Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drp81
aktív tag
válasz MasterMark #191347 üzenetére
Igen, de az itt lévő hangoktól még jobban alszik az ember , nem lehet custom hangot megjelölni.
Az Ébresztés-nél viszont nem lehet külön állítani a hangerőt, viszont hangot bármit lehet választani."Vajon Miyazaki platinázta már valamelyik játékát?"
-
aujjobba
addikt
válasz Redplee #191352 üzenetére
Próbálj ki majd valamit, iOS 11-ben tapasztaltam egy bugot, nem tudom a 12-ben megvan-e még.
Szóval nálam úgy van, hogy ne legyen hang, csak rezgés.
Előfordult, hogy ébresztés közben jött egy értesítés, tehát az ébresztő épp rezgett, majd az értesítés is rezzent egyet, aztán viszont az ébresztő nem rezgett már tovább, tehát némán "ébresztett". -
Arcképgyáros
Gyors kérdés.
Ha egy telefonon bejelentkezek az Apple ID-mbe és újként állítom be azon a fiókot attól még a biztonsági mentéseim megmaradnak, igaz?
Illetve, bejelentkezés plusz újként beállítás után után a fotókönyvtár gyárilag off és ha nem kapcsolom be a akkor a ~3000 képem ami fent van iCloud-on az nem szinkronizálódik le hanem fent marad az iCloud-ban. Igaz??
[ Szerkesztve ]
-
Peat76
őstag
válasz Madwe #191334 üzenetére
Köszi a kielégítő választ, várok pár napot mi történik! Azt hogy utolsó töltés óta mi veszi igénybe az aksit, azt hol találom? Napi lebontás van, de mást nem látok...
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
pzstm
titán
-
DJosef
őstag
Üdv Urak!
Húzok én is egy bőrt a témáról.
Tegnap megnéztem a Media Markt-ba az Xs/max párost. i7 után valóban hatalmas a Max, ha a kettő közül kéne választanom az Xs-t választanám.....vagy a tavalyi X-et. ☺️
Forget about it
-
addikt
válasz DJosef #191368 üzenetére
Sokan csodálkoztak (elemzők - bárkik is azok), hogy jobban fogy a max méret. Nem csodálom, mert egy kézzel normálisan nem lehet az X(s)-t használni. Ha meg már így is úgy is 2 kéz kell, akkor persze hogy a nagyobbat veszik.
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
Madwe
nagyúr
-
tuzpenge
őstag
-
Drp81
aktív tag
válasz Madwe #191377 üzenetére
Fektetve szinte alig használtam a Plust. Safari, imessage, mail, jegyzetek, emlékeztetők, naptár stb. mind állítva használtam. Kocsiban volt esetleg jó, hogy fektetve a főképernyő is átfordult, plusz nyilván a youtube-nál, vlc-nél is. Ezen kívül mindig ki volt kapcsolva az aut. forgatás, mert idegesített, hogy mindig átfordult minden.
[ Szerkesztve ]
"Vajon Miyazaki platinázta már valamelyik játékát?"
-
Hopkins_001
aktív tag
válasz Hopkins_001 #191286 üzenetére
Úgy néz ki teli akksival se megy a töltés(teli az most 86% lett )
Most viszont kiírta amikor a gyári töltőt bedugom,hogy nem támogatott kiegészítő. WTF?Mi ez már? Tervezett elavulás?!
-
sztanozs
veterán
válasz Hopkins_001 #191380 üzenetére
kábel probléma lesz ez. gyári a kábel, vagy utólag vásárolt?
nekem van olyan teszkós kábelem, ami szokta ezt csinálni (ha megfordítom a dugót, akkor meg tölt).JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
Newyorker
addikt
Tudtok nekem olyan appot ajánlani, mint a Music Fm? Azaz rá tudok keresni zenékre, letöltöm és offline hallgatom!
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
herdsman12
őstag
válasz Hopkins_001 #191382 üzenetére
-
Hopkins_001
aktív tag
válasz herdsman12 #191385 üzenetére
Holnap meglesem,csak haza kell hozzam ezt a telót
-
MauroN
tag
A képernyőidő miért tér el 10-15 perccel az akkumulátor menüpont képernyőidejétől? Bug vagy máshogy számol a kettő?
-
Kozmatyi
csendes tag
Sziasztok!
Hyperlapse alkalmazás nem hajlandó stabilizálni a videókat. Járt már így valaki?
Xs maxKozmatyi
-
oszy
veterán
Hívás közben elsötétedik a kijelző és csak a home vagy power gombbal lehet feloldani. Régen is ilyen volt? Esetleg alapból máshogy van beállítva az iOS 12?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
kisjimy
aktív tag
Sziasztok!
Iphone xs max-en hogyan tudok képernyőfotót késziteni? miket kell megnyomni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Synology NAS
- Call of Duty: Black Ops 6
- Vigneau interaktív lokálblogja
- A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest