-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
madle
őstag
válasz GoTReX #110588 üzenetére
Nyugi én is vékony vagyok, vékony izületekkel... Póló méretem L egyébként átlagban, karban vállban benne vagyok rendesen.... Viszont vannak olyan pólóim amiken meglepődöm sokszor. Pl a G-Star felsők mind S-esek, barom méretezése van.
Amugy csak poénkodtam, ne vedd fel.
-
kolosanyi
veterán
Kocogás volt, atta így a lemenő napnál a hűvösben. Reggel kimaradt, mert hajnalban már az autópályán voltunk. Holnap pedig kezdődik a 3 hetes intenzitás blokk a végén felmérővel. Valamiért úgy emlékeztem, hogy 6 hét volumen blokk, 4 hét intenzitás, de 4/3 a felosztás. Mondjuk nem bánom, mert már a pöts kivolt a végére.
-
FrankMonzano
őstag
válasz FrankMonzano #110581 üzenetére
Zsolti
-
szőröscica
addikt
Hát-bicepsz volt, adta.
-
B1T3
addikt
válasz Dani82 #110549 üzenetére
Én egy TDK WR680-at vettem, 12k körül egész jó. Nálam muszáj volt bluetooth-os, mert értelmes mp3 lejátszóm nincs, telefonon tárolom a zenéket, az pedig elég nagy, így kényelmesen nem fér el pl. a zsebemben, csak valahol a közelben.
Zajszűrés lehetne jobb, de számomra bőven a megfelelő kategória, a hangzás már jobb, szóval ár-érték arányban egész jó az ilyen alkalmi használatra. De nem annyira reprezentatív a véleményem, mert olyan sok bt fülest nem próbáltam; ahol lehet, vezetékest használok a normális minőség miatt. -
GoTReX
őstag
válasz FIREBLADE78 #110587 üzenetére
Én alapjában véve egy vékony srác vagyok ,vékony izületekkel. Nálam nadrág szokott gondot okozni ,mert csípőben sok ami amúgy jó, vagy ingeknél vállban jó,de hasnál lobog. Amúgy Ha már ezt hoztad fel ,mindent fel kell próbálni mert mások a méretezések.
XBOX ID: GoTReX #4839
-
GoTReX
őstag
válasz FIREBLADE78 #110585 üzenetére
Várj ,akkó' már XS-s nem? Máskor majd vállamra tűzöm a blokkot ,hogy nem az. Édesfaszom ,de szeretlek titeket
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz FIREBLADE78 #110579 üzenetére
Én cafeteriára vettem bérletet és Kaposváron nincsenek távolságok.
őstag
Nem éles strandforma, nem is vagyok én azon a szinten ,viszont: Megnöveltem szépen a CH-t a tanácsotokra, jobban figyelek az alvásidőre, krea. , nagyon figyelek a folyadékbevitelre. Úgy érzem most kimozdultam a saját holtpontomról. (most ne basszatok le a fények miatt,máshol készült,nem hátulról jön. )
-
kolosanyi
veterán
válasz FIREBLADE78 #110577 üzenetére
Nálunk nem.
-
Woodslave
félisten
Vótam. láb 116kg 4x6. Kemény volt pedig az első sorozatban még faxa gyereknek gondoltam magam . Merev lábas felhúzás split squat szuperszett. Néha komolyan elgondolkoztam a szívinfarktus tünetein...
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
madle
őstag
válasz Zola007 #110543 üzenetére
Fasza ez a Reebok Nano. Nagyon tetszik, gondolom a kemény talpa miatt frankó is benne emelni. Kemény, hogy a Crossfitt biznisz hogy felpattintotta a Reebokot.
Én most rendeltem egy Underarmour Raid 8 incses shortot meg pár rashguardot. Barom drágák ezek a műanyag szarok, de komolyan sokkal komfortosabb ezekben edzeni. 8 éven keresztül edzettem egy oldszkúl adidas futóshortban, ami ilyen ős edzős gatyám lett, de szerettem is, meg minden ilyen- olyan pólókban, viszont amióta használtuk grapplingen a rashguardokat azóta abban kondizok és fényévekkel jobb benne edzeni, úgyhogy beruháztam most egy garniturára, hogy ne legyen bajom egy ideig.
Mondjuk itt a teremben az a probléma, hogy vagy rozsdás leszel, vagy kiszakítod, vagy összekened fáradt motorolajjal (mert ugye a gépek kenését azzal oldja meg a tulaj ) -
Shingen
addikt
válasz FrankMonzano #110571 üzenetére
Lehet benne logika, próbáld ki aztán számolja be, neked hogy jött be ez a módszer.
風林火山
-
KisDoc
csendes tag
Ma ingyenes a szállítás értékhatártól függetlenül a myprotein.hu-n.
Rendelek 1 kg kreatint. Van értelme a drágább Creapure-t megvenni a "sima" kreatin monohidrát helyett?[ Szerkesztve ]
-
FrankMonzano
őstag
Errol mi a velemeny?
Mutatok egy egyszerű módszert: Választasz egy olyan súlyt, amellyel 3x8 ismétlést viszonylag könnyen bele tudsz nyomni. Ezután edzésről edzésre növeled a súlyt, és amikor már nem tudod teljesíteni az előírt ismétlésszámot, akkor váltasz 4x6-ra és folytatod tovább a súly növelését. Ha ebben is megakadsz akkor 6x4 ismétléssel még feljebb mész, és ha itt is eléred a határaidat akkor megnézed, mennyi az 5 ismétléses maximumod, majd egy hét pihenés után újrakezded a fenti 'ciklust' 3x8 ismétlésekkel, már nagyobb súllyal. Egyszerű, de nagyszerű!
-
Shingen
addikt
válasz aelod #110548 üzenetére
Azon akadok ki amikor ki van írva, hogy az edzőterem területén edzőcipő használata kötelező és jönnek a zoknihuszárok és ágyasaik...
Ezen én is.
(#110553) aelod Persze a sok növi növesztette a belső szerveit is.
#110555) Zola007 De csak is tangapapucs és rózsaszínbe.
[ Szerkesztve ]
風林火山
-
-
aelod
veterán
válasz DeathBat666 #110562 üzenetére
Mintha a Kiss Life-ban láttam volna valami hasonló reklámot. Azt csekkoltad?
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
DeathBat666
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok olyan konditermeket ajánlani, ahol az első alkalom ingyenes? (Budapest)
Sajnos tegnap járt le a bérletem és fizetésig nem tudok venni és nem szeretnék szünetet tartani, 1 alkalomért meg nem akarok 1500-2000-ket fizetni.
Gugli a barátom, de azok a helyek eléggé lepusztultak.
Köszönöm előre is, és bocsánat az ingyen élésért -
aelod
veterán
válasz BÁ Nutrition #110560 üzenetére
Hát nagyon sokat vesztett Dani az esztétikum terén azzal, hogy pro lett sajnos. Ez van. Peti meg hát Peti
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz aelod #110553 üzenetére
Németek túlerőltették h mihamarabb pró legyen és ez megbosszulta magát. Pedig nagyon jó volt amatőrként. Molnár Peti jobban csinálta egyértelműen. Sok magyar példa mondjuk nem volt előttük, most már van vmennyi legalább
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
thiclyoon
aktív tag
válasz Zola007 #110557 üzenetére
Valóban, nem az olcsóbbik fajták, de a Multi pro-nál nem drágábbak. Mega 62 Ft/nap, Multi pro 186. (Reds: 149 Ft/nap , Greens: 142 Ft/nap) Viszont az árától most tekintsünk el. Vagy ha tudsz mondani olyan vitamint, ami olcsóbb, mint ezek, de nem kapszulás/tablettás, az még érdekelne.
Amúgy először ezt találtam meg, ennél azért olcsóbb a Reds / Greens:
Vita Greens & Fruits (316 Ft/nap)(#110558) Woodslave: köszi a választ, valószínűleg kipróbálom, veszteni nem vesztek vele semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz thiclyoon #110556 üzenetére
az összetevőket össze tudod hasonlítani ezt senki nem fogja neked fejből idevágni, de jóval kevesebb van benne
Én greenset ittam reggelente, valahogy be tudtam magyarázni magamnak milyen faxa meg egészséges reggelente egy hideg darabos zöldségleves ízű valami, pláne egy kis citrommal... De aztán amikor elgondolkozol tényleg mennyibe kerül akkor már nem biztos hogy olyan jó.
amúgy a szokásosat el lehet mondani: nem lettem izmosabb, egészségesebb, erősebb stb. Legalábbis nem olyan a különbség hogy rohanjak venni. Pedig azt gondolom hogy egy ilyennek is megvan a létjogosultsága az étrendben.
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
-
Zola007
veterán
-
rwin5
őstag
Ott a szegycsont fele kidudorodó dolog mi lenne, vagy az a hasizma volna, vagy valami sérv? [link]
-
Dani82
senior tag
Hasznal valaki FEJhallgatot edzeshez? A legutobbi red rock reallizyben a voros zolin van egy jbl e50bt es elgondolkoztam rajta, mert jol l nez ki. De nem tudom mennyire zavaro, nem csuszkal e a fejen pl lehajolasnal, az izzadsag mennyire tesz jot a szivacs resznek stb
-
-
Zola007
veterán
válasz aelod #110544 üzenetére
nem
azért mert viszonylag merev, erős, jól tapadó sarka van, de rugalmas orral.
Annak linkeltem, aki kiadna érte ennyitMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Reebok Crossfit Nano 5.0 elég jó áron van (28e Ft) 43-45 méretben
[link]
[link]
Nem súlyemelő cipő, de átlag edzéshez megfelel[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz BÁ Nutrition #110540 üzenetére
ha leszednéd a téli bundát a hasadról, nem tűnne még ennyire sem pocosnak
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
aelod
veterán
válasz BÁ Nutrition #110540 üzenetére
Ja így más.
Tömegelni nekem sem ártana amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
-
gaborn1
tag
Magyar myprotkón ma ingyen szállítás van, ha érint valakit.
-
aelod
veterán
válasz BÁ Nutrition #110533 üzenetére
Az szép. Bicód elég furán ered/tapad. De genetika ellen nagyon nem lehet tenni sajnos.
(#110535) Zola007
Ha fotózás van, jóhogy
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz szuszinho #110532 üzenetére
nem is láttam eddig milyen csúnya anyajegye van a térdénél
ezek visznek magukkal mindig magassarkút a strandra?[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz kolosanyi #110531 üzenetére
Ha a csípőd felfelé mozdul azonnal, akkor nem vagy elég feszes
Illetve sokat mozog a rúd induláskor és lendületből húzol, ezzel elveszted a feszességet.
Ne rángass bele, hanem "előhúzást" csinálj
húzd ki a lötyögést/mozgást ("pull the slack out of the bar") a rúdból feszesre, míg nem stabil az egész.Véleményem szerint túl sok agressziót próbálsz belevinni a gyakorlatokba
Van elég erőd anélkül is hozzá, higgadtan is meg tudod csinálni, nem kell hirtelenkedni, nem vagy Benedikt Magnusson.[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Hát a franc tudja, én a combot éreztem leginkább. Érdekes, a múltkori 160-as felhúzásom meg szerintem szép volt, ott nem is éreztem, hogy elfogyna a combom: link. Igaz, akkor csak pause squat volt előtte 6*3 ismétlés, az nem vett ki annyit, mint az 5 sorozat front squat.
Ja, és köszönöm a hozzászólást.
[ Szerkesztve ]
-
celf
őstag
válasz kolosanyi #110466 üzenetére
bocs, h bele okosolok,
szerintem a front squat rendben van - lehet a megfelelő súly miatt, de a felhuzás tényleg nagyon szét van esve.
először beletolsz lábbal aztán derékból felegyenesedsz.
miert gondolod, hogy a combfeszito es a vadli a szűk keresztmetszet?
ahogy elnezem sztem ezzel a kivitelezessel a nagy farizmot hagyod ki a legjobban a mozgásláncból. de lehet, h. tevedek.
szerinted, ha a combod a felhuzas elejen tovabb maradna parhuzamos a talajjal, akkor az nehezebb lenne a combfeszitodnek es a vadlidnak?es szerezz mar egy normalis sulyemeleo cipot! en 60kg-nal erzem, h szar az egesz, ha nem az a csuka van rajtam, nem is tudom, mi lenne 100+ kg-nal.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Alpachino #110526 üzenetére
Azzal sokra nem mennél.
Hetente 5 aerobról volt szó, nem évente 5-ről[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #110519 üzenetére
Akkor olyat érdemes csinálni, amit szeretsz.
Bár ahogy látom, nálunk is sokaknak nem logikus a dolog.Nem kötelező futógépezni meg szobabringázni.
Ki lehet menni biciklizni a hegyekbe, tempósan túrázni az erdőben, tollaslabdázni a családdal, kosarazni a haverokkal.#110522) Woodslave:
10 perc gyaloglás
10 perc bicikli
10 perc elliptikus
100 jumping jack
Már nem olyan unalmas ugyanaz a 45 perc[ Szerkesztve ]
-
-
aelod
veterán
válasz Woodslave #110519 üzenetére
Én általában gyalog járok mindenhova a városban is. Nyilván nagyobb távra ott a BKV vagy a kocsi.
Plusz ott a kutya akit 3x kiviszek napjában fél órákra kb. Mondtam, hogy szeretem Esőben szar meg ha nagyon fúj a szél szóval nem tudlak sajnálni[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz rwin5 #110488 üzenetére
Nem értek egyet, a nép túlnyomó része magasról tesz mindenféle sportra, egész nap, egész életében szinte kizárólag mocskot eszik, bár néha biztos becsúszik 1-1 gyümölcs... Ami egy dolog, de a nulla mozgás totál halál, főleg ebben a gép előtt ülős, irodista időkben. Aki akar magával foglalkozni ilyen téren az tud, ha akar.) Persze nem mindenki van tisztában vele hogy kell is.
(#110515) kolosanyi:
Keményen annyit foglalkoztam a témával hogy amit láttam írtam ide egy kommentet.
Önigazolást meg az keres, aki a faxbúkra meg instagramra tölti fel az életét, én ennek nem vagyok része.A nagy mennyiségű fehérje meg vitamin amit a hobbigyúrós belapátol arra szükség van. Valószínűleg kevésbé terhel oda, mint az örökös hétvégi hullarészegre beivás. Meg nem éppen az egészségre törekvő emberekkel vannak tele az orvosi rendelők meg kórházak
A szteroidos eset meg amúgy elég jól jelzi mennyi fogalma van az embereknek a témáról
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
aelod
veterán
válasz BÁ Nutrition #110490 üzenetére
Most mennyi a súlyod?
Amúgy sosem értettem a gyúrós nép hisztijét az aerob edzésekkel kapcsolatban. Én szeretem. Teljesen ki tudok kapcsolni olyankor, egyfajta meditatív állapotba kerülök - nem tudom jobban megfogalmazni. Igaz most csak minden edzés előtt egy 10 perc aerob és has + nyújtás van bemelegítés gyanánt. De nagyon jól ráhangol az aznapi edzésre. Fejben össze tudom rakni mi az amit és ahogy akarok edzeni.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Izmos éjjelt mindenkinek! A belgák ma atták...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
BÁ Nutrition
addikt
Hogy jobban tudjon segíteni bajba került embertársain
Én meg gondolkodtan rajta h most szabi alatt beiktassak egy kis aerob edzést mert időmből kitelik. Eddig ugye csak a tiszta kajával operáltam le magamról 21 kilót, és most is úgy látom h valszeg jobban járok ha inkább 2 súlyzós edzést rakok be, francnak sincs kedve unatkozni kalóriákat elvileg az is jól viszi. Brit tudósok kimutatták
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
kolosanyi
veterán
válasz littlelion21 #110508 üzenetére
Igen, közzé fogják tenni.
(#110509) Gainka
Én meg igen, továbbá önámításnak. Nem gondolom, hogy az a mennyiségű fehérje, amit egy átlag gyúrós belapátol, az hosszú távon egészséges lenne, ahogy a tápkiegek sem azok. Sőt, az egész civilizációnk nem egészséges, ha az akarsz lenni, akkor vonulj el Tibetbe.(#110510) Alpachino
De legalább finom.(#110513) bigmasterg
Végülis igen. De ettől még helytálló amit írtam.Továbbá azon csámcsogni, hogy ki mennyire dagadt a strandon semmi más, csak önigazolás keresése. És ez volt a kiindulópont, nem a házikolbászom meg a környezetvédelem. Persze efölött megint sikerült átsiklani a topik jó szokásához híven.
(#110514) Ijk
Olvass vissza, nem írom le még egyszer.[ Szerkesztve ]
-
bigmasterg
addikt
válasz kolosanyi #110507 üzenetére
ljk-val értek egyet.
Minden önzőség.
Az egészséges életmód is. Azért élsz egészségesen, hogy neked jobb legyen.Sőt ha nagyon ki akarom sarkítani, akkor a jótékonykodás és környezetvédelem is önzőség.
Azért segítesz másokon, hogy a lelkiismeretedet rendbe tedd, hogy elmondhasd, hogy tettél valami jót és ettől érzed jól magad.
Környezetvédelem? Azért hogy szebb, tisztább helyen élj.
Meg kell menteni a Földet? Dehogy kell. Ha annyira elszennyeznénk, hogy kipusztulna az emberiség, a föld tök jól ellenne. Pár ezer, vagy millió év és köszi, rendbe rakná magát. A Földnek nincs szüksége az emberiségre, az emberiségnek van a Földre.Az ember önző, bele van kódolva, kell a túléléshez.
-
Zola007
veterán
Én eddig nagyon sok olyan dolgot csináltam, ami nem az én célomat szolgálta. Meg is lett az "eredménye"
Ha még egyszer újrakezdhetném tizenévesen, akkor kitöltenék előre 20 évnyi naptárat és beleírnám minden oldalra, hogy "Legyél ma is önző fasz, mert akkor sokra viszed"Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Shingen #110480 üzenetére
nem üldöztök el azért olyan könnyen, de becsülöm az igyekezetet
10 év után voltam ismét McDonaldsban.
Ott is hagytam 1500 Ft-otcsak egy fülhallgatót bizniszeltem érte a managerrel, nem ettem semmit
Bár a fagyiadagolónál álló csaj fenekébe azért beleharaptam volna[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz littlelion21 #110499 üzenetére
Igen. A többieknek nem válaszolok, áltassák csak magukat.
Viszont azért az vicces, hogy pont ljk szerint fásultam be. Pedig én sose esztétikai céllal edzettem. Persze ettől még ugyanolyan értelmetlen, egoista dolog amit csinálok, csak én legalább beismerem és nem költök tündérmesét köré az egészséges életmódról és hasonló f@xságokról.
-
nagyúr
válasz bigmasterg #110504 üzenetére
Távgyoglás, maraton, esetleg síugrás.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Dicker
őstag
válasz bigmasterg #110504 üzenetére
Balett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóhifi
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- 1 V 15
- További aktív témák...