írjunk már ilyeneket,h 2x gyorsabb, mert nem igaz.
Lehet,h bizonyos feladatokban gyorsabb, de a legtöbbször nem tűnik fel a különbség, hiszen az 5 is annyira folyamatosan működik,h az a - pár ms emberi szemmel nem érzékelhetőPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
erdoke
titán
válasz Tibee86 #66120 üzenetére
Én meg leszarom, hogy sima vagy S, akkor veszek, amikor aktuális. Néha két egymást követő évben is kijön úgy a lépés, de inkább 2 évente. Szinte biztos, hogy 6-ot fogok venni, és leginkább a jobb kamerát várom, a többi nem igazán érdekel (Apple színvonalon belül persze). Nekem a sima 4 nem ütötte meg a szintet hardveresen, mert akkoriban nem hozta az elvártat (kivéve a kijelzőt, de ahhoz meg nem volt benne GPU), és a kamerája se volt kiemelkedő. Ennek ellenére az iOS 4 butasága tartott vissza leginkább a vásárlástól. A 4S-t már a megjelenés napján vettem meg, ahogy az 5-öt is.
Egyébként az iPad 2 megjelenésétől az Air-ig bezárólagos tapasztalatommal azt tudom mondani, hogy eddig az iOS 7 + A7 kombinációja messze a legnagyobb gagyizás, amit az Apple elkövetett. Külön-külön is problémásak, de együtt csúnyán. Ennyit az 5S-ről...[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
Topikgazda
válasz manchester85 #66146 üzenetére
Pontosan. Ezért is kalandoztam el most, aztán majd szeptember-októberben kiderül, jövök-e vissza, vagy maradok a "másik vonalon".
-
Tibee86
nagyúr
válasz manchester85 #66146 üzenetére
Ezt csak viccből írtad gondolom. Pont, hogy azért csomagolta át műanyagba az i5-öt, mert ha betették volna az 5s mellé ~30-40 ezerrel olcsóbban, a kutyának nem kellett volna. Így meg, hogy műanyag és színes, a sok kamasz még gerjedhet rá.
erdoke: Szíved joga akkor és azt venni, amit akarsz. Én csak a saját véleményemet írtam le, azok után ,hogy i4-től kezdve megvolt mindegyik. Nord_ fogalmazta meg szerintem a legjobban, "A sima verziók a béták, az "S"-ek a kiforrott, használható technikák." És ez nagyon igaz, mind a 4, mind az 5 szériára is
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
Nekem 6 éve van iphone, amióta megjelent.
Minden évben megveszem az újat.
Magyarul minden évben max 50k fizetek rá, az 5s-re csak 30k volt.
Nekem megér ennyit minden évben, minthogy az androidos vonalat válasszam ugyanennyi pénzért...
NonoWork Hard ™- Play Hard ™!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest