Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cheesy
őstag
Budapesten hol van a hivatalos magyarországi Apple szerviz? Egyszerűen nem találok címet.
www.vakbelmutet.hu
-
norbertoth
senior tag
Azért kell, mert ha megadom neki hogy 8percig menjen a zene utánna leáll(na) de amikor elaludtam, majd hajnal 2-kor picit felébredtem és azt vettem észre hogy még mindig megy 😀 Érdekes, azóval erre használom.
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
Cheesy
őstag
Köszönöm a segítségeteket!
www.vakbelmutet.hu
-
Noxy
veterán
válasz norbertoth #204163 üzenetére
A h.szólásom második mondatát nem sikerült el olvasnod?
[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz #72445440 #204156 üzenetére
Én a müncheni MM-ban vettem.
Most akkor oda vigyem vissza?
Vasarlas előtt meg lehet (kell) kérdezni, hogy mi a garis ügyintézés menete. Ennek tudatában lehet dönteni a vásárlásról.
Ennyi.
Csalódtál a az Appleben gari ügyben? Akkor nézd meg a hardveraprón mennyi gariban cserélt iPhone-t kínálnak eladásra.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
aujjobba
addikt
válasz norbertoth #204167 üzenetére
Milyen hangáruház?
Legalsó opciót választod, Lejátszás megállítása (nekem angolul van, Stop Playing).
Amikor lejár az időzítő leállítja az éppen folyó lejátszást, legyen az AM, spotify, podcast, Youtube, akármi. -
addikt
Olyan kérdésem lenne, hogy iphone5-t, hogy tudok IOS11-re upgradelni? 10.3.4 van jelenleg rajta, innen csak akkor tudom már upgradelni, ha gépre dugom és ITunes-al upgradelem?
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
btudos
nagyúr
válasz Tyler Durden #204171 üzenetére
Sehogy, az 5-ös támogatása az iOS 10-zel véget ért.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Arcképgyáros
Hivatalosan sehogy sem.
-
addikt
Szomorúan hallom, gyereknek van ilyen telója és a screentime miatt örültem volna neki. Esetleg ilyen gyerekfigyelő appal van vkinek vmi tapasztalata?
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
ittakary
nagyúr
válasz Tyler Durden #204175 üzenetére
nincs iOSen ilyen app ami figyeli hogy mit csinálsz
-
Noxy
veterán
válasz Tyler Durden #204175 üzenetére
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noukoum
veterán
Nincs rá mód sajnos
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Gigicuci
senior tag
válasz herdsman12 #204103 üzenetére
Köszi!
-
Arellig
tag
Sziasztok,
XS-en valahogy be tudom állitani hogy a képernyő rövid időre lecsusszon, mint a plussoknál hogy kétszer hozzáérsz a home gombhoz és lejön hogy elérd a tetejét? -
Mykl
tag
Sziasztok!
Az alábbiakba kérném a segítségeteket:
Vettem egy új iPAD Air 3 készüléket, és felraktam rá ugyan azt az Icloud fiókot ami a Macbookomon, és a Iphonomon van.
Le is szinkronizálta az összes kontaktomat, jelszavamat, fotókat, stb. viszont a másik két eszközömön van beállítva kb 8db e-mail fiók amiket nem.
Ezeket miért nem szinkronizálta?
A Beállítások Icloud menüben a mail szinkronizálás ki van pipálva...Mi a megoldás?
Köszi
MyklJobb ma egy Alma, mint holnap egy sem!
-
Mykl
tag
-
spider80
őstag
A 8 db email fiókba külön külön.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
allein
addikt
Sziasztok iPhone tulajok Hát nyomogattam egy kicsit, inkább fogdostam-tapiztam a Note 10-et, én még mindig azt érzem, hogy az XS készüléken jobban érezni a prémium feelinget. Lehet elfogult vagyok és megszoktam a "jót" annó Samuról váltottam. Egy dolog ami tetszett, nagyon jól néz ki a Note 10-en a nagyon vékony káva, mondhatni majdnem teljes kijelzős a készülék.
Az is érdekes, hogy a XS nehezebb, nekem személy szerint ez is szimpatikus.
-
szekra
addikt
Tavaly az XS milyen áron nyitott USA-ban?
-
hitman77
senior tag
Sziasztok. Ki lehet kapcsolni valahogy a kamera alkalmazásban a sorozat kép készítést? Szinte mindig 2db képet készítek pedig vigyázok rá hogy éppen csak rányomjak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest