Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 20241101_080855
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
atees
őstag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy van az ipademen egy alkalmazás (Notepad+) 2 apple id-m van, hun és us, de egyikbe sincs bent, vajon az hogy lehet?? Le akartam tölteni másik eszközömre és azt jelzi, hogy fizetnem kellene érte. Mit tegyek?Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
csaszi72
senior tag
Citizen Proximity user van itt?
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
-
domerator
veterán
válasz Vasinger! #65042 üzenetére
Teljesen azonos keppel kellene osszehasonlitanod... ez igy baromi megteveszto. Az egyik kepen a csuszka feherebb a masikon meg az akku jelzes.
Ez igy nem jo osszehasonlitas, ne csapd be magad.[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Gsx-rr
veterán
válasz FrankMonzano #65041 üzenetére
Mit szeretnél elérni és állítani? Ios7-ed van?
-
ZüD
tag
válasz Gsx-rr #65059 üzenetére
Bezony. Csak azóta nem voltam más wifi közelében. De jött az ötlet, hogy csinálok access pointot a laptopból. Most azért megnyugodtam kicsit
Akkor ennek örömére mindjárt meg is csinálom rajta a JB-t (meg nézek valami routert ehelyett a szar helyett, vagyis inkább előtte firmware frissítést és utána
-
madgie
titán
válasz Vasinger! #65064 üzenetére
Nem találom hirtelen a képet, de lefotóztam anno a munkahelyi meg az itthoni iPad 4-et, durvább a különbség, mint nálad (pedig azonos típus, csak más gyártási idő).
Szerk: csak meglett
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Erikszon
senior tag
Miért van az hogy Amerikába olcsóbb az iphone?
-
bobooo
addikt
válasz Mr. Erikszon #65072 üzenetére
Mert nettó árak vannak a Store-on. Azokra jön rá az államonként eltérő plusz összegek.
(#65071) freestyée: Hétköznap hívd fel a magyar Apple Supportot és kérdezz rá az IMEI szám alapján, hogy lelett-e tiltva, mert eléggé annak tűnik: 06 80 983 824
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Arra nincs valami beállítás, hogy a Settings, Mobile résznél a Current Data Usage-et ne kelljen minden hónapban lenulláznom, ha tudni akarom hol tartok? Jó lenne ha automatikusan nullázná magát.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
lorencz
tag
halli.Meg sugnátok nekem,hogyan tudnak külsö alkalamazást telepiteni?Az appstore még mindig nem igazán enged be.
-
legiaap
félisten
Valaki elmondaná mi a különbség a spigen linear metal és a spigen linear blitz közt?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
FrankMonzano
őstag
válasz Gsx-rr #65062 üzenetére
Helymeghatarozas,mobilnet.
Amikor navizom ugye be kell kapcsolni a helymeghatarozast,de miutan vegeztem kiszoktam loni,hogy ne szivja az akksit,de ehhez x menuponton keresztul jutok csak el.
Olyan valamire gondoltam,ahonnan egybol elerem a mobilnetet illetve a helymeghatarozast.
Ios 7.04van a telomon. -
Mr. Erikszon
senior tag
Iphone 5C/5S most már támogatja valamilyen szinten a tweakeket?
-
vadászcsiga
félisten
válasz FrankMonzano #65091 üzenetére
Kapcsold be nyugodtan, csak a helymeghatározás alatt a rendszereszközöknél kapcsolj ki mindent, alul viszont be azt hogy látszódjon a GPS ikonja amikor használatban van. Ilyenkor tényleg csak akkor működik amikor ténylegesen használja valami, azon kívül kikapcsolt állapotban van.
Mobilnetre nincs semmi jb nélkul.
[ Szerkesztve ]
-
f1alonso
aktív tag
Sziasztok!
Valaki nem tudja véletlenül , miért van az hogy az én 4S-emen (ios7) a naptárba a jobb felső sarokba tudok a + gombbal eseményt létrehozni , de ismerős i4-én szintén ios7-el neki szürke a + gomb és nem tud létrehozni eseményt ?
-
Szépfiúúú
csendes tag
ios 7-ben van már alapból sms jelentés és bt-on lehet pl. képet, zenét küldeni már?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Haverom vett egy iPhone 4s-t, és azt mondja hogy 20% alatt magától kikapcsol. Akksihibás lehet, mi ilyenkor a teendő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Star Trek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Weblap készítés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest