Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferko75HUN
senior tag
Elsõ lépésként menj el isamuraiba, a héten még 4000-ért cserélik a home gombot.
Persze, ha helytálló az adatlapod pestet illetõen.
Átlag ember nem szívesen vesz híbás készüléket. A home gomb meg elég fontos a napi használat során.
B@sszus idõzavarban vagyok, már hétfõ van.
Megnéztem az i4 javítási árakat, most is még a 4000ft-is ár van kirakva.[ Szerkesztve ]
C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
Aaron14
őstag
i-Dokit semmiféleképp ne válaszd! Nekem volt ott MacBook Pro-n kijelző cserém. A ragasztás 3x!!! vált el 1 hónap alatt és a kiszerelt kijelzőt vissza sem akarták adni, mindezt 80.000 Ft-ért. Ráadásul utángyártott cuccal dolgoznak!
CareCentert ajánálom! Drágák, de gyorsak és eredeti akkumulátort kapsz, garanciával!
U.i.: A MacBook topikban nyugodtan keress rá az i-Dokis story-mra. Megér egy misét.
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
veterán
Személy szerint nem használtam még sima kijelző védőt sem a 6S-en és a 7-esen. A 6S-nek semmi baja nem volt sosem és teljesen karc mentes is volt, viszont a 7-nek az elején lett pár karc. Mondjuk az valószínűleg annak köszönhető, hogy Jet Black szín miatt mindig kijelzővel lefelé tettem le bárhol.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
addikt
Egy hatalmas pofán vágás a szerviznek!
Tudom, hogy bevett gyakorlat, hogy mondjunk a rosszabbat, aztán majd ha sikerül, akkor elégedetten távozik az ügyfél, hogy mekkora királyok voltunk. Sokkal jobbnak tartanám, ha valóban azt mondanák, ami történni fog.
Tehát fáradjon be, van készleten félretesszük Önnek és ~10-15 perc lesz a csere.
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
-
krisz12356
tag
Hello, én már fél éve használok egy Beats X-et és nemrég próbáltam 1 napig egy Airpodsot is.
Airpods előnyei a méret+akksi idő ami kb 24 óra, illetve, hogy teljesen kábel mentes.
Hátránya nekem a kezelhetőség...én főként edzéskor használom a beatsemet és hozzászoktam , hogy bármikor tudok hangerőt váltani, számokat léptetni előre hátra, akár tekerni rajta míg Airpodsnál nincs mindezekre lehetőség csak felváltva (beállításokban tudod ki választani). +1 kérdés , hogy mennyire marad meg a füledben , ha a gyári füles nem esik ki akkor ez sem fog!Beats X-ről annyi, hogy hangzásban azért veri az airpodsot hiszen agybadugós, alapvetően a nyakpánt kényelmes, szinte észre sem veszed, de a mikrofonja nálam nem a legjobb, nem tudom másoknak, milyen.
Akksi idő itt kb 10-12 óra, de 45 perc alatt fullon van.Remélem sikerül jól választani
-
addikt
Mit is jelenet ez a gyakorlatban?
Már több mint 1 éve használom így az apple pay-t itthon. Annyi, hogy transferwise segítségével utalok a számlámra pénzt.
Mitől jobb és mennyibe kerül ha OTP-s kártyám van és onnan töltöm az egyenlegem?
Rage47A plusz havidíjas 1,5€ (nem nagy összeg, de valóban nincs ingyen).
[ Szerkesztve ]
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
addikt
-
veterán
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest