Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZüD
tag
Sziasztok!
IPhone4-em van. Wifi bajom van. Eddig 5.0.1 + JB volt rajta. Sose volt gondom a wifivel.(azon túl, hogy a hugom huawei y200a és a párom nem okos mobilja erősebben veszi a wifi jelet, de ezt már megszoktam...)
Most lefrissítettem ios7-re azóta van gondom.
Mégpedig, csatlakozik is a hálózathoz, net is van, de kb a safariban a 3. oldalletöltés után megszakad a netkapcsolat.
A wifit veszi csak elmegy a net.
Ha mindezek után lerakom a telcsit és pár perc múlva újra próbálom megy megint....Ez mitől lehet? Pls help mert kibaszott idegesítő
A lakásban az összes többi motyó faszán megy a wifin amúgy.
Biztos nagy láma vagyok. És valami apróságon borul a buli, na de mi lehet az?
ELőre is köszi a segítséget!
-
ZüD
tag
Hát nemtom. Appstore megnyit. száguld. rábök program letölt homokóra... nem szedi.
kilép, át speedtestre. ping 34. le 9M fel 12
kilép safari megy.
vissza speedtest ping 76. 8.3/11, újra 10,3/11,3
(semmi más nem használ netet itthon)
aztán közben ujra appstore. két update 10mb az egész... homokra nem frissít.
safariba net megy...
vissza apstore játék letöltés 45mb... homokóra. kint a szürke ikon. várakozás. 3perc múlva kéri a jelszót és várakozik továbbra is....
Vissza speedtest: Ping 32. 8,96/8,25. ismét: ping 97 13/8
Szafari ujra: nem megy...ez mi a faxom? Beperecelek komolyan mondom.
(közben telepítette a 45mb játékot sunyiban)Most ujra safari: száguld
-
ZüD
tag
az én agonilázásomra senki semmit? 3333 napos vagyok még másfél órát. Pliz legyen szerencsés
-
ZüD
tag
válasz Ragnar95 #64806 üzenetére
Most már tényleg nem tudom mi van... Sztem ma ujra rakom. Lehet nem újként állítottam be itunesban
Hanem visszaállítottam a régi mentésből. Ez lehet para?A Filemaster app böngészőjében száguld a net. a safariban meg homokorázik. Bár lehet ez is csak a véletlenek összjátéka.
-
ZüD
tag
Na ez kéne még csak... Eret is vágnék kb... bár már olvasgattam ilyeneket a kiszürköléses I4s kapcsán.
És azt, hogy a egy ujabb software tegye tönkre, ami ráadásul gyári, elég szánalmas lenne. De a nagy apple kapcsán ugyebár semmin nem csodálkoznék.
Amugy mennyibe fájhat egy csippcsere? Érdemes lenne egyáltalán I4en?
-
ZüD
tag
Hát ma újraraktam ezt a fos ios7-et rajta JB nélkül, de ugyanaz a szopás. Hol megy, hol nem a net a wifin..
Viszont akárhányszor Ookla speedtestezek mindig van net. A kuva anyukatAmúgy fel fogom hívni hétfőn az apple 0680...at. És elküldöm őket a gcbe. Milyen már, hogy a gyári szoftverfrissítés miatt megy tönkre hardveresen a készülék? Ezt, hogy gondolják? Tiszta ciki.
Vajon megoldja a problémát ha downgradelek vissza 6.1.2-re?
(elvileg van mentett shshm, bár azzal nem tudom mit kell kezdjek -
ZüD
tag
Nekem a fenti szenvedésre vki? Vmit?
Amugy ha WIFI csippet cseréltetek i4en akkor a sok évvel ezelőtti kerül bele ismét nagy valószínűséggel vagy esetleg már valami erősebb? (csak azért mert kurva gyenge a régi gyári, a tesom Huawei y200, a csajom nemokos nokiájának jobb a wifi vevője. tiszta ciki)
-
ZüD
tag
Na, csináltam egy olyat, hogy a laptopon megosztottam a wifit ami jön a routertől. A laptop wifijére csatlakozva tökéletesen működik az Iphone. Bár kurva lassú, de stabil.
Ezek szerint az ios7-nek van baja a routerrel. Létezik, hogy nem szereti?
Eddig 5.0.1 szoftverrel sosem volt semmi gondom.
Lehet nyomok a routeren egy firmware frissítést. Az segíthet? -
ZüD
tag
válasz Gsx-rr #65059 üzenetére
Bezony. Csak azóta nem voltam más wifi közelében. De jött az ötlet, hogy csinálok access pointot a laptopból. Most azért megnyugodtam kicsit
Akkor ennek örömére mindjárt meg is csinálom rajta a JB-t (meg nézek valami routert ehelyett a szar helyett, vagyis inkább előtte firmware frissítést és utána
-
ZüD
tag
Sziasztok!
Próbálta már valaki a Sirit aktiválni IO7en + Iphone 4?
Működik?
Esetleg tipp, hogyan, merre?Előre is danke
-
ZüD
tag
Sziasztok, segítség kellene mert szétver az ideg!
Szinkronizálni szeretném a jól megszokott módoin az i4em a pc-mel. De nem engedi feljogosítást akar...
100 éve ezt a pct használom... Erre mondom ok, feljogosít... Továbbra is azt kéri és nem szinkronizál...
E gépen túl csak a laptomommal illetve anyósom laptopjával szinkronizátam valaha.
Már SC info mappát is töröltem, sőt már az e számítógép feljogosításának törlésén és újra hozzáadásán is túl vagyok.Ez mi a pöcs? Egyszer kérdezte meg mindeezek közben a teló, hogy megbízok e ebben a gépben.
Illetve még annyi történt, hogy a munkahelyemen is mikor töltöttem megkérdezte a héten, hogy megbízom e benne.(azon itunes sincs)
Tipp esetleg? Nagyon megköszi előre is
Üdv mindenkinek!
-
ZüD
tag
erre senki semmit?
...
Sziasztok, segítség kellene mert szétver az ideg!
Szinkronizálni szeretném a jól megszokott módoin az i4em a pc-mel. De nem engedi feljogosítást akar...
100 éve ezt a pct használom... Erre mondom ok, feljogosít... Továbbra is azt kéri és nem szinkronizál...
E gépen túl csak a laptomommal illetve anyósom laptopjával szinkronizátam valaha.
Már SC info mappát is töröltem, sőt már az e számítógép feljogosításának törlésén és újra hozzáadásán is túl vagyok.
Ez mi a pöcs? Egyszer kérdezte meg mindeezek közben a teló, hogy megbízok e ebben a gépben.
Illetve még annyi történt, hogy a munkahelyemen is mikor töltöttem megkérdezte a héten, hogy megbízom e benne.(azon itunes sincs)
Tipp esetleg? Nagyon megköszi előre is
Üdv mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest