Hirdetés
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- A KOReader ebook olvasó program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
natë
nagyúr
Megéri még újonnan I7 Plus-t venni?
-
tboldi
nagyúr
válasz California1 #191594 üzenetére
Profil törlése + újraindítás, ennyi az egész.
-
veterán
-
veterán
válasz Ferko75HUN #191588 üzenetére
Ha hosszútávra tervezel,akkor már inkább a Xs. Jobb,frissebb,mint minden új készülék. Tehát tovább is kitart.
HARLEY-DAVIDSON
-
-
zzola
titán
Jelenleg az a belépő szint (Apple szerint). Az utolsó "mohikán" a 8/8 Plus, én inkább abba gondolkodnék...
"Cook szerint az Apple tisztában van vele, hogy nem mindenki költ ugyanannyit, éppen ezért az Apple mindenkit kiszolgál az iPhone-kínálatával. Ha valaki olcsó iPhone-t szeretne, akkor 179 990 és 229 990 forintért még mindig vásárolhat belépőt egy alap iPhone 7 vagy iPhone 7 Plus formájában. Ennyiért két éves technológia jár."
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
Háttérképletöltésre a Zedge jó?
Illetve csengőhangot lehet már letölteni vagy még mindig iTunes b.ziskodás van?
-
-
Mr.Silkó
veterán
válasz Mela Kehes #191610 üzenetére
A pontos verziószámot most nem tudom megmondani, mert nincs nálam a laptop, bocsi. Ha addig nem írja meg más, délután megnézem, ha hazaértem melóból.
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz Mela Kehes #191610 üzenetére
12.9.0.164
-
V.Stryker
nagyúr
A gyari billentyuzet nem tud tanulni es javaslatokat adni, mint a swipe androidon?
-
-
spawn21
veterán
válasz Ferko75HUN #191606 üzenetére
Abszolút nem kapsz semmi nagyon újat az XS-el.
Nem éri meg, akárhogy nézzük. Újabb, jobb lols24U+15p
-
kchris78
veterán
válasz TheBikerider #191604 üzenetére
ez igaz. de szerintem a keszulek kiporgeseben vannak nagyobb es kisebb ugrasok pl memoria szerint: a sima6 hamarabb kiment mert az 1GB ram keves, a 6s-7 ben meg ugyanugy 2 van.. mondjuk a 3-4 kozotti difit ami az x es xs kozott van ahhoz mar sokkal "pro"bb felhasznalonak kell lenni hogy azt erezze az ember (vagy folyamatosan portrekepeznie magat ami meg sok ramot visz).
-
Kommy
veterán
válasz Mela Kehes #191616 üzenetére
Valószínűleg ha jól veszem ki ez a verzió csak Mojave alatt van, mennie kellene a tieddel is megkérdezte, hogy feljogosítod e a használathoz, és nincs ugye éppen zárolva a telefon.
-
atees
őstag
Sziasztok! Nem tudjatok veletlenul hogy becsben, hogy a mcsharknal is mukodik az apple fele 10000ft akksi csere? Weboldalon nem talalok rola semmi infot. Vagy csak az apple storeban?
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
oszy
veterán
válasz Ferko75HUN #191588 üzenetére
Na melyik lett?
---
(#191613) V.Stryker: Nekem a gboard nem jött be egyáltalán. Eleve már csak azért sem, mert gugli termék. Számomra nem volt olyan jól használható, mint a SwiftKey.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
norberto_th
aktív tag
Hu ez az opera touch brutál gyors, gyorsabb mint a safari. Szerintetek adathalász? Mennyivel lehet jobb az opera touch mint a safari? Előnyök hátrányok?
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
nederlanden
senior tag
I8 pluss-omat cserelnem xs vagy xs max-ra.Sajnos nincs a kornyeken lehetosegem fogdosni igy az lenne a kerdesem,hogy jol erezhetoen nagyobb a kijelzoje xs-nek sima x-hez kepest,illetve i8plussenal joval kisebb az xs kijelzoje??csak mert 100ezret nem adnek ki feleslegesen minimalis kulonbsegert ha mondjuk csak nagyon minimalisan kisebb az xs-e a 8p-omhoz kepest..
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
válasz nederlanden #191626 üzenetére
Ok.most latom hogy az x es az xs ugyanazt a kijelzot kapta,,akkor mar nem kerdes,h xsmax lesz
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz nederlanden #191627 üzenetére
Valamelyik nap az edigitalban összemértem az XS Maxot a 8plusszal. ugyanakkora két teló, csak a Maxnak nagyobb a kijelzője. A többit meg megválaszoltad magad.
Romanes eunt domus
-
nederlanden
senior tag
válasz FіkuszKukіsz #191628 üzenetére
Jol eszreveheto az a meret kulonbseg(i8p-ixsm),vagy annyit nem er a csere kimondottan csak a kijelzo merete miatt ??,csak mert i8pluss mellett meg neha elo-elo veszem az ipad-ot,,hatha az ixsmax melle mar nem fogom,igy lecserelni sem kell majd az ipad air 2-ot pro-ra-))
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz nederlanden #191629 üzenetére
I8+: 5,5"
XS MAX: 6,5"
Ipad Mini: 7,9"Múlt pénteken a telekomnál voltam, a két telefon egymás mellé volt kitéve. Számomra látványos a difi, de nekem az ideális fizikai méret maximum az Xs. (esetleg duzzogva az Xr )
Ha teheted menj be egy telekom üzletbe, szerintem mindenhol így van kitéve a két készülék és látni fogod rögtön, hogy neked megéri-e váltani.
[ Szerkesztve ]
-
FіkuszKukіsz
őstag
Alsó-felső káva hiánya miatt szerintem észrevehető. Nézd meg a linket
(#191630) Famalac
Még nem minden Telekom üzlet kapott Xs-eket.Tegnap voltam a Pólusban ott pl. nincs. Várhatóan 1,5 hét míg kapnak.
[ Szerkesztve ]
Romanes eunt domus
-
herdsman12
őstag
válasz norberto_th #191624 üzenetére
A hírek szerint a Safari keresőért fizet a Google, az Operáról még nem olvastam hasonlót, de biztos, hogy nekik is kell a pénz.
A legtutibb megoldás telefon és PC nélkül, álarcban, mindíg más oldalra sántítva közlekedni a földalatti járatokban.[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
válasz FіkuszKukіsz #191631 üzenetére
link javítva[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
a kijelző maga nagyobb, de ebből de semmit nem veszel észre, mert az appok tetejéből pont annyit levág a Notch, mint a 8 Plus-on a káva.
-
Hooper
őstag
válasz Madwe #191566 üzenetére
Köszönöm a választ, utána is néztem, parádés
Írtátok hogy javítás nem segít, közben youtubeon egy "egyszerű" megoldás terjed (lehet frissebb) a touch ICre raknak valami ragasztót pluszban.
Azonban bár nem értek hozzá nekem azért nem ennyire konstans a hiba mint a neten látom.
Nekem van h napokig jó, ha meg is áll power gombbal ha altatom majd feloldom egyből jó.. nem ütögetem/tekergetem, fagyasztom le
kb bő 2hónapja csinálgatja, de annyira még nem döglött le hogy ne tudjam használni.. illetve de.. volt hogy ugy csinált mintha teamviewerrel irányítaná magát és magától scrollozott, lépett be alkalmazásba..öntudatra ébredt akkor ment a reset és utána napokig jó volt..Kicsit más:
Ha eladni szeretném a telefont könnyebben elmehet ha régi ios van rajta? (10.2.1)
Amikor 4-5öt eladtam se frissítettem rá már a végén és a vevők akik jöttek mindig mondták h jobb h a régi van rajta.. mondjuk gondolom akkor sokan adták ugy el h a friss szoftver szétlassította a telefont és a stabil kelendőbb volt.. most nem tudom mi a helyzet mert a 12es egyenlőre az eslő amit dícsérnek "régebbi" készülékeken.
Lassan aktuális lesz és ha így valamiért egyszerűbb eladni már nem frissítenék 12re.[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
válasz norberto_th #191624 üzenetére
Nekem a Safari sem tűnik lassúnak.
(#191636) Hooper: Ha elakarod adni, akkor ne frissítsd. Az új tulaj majd eldönti mit szeretne. Ha valaki ezzel a szoftverrel keres telefont, akkor a Tiéd esélyesebb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
-
bilon73
aktív tag
nekem eben-guba, hogy gboard, vagy swiftkey...
az a bajom, hogy bizonyos alkalmazásoknál (pl a mi céges levelezőknél), csak a gyári billentyűzetet lehet használni.
a másik, hogy én sokat írok angolul is, meg magyarul is. a párom droidján ezt valahogy automatán felismeri a billentyűzet swipe-olás közben. itt nem igazán... -
-
veterán
válasz nederlanden #191642 üzenetére
Én a X-ről való váltáson gondolkoztam, de mikor 9 emberből 10 hülyének nevezett letettem róla. Valóban semmi értelme nem lenne annyit kiadni a szinte észrevehetetlen frissítés/gyorsulás miatt. Az Xs max viszont meg mindig gondolkoztat, de a méret meg lehet már nagy lenne..
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Madwe #191635 üzenetére
Egyébként pont a képernyőarányok miatt gondolom azt, hogy aki hosszú távra tervez és nem ragaszkodik nagyon a régi designhoz, az mindenképp új designosat vegyen. Hogy miért? Mert egyszercsak elkezdenek jönni az app-ok, amik az új képernyőarányon működnek csak normálisan, régi meg csak hozzá lesz hegesztve. Ez nem gond, ha 1-2 éven belül úgyis cseréli az ember a telefont, de szempont ha 3-4 évre tervezi. 4S is sokszor ezért volt már problémás, nem volt pici a képernyő, de mivel az 5 arányára tervezték már az app-okat, a lényegnek nem sok hely maradt.
-
tboldi
nagyúr
Megint elmentem a Media Markt-ba XS Maxot nyomkodni, de most egy kicsit több időm volt rá. Még mindig kellene, és még mindig qrva drága.
10-15 perc után úgy hozzászoktam a home-gesztushoz, hogy tök fura volt újra a 8 Plus-hoz nyúlni.
-
veterán
-
tboldi
nagyúr
válasz IntelKiller7 #191648 üzenetére
Amúgy feltűnt, hogy a XS Maxnak picivel melegebbek voltak a színei, mint a 8 Plus-omnak. A TrueTone-t és a Night Shiftet kikapcsoltam természetesen.
(#191649) Herreløse:
szerk.: Ja, és X-ből még mindig ugyanaz a darab van kiállítva, amiről régebben írtam, hogy jól be van égve a kijelzője. Majd legközelebb lefényképezem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest