Hirdetés
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Peetey91
senior tag
Ha másra nem is, arra biztosan jó ez az akksi körüli agymenés, hogy kicsit növelje a Geekbench eladásokt iOS-en. Idáig max a tesztereknek volt fent a telefonján most meg aztán mindenkinek a kezdőképernyőn.
-
DJosef
őstag
Kicsit kezd Android feeling-je lenni az embernek ettol a sok benchmark-olastol...😔
Forget about it
-
-
paci88
tag
válasz Peetey91 #179208 üzenetére
Vicc is egyébként. Eddig az Android rendszert használók kardoztak ezekkel az értékekkel, most már elterjedt ios körben is Lehet csak én használom teljes megelégedettséggel az iPhone-okat már régen? Persze vannak hibái is, de számomra a legjobb rendszer még mindig.
[ Szerkesztve ]
-
Peetey91
senior tag
válasz paci88 #179217 üzenetére
Én se nagyon tudom mire vélni. Ha meg van egy két éves telefon ami az akksi miatt lassul akkor amúgy is két opció van: vagy már olyan szar az akksi, hogy cseréltetem amúgy is kb 30 ezerért (200 ezres telefonnál két év múlva ez nehogy már gond legyen), hogy kibírja nap végéig, vagy sokan amúgy is kétévente váltanak.
-
Ufff
senior tag
válasz paci88 #179217 üzenetére
Sziasztok!
Van egy SE-m és egy 6S -em. Az SE másfél éves elmúlt, a 6S pedig nincs még egy éves.
Töltőre teszem minden éjjel mindkettőt, plusz napközben is, ha vezetek. Az akksin azt vettem észre, hogy használat közben merül, töltés közben töltődik.
Azt is tudom, hogy az akkumulátorok előbb-utóbb meghalnak. Jelenleg azon aggódom, hogy mi lesz velem, ha én is beparázok, hogy 3% -kal alacsonyabb lett a frekvenciája a CPU -nak, itt a világvége! Emiatt már konzultáltam a pszichiáteremmel, azóta ő is aggódik, pedig neki nem is iPhone -ja van! Most bárkát építünk közösen, hátha özönvízzel jön el a vég!
Tényleg csak én vagyok, aki leszarja ezt az egész hisztit? Semmi lassulást nem vettem észre, éppúgy ahogy mások sem! Ez semmi más, csak beképzelitek magatoknak, alátámasztjátok mindenféle benchmark -okkal, tesztekkel hogy "na én megmondtam, itt a bizonyíték"!
A telefon simán leveszi az órajelet, ha nincs rá szükség, hogy maximumon pörögjön! Most követeljetek készülékspecifikus, teljesítményfüggő teszteket!
Mennyi időtök van nektek, hogy ráértek ilyenekkel foglalkozni...[ Szerkesztve ]
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
Clemi
veterán
Én is megelégedéssel használom az i7-et és immár a 11.2.2-vel De azért tegnap a frissítés előtt teljes töltés után toltam rajta egy Antutut ami akkor 158500 körüli pontot kapott, ma pedig a tegnap esti frissítés után megint rányomtam egy töltést és 99%-s szinten 162127 pontot kapott.
Nincs itt semmilyen lassulás -
Ufff
senior tag
válasz CharlieDrop #179226 üzenetére
Ugye lassan abbahagyjátok ezt a gyerekes e-pénisz méregetést?
Ez egy szakmai topic lenne elvileg..."És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
leslieke
Jómunkásember
válasz CharlieDrop #179228 üzenetére
Én nem félek tőle. Nem érzékeltem lassulást egyik 11-és verzió alatt sem, ami nem meg nem észrevehető az nem is érdekel.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
paci88
tag
Az a gond, hogy erre hagyatkoztok. Nem tök mindegy mennyit ír ha napi használatban minden ok?
-
galaxys80
veterán
Saját magatokat lovaltátok bele ebbe az őrültségbe.
Ahelyett, hogy élveznétek a telefon adta lehetőségeket.Parson
Szerintem biztos ami biztos mindegyikkel mérd meg. 😏
[ Szerkesztve ]
-
Parson
addikt
Végeredményben melyik a mérvadóbb, a geekbench vagy az antutu tesztje?
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
-
leslieke
Jómunkásember
válasz CharlieDrop #179231 üzenetére
A számokon túl a mindennapi használat során vettél észre lassulást?
Mert arról esetleg van értelme beszélni.
A most kiderült hibáktól inkább kellene félni.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Parson
addikt
válasz galaxys80 #179232 üzenetére
Attól még hogy vki nem látja értelmét, másnak lehet hogy hasznos, vagy csak szimplán érdekes. Engem spec érdekel, nem csak a telefonok / eszközök közötti, mint inkább az adott telefon / eszköz két eltérö idöpont / állapot közötti különbségének megállapitására. Akkugate-töl függetlenül.
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
^Boss
őstag
sziasztok!
X-re mennyire ajánlott az üvegfólia?
gyári bőrtokkal fogom használni.háttérinfó: eleinte minden iphone-ra raktam fóliákat, de valahogy nem adták vissza azt az élményt, amit nélkülük ad a teló eleje, meg a kijelző. így az utóbbi pár telómon már nem használtam ilyeneket, karcot nem nagyon láttam rajtuk..
-
leslieke
Jómunkásember
válasz CharlieDrop #179241 üzenetére
Előtted mer lemérte más, abból mindneki akit ez érdekel látta, mi a helyzet.
Nem bonyi megérteni.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
B-L-A-C-K
titán
Gondolatom kipróbálom az X-et úgy hogy energiatakarékosba rakom töltés után egyből, és játékokat kiiktatom, mást ezen kívül úgy használok ahogy szoktam. Jelenleg ott tartok hogy:
Használat: 2 óra 5 perc
Készenlét: 6 óra 38 percJelenlegi akkuszázalék 91%
Ez azért elég szép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest