Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
válasz IntelKiller7 #191651 üzenetére
TV-ben is szép az OLED. Azért szépen lassan megy lefele ax XS Max ára
(#191653) tboldi - én is összehasonlítottam a két készüléket, egymás mellé raktam, 8Plus és az XS Max. Meg kell hagyni, szép az XS Max, tetszik nagyon. A notch kicsit fura, biztos meg lehet szokni.
Nekem bejön a True Tone, monitorjaimat is a warm módban használom.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Sziasztok!
Vodafone-os iPhone 6 függetlenítése hivatalosan (és gyakorlatilag) mennyi időbe telik?
Live-Die-Respawn
-
Drp81
aktív tag
válasz nederlanden #191642 üzenetére
Én Plus méretről váltottam a kisebbik XS-re. Nekem nem tűnik kisebbnek a kijelzője a Plus-énál: alig érezhetően keskenyebb, de viszont magasabb. Szerintem nyugodtan vehetnéd a sima XS-et, de azért nyomkodj meg egyet előtte a boltban
"Vajon Miyazaki platinázta már valamelyik játékát?"
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Kicsirics77 #191656 üzenetére
Köszi, ismerősnek 15 napot mondtak, és már a 12. napon vagyunk. Csak furcsa nekem hogy eddig húzzák.
Live-Die-Respawn
-
Serpiko
addikt
Csak hűségidő lejárta után lehet kérni a függetlenítést?
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
marcitp
őstag
Urak, tudtok javasolni a gyárinál jobb tárcsázót? Jó lenne, ha nem csak 100 hívás maradna a history-ban, esetleg lenyitva a hívás időtartama is látszódna, és ha beírom keresôbe a keresztnevet, ne csak az első ötven jelenjen meg. A T9 már csak hab lenne a tortán. köszönöm az esetleges segítséget előre is. (Droidon exDialer, az kb jó volt, hasonlót keresnék.)
https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
nagyúr
-
Ferko75HUN
senior tag
(#191615) spawn21: Az X-re szavazókra hallgattam erkölcsi okokból, mondjuk a kiegészítőkre majdnem már elköltöttem a különbséget. Az egyszeri hülye esete.
Megmondom őszintén minden iPhone-t megtartottam eddig, és gondoltam a jubileumi kiadás mégis jobban mutat majd a gyűjteményben.
Ezt a töltőt remélem nem bánom meg, hirtelen felindulásból vettem.
Jó autós tartót tud vki ajánlani, amit hirtelen betudok szerezni itthon?
Gyorsan kéne a céges autóba, mert abban csak mágneses van, amit ventillátor nyílásba kell rakni, de nem üzembiztos. Kör alakú és mindig elforog.[ Szerkesztve ]
C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
GALARDO
addikt
Nálatok (plusz felhasználók) is eltűntek a plusz funkciók a billentyűzetről, fektetett módba?
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
tboldi
nagyúr
válasz FollowTheORI #191664 üzenetére
Azért egy kiállítási darabból nem vonnék le messzemenő következtéseket.
GALARDO: Milyen funkciókra gondolsz?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz tboldi #191667 üzenetére
Persze. Bár a kérdés nem az hogy befog e, hanem hogy kinél mikor...
Mondjuk valszeg ez is olyan mint az akksi, hogy nem azokat fogja érinteni akik 1-2 év alatt lecserélik, hanem majd a 2-3. tulajokat...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
tboldi
nagyúr
válasz GALARDO #191668 üzenetére
Ja, ezek már a 11-ben sem voltak meg, el is felejtettem, hogy voltak ilyenek.
De a funkciók nem tűntek el, csak a billentyűzetről, pl. a visszavonáshoz meg kell rázni a telefont, vagy a másoláshoz/beillesztéshez ott a kijelölt szöveg feletti fekete menüsáv, a jobbra-balra lépkedéshez meg 3D touch a billentyűzeten.
[ Szerkesztve ]
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Apple maps-ben van arra lehetőség, mint a Google maps-ben, hogy beállítsam hány órakor indulok munkába és haza, így kiírja, hogy kb. mennyi időbe tellik tömegközlekedéssel és mikor jönnek a járatok? -
Ádám16
addikt
Honnan a legolcsóbb/legérdemesebb gyári bőrtokot rendelni a külföldi boltokat is számításba véve?
-
senior tag
Végül úgy döntöttem, hogy nem cserélem le az X-et 8 Plusra. Fél óráig nyomkodtam ma a 8 plust az icenterben, de így hogy már pár napja használom az X-et full gagyinak tűnt a 8 Plus. Egész pontosan a kijelzője, illetve az anyaghasználat (alumínium vs stainless steel keret). Teljesítményben persze ugyanolyan, mindkettő kurva gyors.
Viszont eléggé idegesít, hogy múlthét szombaton vettem az X-et és 99%-on van a battery health. Asszem a 2. töltés után ment le 99-re...
[ Szerkesztve ]
-
majestic
őstag
Elfelejtettem és most nem találom sehol, hogy hol lehet korlátozni bizonyos app-ok futtatását (gyerekről lenne szó)...
[ Szerkesztve ]
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
veterán
válasz Ferko75HUN #191665 üzenetére
Nekem a Samsung autós töltő jött be. Az strapabíró és mivel a telefon is súlyos kell is ez!
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz Ron Swanson #191674 üzenetére
Igen ezzel szerintem így van az ember, ha egy ideig használod a X-et vagy mostmár Xs-t akkor a többi telefon elég játék lesz mellette. Számomra Note 9 is az volt amikor megnéztem a Médiában..
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Peterzon94
tag
grat, használd egészséggel
-
Gáben81
senior tag
Nem tudjátok,lehet kapni T-nél 256-os,vagy 512-es teneszmekszet Pesten?Online csak 64-es van...megyek Sparra,aztán akkor nem szeretnék üres kézzel hazajönni 😋
-
sethi
senior tag
iOttie easy one touch 4 tartó nekem az eddigi legjobb.
Lassan nekem is aktuális lesz a csere 7-ről. Ma megtapoztam az Xs-t és a maxot. Valószínű, hogy max lesz. Nem éreztem nagynak. Nagyon tetszik a hatalmas kijelzője -
Ducky92
tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni.
Vennék a szolgáltatótól egy Iphone X-et, és kötnék rá biztosítást. Ha esetleg kijönne valami baja 1-2 éven belül, vagy véletlen összetörne akkor készülék csere. Ilyenkor van esély újabb telefont kapni? Mert úgy hallottam, hogy abba hagyták a gyártását.Előre is köszi a választ!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Ducky92 #191683 üzenetére
A konkrét biztosítás ismerete nélkül, általánosságban a környezetemben tapasztaltak alapján: valószínűleg nem. Általában a biztosítással rendelkező készülékeket önrész mellett javítják, ill. azt is figyelembe kell venned hogy a készüléket a legtöbb ilyen biztosítás avultatja, így pl. 2. évben már simán lehet hogy egy kijelzőcserét gazdaságtalannak ítél meg a biztosító, ekkor megkapod a telefon avultatott értékét és jónapot. (Ez az eset konkrétan egy iStyle-os i6+-nál történt, nem tudom hogy éppen ki volt ott a biztosító cég.)
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Gáben81
senior tag
válasz FіkuszKukіsz #191682 üzenetére
Köszi...tudom hol vannak,megnézték nekem a szekszárdi T-nél...5 helyen van az országban ,legalábbis T-nél...
-
Ducky92
tag
válasz bLaCkDoGoNe #191685 üzenetére
Szia. Koszi a valaszt. En a Telekom alap biztositast neztem.
Ittvan masfel eve egy ismerősnek, aki most osszetorte es kapott egy ugyanolyan(galaxy s8) készülék cserét.https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/egyeb-szolgaltatasok/biztositasok/keszulek
Akkor valoszinu nem fognak masfel ev mulva egy ossze törött X helyett XS-t adni?
-
veterán
-
majestic
őstag
Hát megjött a Max 256... Vegyes érzések kavarognak bennem. Az igazság, hogy nagyon szerettem az X-et . Szerintem egy gyönyörű telefon, szebb, kecsesebb mint a Max. A 8 Plus jött vissza... Ennyit az érzésről...
Ami viszont abszolut plusz, hogy az akku messze jobban bírja, a térerő sokkal jobb: a 4G (Voda) be sem jött ahol lakom az X-en, most meg max térerőn van a Max-on....
A gyorsaság észrevehetettlen számomra.
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
mandin
senior tag
Az Xs vagy Xs Maxon eszrevette valaki hogy picit mintha sargas lenne a kijelzo? True tone, night shift kikapcsolva. 45 fokos szogbe ha megdontom a telefont akkor latom tokeletesnek... egyedi eset lehet?
-
veterán
-
veterán
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz Peterzon94 #191678 üzenetére
#191676) sylex1:
#191680) sethi:
Köszi srácok.
C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
IntelKiller7
veterán
válasz majestic #191691 üzenetére
A gyorsaság észrevehetettlen számomra.
Naa, hát ez, hogy lehet? Mások meg azt írják, hogy hiperszupermegagigabrutálisan gyorsabb mint az X. Mondjuk nem értem őket, mert csak 20%-al gyorsabb. Azt meg fészbúkozás közben úgyse veszed észre.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
hemaka
nagyúr
válasz IntelKiller7 #191698 üzenetére
Most mit írnának? Hogy szart se vettek észre, de kodobtak az ablakon egy csomó pénzt?😂
-
lajki7
senior tag
Jo napot kivanok sracok😇😬jo reg irtam mar be🙈viszont most szeretnek egy kis segitseget! Holnap vennem meg a keszuleket es nem tudok donteni🤦🏼♂️ Lefotoztam es bekarikaztam a ket keszuleket. 40penz a kulonbseg. 15havit kifizetek es majd 7honapot reszletben. Azaz az X 13500 havonta az Xs meg 1500. Orok hala🤗
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Vezetékes FEJhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest