Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hooper
őstag
sziasztok,
Kéne egy kis segítség!van egy black outos i4s-em > a telefon olyan mintha ki lenne kapcsolva, semmire nem reagál, csak hard resettel ujra indul. Azonban mintha működne mégis valami a háttérben mert ha hívnak kicsörög és nem kikapcsoltat jelez.
Ez már megy egy jópár hónapja (egészen pontosan így vettem de ugy voltam vele hogy majd ha megunom cserélem és kapok "újat")Ma azonban úgy fest megadta magát.. először azt hittem lemerült. Rádugtam töltőre de semmit nem jelzett a kijelző. Hard resetre se reagál, de kicsöng a másik félnek ha hívni próbálnak, nálam azonban teljes blackout van.
(a töltő jó, 2 vel is próbáltam, áramot is kap mert melegszik)A probléma csak annyi lenne hogy egy elég nagy adag foto/video volt rajta amit nem mentettem le és fontos lenne (fotóadatfolyam nem volt bekapcsolva)
van ötletetek hogy hogyan lehetne a képeimet lementeni?
(gépre dugva se ismeri fel a mostani állapotában) -
Hooper
őstag
Kicsit off kérdés (bocsi h itt is de SOS lenne megoldanom mert kepeket kene prezentalnom Ipadről)
-
Hooper
őstag
a kék állapotsor valami eszméletlen gáz.. mint valami játéktelefon
-
Hooper
őstag
van aki eddig használt névjegyzékhez SmartSyncet hogy társítson FB képeket?
Most az törölni kell, vagy ha szinkronizálom az integrálttal akkor felül írja?[ Szerkesztve ]
-
Hooper
őstag
AppStoreban a More rewiev ki listázása nálatok se megy?
Más: YouTube nativ pap - kedvenceket nem jeleníti meg. (Ez persze ios6bug)
Gépelést nagyon el*urták hogy ha ékezetet akarsz ír akkor a felbukkanó szöveg dobozt érinteni kell hogy lavírozz benne. Eddig eleg volt ha az adott karakter sorában mozogsz. Ez inkább bug mint feature remelem és javítják.
-
Hooper
őstag
ez az apple térkép szánalom kategória.
Nagyítástól függően random írogatja ki az utcaneveket, telepakolja idióta csipcsup sarki kávézók ikonjaival.. egy zsúfoltabb környék konkrétan úgy néz ki mint valami társasjáték.
Valamint mi a francért nem képes tömegközlekedéssel útvonalat tervezni?!??![ Szerkesztve ]
-
Hooper
őstag
van valami tippetek, a "térkép" szoftver kiváltására ami nem 50 euro?
jó lenne pl BPi tömegközlekedés támogatás, mert én elég sokat használtam a Gmaps ezen szolgáltatását! -
Hooper
őstag
válasz Endruboy007 #10276 üzenetére
van fent tube-on egy drop test, ott látszik hogy minden esésnél kopik a festék..persze ez nagyobb behatás mint amit zsebedben átél a készülék, de sanszos hogy a hajszálkarcok is jobban megfognak látszani.
i4s-emet még sosem ejtettem le, zsebben sosincs mellette más, vigyázok rá de ha tüzetesen megnézem a fém peremet látszanak rajta mikrokarcok.. ha ez feketére festett fém lenne lehet kikandikálna a fémes rész a festék alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Hooper
őstag
válasz icecave #10280 üzenetére
Első mondat második felében én is írom hogy, a kő és a zseb nem ugyanaz
Reméljük vastag a festékáh, most olvasom irgum f.társ meglátását.. hát reméljük tényleg ilyen eljárást alkalmaztak.
Azért ezt a képet megmutatnám neki, mert laikusként nézve én erre nem mondanám hogy ez anyagában fekete felület, vagy lehet hogy ez az eljárás is csak egy vékony felső réteget érint.csoki46 - én nem vennék használtat gari nélkül (pedig elég sok mindent veszek így). Környezetemben nagyon sok i4 volt és meglepően sok esetben jött elő valami problem 1éven belül. Ja és csak gyári függetlent nézz szvsz.
pcnet - ízlések és pofonok, de nem rondítanék el egy ilyen gumibilivel egy 200ezres (fénykorában) telefont. Becsúsztatós bőrtök?
[ Szerkesztve ]
-
Hooper
őstag
válasz icecave #10290 üzenetére
nem akarom az ördögöt festeni a falra, de ez sem túl bíztató.
Azért itt nem kapott akkorát, és minden behatás után előbukkant a fém felület a fekete bevonat alatt.. ami ezek szerint nem túl vastag, és ellenálló.Tudom rengetegen amúgy is tokban tartják a telefont, de biztos vannak olyanok mint én, akik nem akarják elcsúnyítani egy 2000Ftos kínai tokkal a méregdrága és egyébként igen csak szép eszközt.
Nekem az i4sem lassan 1 éves és se tok, se fólia nincs sehol, mert így gyönyörű, és azt az érzést adja vissza kézbe véve amit a tervezők szerettek volna elérni. -
Hooper
őstag
Ios6 óta (i4s) Nektek nem viselkedik furán a fényérzékelő napos időben?
Nekem most van hogy random elsötétül, majd vissza megy maxra, meg elég nagyokat vált.
(Nincs letakarva) -
Hooper
őstag
Én is írtam ezt korábban, kb az update masnapjàn...
Legalább mostmár más is latja
Remelem javítják mert használhatatlan. Szerintem eddig nagyon pontos volt, nagyon extrém esetben kellett állítanom, most meg rendszeresen.
Nincs is jobb mint ébredés után 100as fényerővel a pofámba világítMás: a szövegbevitellel kapcsolatban voltmar az ékezetes mizéria?
Erre se kaptam korábban választ.
(Ha ékezetet írtál eddig nem kellett a popup ablakba belelavítozni, elég volt csak alatta) -
Hooper
őstag
@ME -s iCloud mail fiókotok nektek működik rendesen?
Agyvérzèst kapok hogy pár napja egy csomó mailemről kiderült h b*szta elküldeni, es van amit nem is fogadott.
Grat -
Hooper
őstag
iOS6, én így szeretlek...
(mai alkotás, telefonálás után ez fogadott) -
Hooper
őstag
Sziasztok!
Ha a telefonon a beállítások/használat/fotok és kameránál törlöm a foto adatfolyamot akkor csak a telefononról törlődik? (erre gondolok)
vagy törlődik az egész mintha böngészőböl az icloud account/advanced > reset photo stream-re kattintok?
Mondjuk ennél is csak feltételezem hogy telefont és a tabletet is nullázza (még nem csináltam, csak most nagytakarítok meg rendezgetek a fotók között)
A gépen is van ugye a fotoadatfolyam mappa, gondolom ott marad minden.
Törlés után az aktuális filmtekercset újra szinkronizálja, vagy csak a törlés utáni képeket tölti majd fel a továbbiakban?
Megköszönném ha valaki leírná h van ez mert nem igen látom át(szerk: "Resetting Photo Stream removes all Photo Stream photos from your iCloud account. It will not remove any photos that have already been downloaded to your iOS device or computer."
Most ha ez nem töröl semmit akkor mire jó a reset?)[ Szerkesztve ]
-
Hooper
őstag
Sziasztok. Találkoztatok mar olyan jelenséggel hogy a rezgo motor hangosabb a kelleténél? Mintha nem lenne rendesen össze rakva es valami berezonal. Ha szorosabban fogom a kezemben nem hallani de mondjuk a széleinél fogva tartom akkor sokkal hangosabban rezeg az egész, vagyis inkább berezonal mint valami de doboz
(1napos refurbished 4s) -
Hooper
őstag
válasz esfrost #19810 üzenetére
na ne magyarázzuk meg a bizonyítványunk
szerinted a tökéletes illesztéseknek recsegni/ropogi, jelen esetben rázásra zörögnie kellene?Ha az optikaában lévő lencsék zörögnek az elég ciki.. nem igazán szabadna.
Lencse eltolásos stabit meg kötve hiszem h alkalmaznak.. de az se rezegne.. -
Hooper
őstag
Van valami gebasz most az iMessage-el vagy az én készülékemmel van gondd? ( i4s Tmobile - pár napja cserélt készülék )
Folyton kikapcsolja magát, és ujra kell aktiválni a beállítások között -
Hooper
őstag
válasz bandigno #20217 üzenetére
köszi! Megpróbálom az elsőt.
6.01 és i4s.
A hibát itt írtam leTibee86: "Ha kikapcsolja magát akkor az telefon. Reset / HardReset és talán megjavul" - ebből a válaszból indultam ki, ezért kerestem a beállításokban. A 2 gombosat ismerem.
-
Hooper
őstag
sziasztok, a hiba továbbra is fent áll:
"Van valami gebasz most az iMessage-el vagy az én készülékemmel van gondd? ( i4s Tmobile - pár napja cserélt készülék )
Folyton kikapcsolja magát, és ujra kell aktiválni a beállítások között"hardreset, hálózati beállítások visszaállítása, és restore is volt.
Ötlet? Vagy irány szerviz? -
Hooper
őstag
Nem tudjàtok mitől lehet hogy 3Gn néha nem kapom meg az üzeneteket? (Net megy)
Általában iMessage szokott behalni de ma pl whatsapp üzeneteket is csak akkor kaptam meg amikor haza értem es wifire váltott a telefon. (Meg vagy 10 iMessage üzenetet azon felül)
Nem kicsit bosszantó!
(4s 16gb Tfüggő, refurbished)[ Szerkesztve ]
-
Hooper
őstag
iOS 6.01 alatt az egyéni rengés mintát hol lehet módosítani/kikapcsolni??
Az Istennek nem találom -.- -
Hooper
őstag
Tudnàtok nekem ajánlani appot ami a wifi jelerősséget méri?
(Ha lehet Free, de fizetős is belefér ha csak az van)
Köszönöm -
Hooper
őstag
i4s 6.1 Jailbreak-el mi a helyzet?
Most még 6.01van fent, és JB szűz volt eddig a telóm, de gondoltam a 6.1 után majd kipróbálom. -
Hooper
őstag
átaludtam pár frissítést.. még 6.0.1 van fent a 4S-emen.
Látom már 6.1.3van. Érdemes frissíteni? -
Hooper
őstag
sziasztok, tudnátok ajánlani valami jó minőségű és nagyon vékony aksis tokot 4Sre?
Jó lenne ha csak "becsúsztatós" lenne nem amit feszegetve kell rápattintani, mert nem lenne rajta 0-24. Nem kell nagy teljesítmény se, iphone csati előny.
Köszi[ Szerkesztve ]
-
Hooper
őstag
Sziasztok
Jól rémlik hogy web oldalakat le lehet menteni offline olvasásra? Nem találom
Megyek külföldre es pár oldalhoz jo lenne hozza férni.
Köszi -
Hooper
őstag
i4s 6.1.3 jailbreakelhető unteathered?
Tudtok dobni egy oldalt ahonnan valami stabilat le lehet szedni?
Köszi -
Hooper
őstag
sziasztok
Kérdésem lenne, hogy a "purchased" appok közül tudok véglegesen törölni, mintha sose töltöttem volna le? rengeteg szemét van a "not on this iPhone" között.
köszi -
Hooper
őstag
sziasztok,
tegnap cserélték a telefonomat gariban. mielőtt elvittem gépen ment egy bizt mentés. haza hoztam, vissza töltöttem de az alkalmazások nem kerültek vissza.
Ötlet? -
Hooper
őstag
Sziasztok!
4Semet szeretném eladni és a vevő kéri a széria számát hogy a garit meg a szerviztörténetet lecsekkolja.
Kiadható, vagy vissza lehet vele élni?
köszönöm -
Hooper
őstag
Ha egy alkalmazásnak külön van iPhone és Ipad verziója (nevében is fel van tüntetve) es most akciós es free akkor mindkettőt le kell töltenem gépre ha később mAjd telepíteném?
iMuscle 2 es iMuscle 2 iPhone edition -
Hooper
őstag
Sziasztok!
iphone 5 és ipad air között hogyan tudok a legegyszerűbben (mobilnetes adatforagalom nélkül, tehát bluetooth, vagy wifi) képeket (akár egy egész mappát!), zenét, videót átvinni?
Airplay csak appleTVvel tud streamelni, vagy pl a telefonon tárolt videót/zenét/képet át tudja játszani iPadre?
Airdrop nem tűnik rossznak, de ahogy nézem csak egyesével kijelölgetve lehet pl képet küldeni.
iFiles esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest