Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferko75HUN
senior tag
Help pls.
Trehány voltam és a 1.5 éves i4-en nem csináltam mentést-szinkronizálást 1 éve.
Azóta új gépem van, a régi iTunes elveszett,tehát amiben segítséget szeretnék kérni:1. szűz új iTunes-ra szeretném rámenteni a dolgaimat, csináljak egy backup-ot?
2. progik megmaradásához pedig transfer purchases?C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
Ferko75HUN
senior tag
Pls. erre valaki?
Nem merek elindulni mielőtt vki nem okézza le.
Rég csináltam már és nem akarom tisztára gyalulni a telót.még annyi, h. 4-es op. van rajta.
+ lehet kapitulál a phone, mert ma sötét lett a képernyő 60 %-on mint mikor lemerül. se kép se hang, aztán magához tért, ezért is akarom lementeni a dolgokat míg lehet.Ragnar95 : köszi!
A többi dolgot, nevek-jegyzetek meg a sima backup felmásolja az "üres" iTunes-ra?[ Szerkesztve ]
C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
Ferko75HUN
senior tag
segítséget kérnék: van arra mód, hogy a backup-ot ne a C: meghajtóra mentse az iTunes szinkronizáláskor?
a beállításokban megtaláltam, hogy az iTunes mappa mentési helyét lehet módosítani, de a backup-ra nem találok hasonlót.
ssd-n van a C: és nagyon helyszűkében vagyok...C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz univerzita #83312 üzenetére
Nem tudom mi az anyanyelved, de Respect!
Ha nekem így menne az angol...[ Szerkesztve ]
-
Ferko75HUN
senior tag
Elsõ lépésként menj el isamuraiba, a héten még 4000-ért cserélik a home gombot.
Persze, ha helytálló az adatlapod pestet illetõen.
Átlag ember nem szívesen vesz híbás készüléket. A home gomb meg elég fontos a napi használat során.
B@sszus idõzavarban vagyok, már hétfõ van.
Megnéztem az i4 javítási árakat, most is még a 4000ft-is ár van kirakva.[ Szerkesztve ]
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz #99546112 #84925 üzenetére
Vmelyik Apple fórumban egy vicces kolléga azt írta, hogy ilyen esetekben a telejósda tud segíteni maximum.
Total felesleges a találgatás, pár hét és megtudjuk.
Sanszos, hogy kicsit drágább lesz, mint az 5s.
Ha tippelni kéne, szerintem várhatóan 200k körül alakul egy havi 10-15k-s csomaggal. T-nél szokott lenni ilyenkor iPhone-ra neten leadható "előrendelés-vásárlás", mert a boltokban mindig készlethiány van az első hetekben.[ Szerkesztve ]
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz -secret- #84934 üzenetére
Nem igazán, 10-15k csomag+ a törlesztő.
Nézd meg mennyi most egy 5s 16gb csomaggal eggyütt!
176.000,- + a csomag ami kb. 10.000,- nézd el nekem, hogy csak emlékezetből dolgozom, telóról írok.
Majd megnézem, ha lesz időm később.
Megnéztem: 15k csomaggal: 105.000,-
8-10k: 176.000,-[ Szerkesztve ]
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz -secret- #84937 üzenetére
Értelek a tiéd ráadásul 32gb-os. 225k körül áll meg, ha jól számolom + a csomag.
A 16gb-os meg most csomag+ törlesztő kb: 15.000,- /hó
Tényleg csak tipp, hogy a 16gb-os (mert úgyis az lesz a legkeresettebb) olyan 20.000,- /hó körüli áron fog nyitni csomaggal együtt.
Már át is mentem telejósdába....
Off. vége.C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz -secret- #84940 üzenetére
Nem azt mondom, hogy remegve, de azért nagyon várom a bejelentést.
Speciel nekem bőven elég a 16 gb-os is, és rögtön 2db-ra van szűkségem az asszonnyal együtt.
Nekünk okt. 05-én jár le a hűség, addigra nagyjából szerintem kitisztul a kép a T-s árakkal kapcsolatban is.[ Szerkesztve ]
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz Ragnar95 #86420 üzenetére
Már én sem értem, nem gondoltam át a kérdést.
A hivatalos store árára gondoltál mikor írtad, hogy Svájcban kicsit olcsóbb, mint máshol? Ha jól számolom akkor ott valamivel 200 alatt van az "alap"
Mindegy nem hajt a tatár, én megvárom az itthoni árakat.C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz Ragnar95 #86507 üzenetére
Van Svájci kapcsolat utánakérdezek hogy megy ez, csak várnom kell vele pár napot.
Gondolok itt pl: a vám mint olyan létezik-e, mivel nem eu-s ország.
A MwSt-t vissza-e lehet igényelni,mint régen az osztrákoktól behozott cuccok esetén, ha igen akkor gondolom tutira vámolni kell.
Semmi tapasztalatom nincs ezzel kapcsolatban, ha valakinek igen: az ne tartsa magában!C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz Ringloszilva #87275 üzenetére
(#87277) Lacopapi leírta neked azt amit én is gondolok, humorérzékem is okés.
Tiszteletre méltó, hogy más emberekre is figyelsz, de ezt nem abban kell kimeríteni, hogy itt mindenki akinek i4s-nél jobb telefonja van az appleb..zi sznob.
Mi nem tehetünk a szomszédos országban történő dolgokról.
A neked írt hsz-em lényege, ha neked annyira ellenszenves ez a fórum, miért vagy itt?
Semmi baj a nézeteiddel, a felesleges pazarlás nem jó dolog.
De attól mert más nem így gondolkodik, mint te és kiköhögi az i5s, vagy i6 árát, az neked ne okozzon agygörcsöt.
Igen vannak itt felesleges kérdések naponta többször is, pl: érdemes-e most venni i5s-t, vagy várjak vele 2 hetet...stb. Nem kell késztetést érezni mindenáron, hogy erre reagáljon az ember.
Legalábbis én nem írok ilyenkor.
Szóval nem tartalak én butának, inkább csak olyan felesleges bajkeverőnek aki szereti megmondani a tutit.
De majd levetkőződ, vagy nem. Nagy off vége.ui: az akksi százalék parától nekem is égnek áll a hajam, a korrektség jegyében ezt le kellett írnom neked!
[ Szerkesztve ]
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz viperabácsi #88867 üzenetére
(#88869) Kicsirics77 kolléga erre gondolt, kicsit elvagy veszve látom.
Belépsz a jelszavaddal, utána kontaktok majd ahogy írták neked, alul baloldalon a fogaskerékre kattintás után kiválasztod a neked megfelelőt.C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz Newyorker #89280 üzenetére
Veled mi van kolléga megsütött ez a gyenge őszi nap?
Ahhoz képest milyen rég vagy itt, hogy lehet ekkora marhaságokba belekötnöd!
Amióta megy a PH nagyjából azóta kiírjuk sokan a preferált-gyakran látogatott fórumhoz kapcsolodó cuccokat.
Az értelmesebb többséget szerintem sokkal jobban zavarja amikor vki pár napon belül megismétli azt a blődséget, hogy hol éri meg i6-ot venni.
Otthon, amikor fingunk nincs még az árról, vagy a sógoréknál?[ Szerkesztve ]
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz Feribacsi555 #90112 üzenetére
Szia, kíváncsi vagyok csak én nem értem-e, hogy mit szeretnél.
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz Feribacsi555 #90121 üzenetére
Igen így már érthetőbb számunkra is, sajnos én nem tudok ilyenről, de lehet hogy létezik.
(#90122) szentkuti11: Ezért írtam, hogy küldje a számokat, ha nyerünk minden itteni tagnak veszünk egy i6 tokot.
-
Ferko75HUN
senior tag
Teljesen lejárt már az előző hűséged?
Vagy a 3 hónap 'kedvezménnyel" kötnéd újra?
Én emiatt nem tudom megrendelni, mert mozaik L-ről nem enged lefelé váltani next s-re, sanszos, hogy meg kell várjam január elejét, mert a régi drága elavult díjcsomagban 210k lenne, ami next s-nél 158k.(#91208) hedzs: értelek, szerintem kérj telefonos segítséget, átállítják neked 2 perc alatt a csomagod, utána tudsz rendelni.
kali: te tudsz vmit esetleg a kötbér rendszerről T-nél?
[ Szerkesztve ]
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz tomrRRR #91341 üzenetére
Csodálom, hogy azt a reklámot nem támadták még meg.
Mert az 1 ft az 240.000,- + a csomag szintén annyi. Kicsit megtévesztő elsőre.
Bár jobban utánaolvasva 1 év múlva kicserélik az érkező új iPhone-ra.
Mondjuk akkor is horror.[ Szerkesztve ]
-
Ferko75HUN
senior tag
A t-nél most szerintem eléggé korrekt áron hozták ki azok számára akik amúgy is előfizetők voltak eddig is.
Olcsóbb, mint az 5s volt egy hete.
Pl: A Nexts csomagnál 174.000 ft volt az 5s, a 6 pedig 158.000 ft-al nyitott, ehhez egy 8000 ft-os havi csomagot kell fizetni, ha ezt amúgy is használja vki, mint pl. én, akkor csak 6000 ft a telefon törlesztése kamatmentesen 24 hónapra+ a beszálló 15.000 ft. Nekem összesen a kapcsolat pontjaimat beszámítva 150.000 ft-ban áll meg a 16 gb-os i6.
Tehát nekem nem érné megvenni függetlenül sem itt, sem külföldön, mert így a legolcsóbb+ nem is kell kifizetnem egyszerre, mert kamatmentesen 2 év jó ajánlat.
Engem a függetlenség sem érdekel, megvan a 6 éves 3g és a 4 éves sima 4 is, nem szoktam eladni őket.
Egyszerűen mások a vásárlási, felhasználási szokások, ennyi.[ Szerkesztve ]
-
Ferko75HUN
senior tag
Találkozott már vki ilyesmi fém tokkal? 1.
Hasonló áron van, mint a műanyagok, talán jobban megérné.(#91567) Rhcspsz01: Mennyi a csomagod havi alapdíja és mit tartalmaz? )pl:net) Ha jól emlékszem ezek az ikon csomagok lebeszélhetőek voltak?
Szerk: Közben megtaláltam, ha minden igaz 6000 ft és van benne 1 gb net.[ Szerkesztve ]
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz Newyorker #91630 üzenetére
Néha felmerül bennem, hogy te pszichológiai tanulmányokat folytatsz itt kolléga.
Pár hete azt boncolgattad többször is, hogy hol éri meg jobban, amikor még nem tudtuk a mo-i árakat.
Most tudjuk, kezded elölről?
100x ki lett vesézve, hogy miért éri meg jobban az itthoni, 5-10 ezer ft-nál ez végképp igaz.[ Szerkesztve ]
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz Newyorker #91633 üzenetére
Mivel segített többet, az apple.hu-val?
Nem értem akkor a kérdésed még mindig, Magyarországon kinél éri meg jobban, vagy Austria vs Magyarország?
Mert ugye az utóbbi esetben lett 100x beírva, hogy az itthoni jobb, mert újraindul a gari, a kintinél meg nem, csak a 90 nap esetében.
Na mindegy vannak olyanok akiknek nem értem a gondolatmenetét, ez nem feltétlen baj egyikünk részéről sem.C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz manchester85 #91892 üzenetére
Lol!
Ritkán írsz ide mostanság, hiányzol a szürkévé vált topicból!C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
-
Ferko75HUN
senior tag
Rendelt már innen vki? A Spigen ultra hybrid tokok nagyon olcsók.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest