- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Jorus #109897 üzenetére
Nőni akarok, inkább egészséges élni ez volt a szempont az újrakezdésnél.
Adok még magamnak fél óra munkát, aztán meg szíííítszakadok
@kk831228 ez jó
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
nagyúr
válasz Graphics #109893 üzenetére
Nyeheeem, nem a mozgatott súlyokra írtam, hanem a srác stílusára! Az egészen más. A mozgatott súlyok abszolút értéke teljesen mindegy, az a lényeg, hogy neked nehéz legyen, és ha már edzésben vagy, akkor minden széria minden repjébe d*gölj bele kicsit, és akkor teljesen mindegy, hogy ki mennyivel nyom melletted, ha te bukásig bünteted magad minden edzésen, akkor annak meg lesz az eredménye, függetlenül attól, hogy az 40 kiló vagy 140. Már ha nőni akarsz. Szerintem. De tudományos kérdésekben Wood papa a mérvadó, aki szexi.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Woodslave #109894 üzenetére
Sejtettem, hogy ez jön le.
Nem, amúgy semmi szivárvány, szerencsére egy nővel vagyok, legalábbis azt mondta
@kolosanyi : Jóvan'akkó'jóvan , kizárt dolog, mert nem tudom.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
-
nagyúr
válasz -Mike- #109891 üzenetére
Nem, ő az a klásszikus béemvés nyikhaj, aki 80 kiló és 70-nel nyom fekve, de alapvetően valamiért nagyon keménynek gondolja magát. Formára nyírt szakáll, nonfiguratív tetkó, ilyesmi. Én nem bántom, csak mosolygok, és segítem, ha tudom, mert azért vannak a jóóóbarááátok.... Egyébként normális arc, csak hát a stílusa fura. Pecsétgyűrűje is van. Érted.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
Haver elhívott holnapra edzeni a Lurdy-s Cutler-be, ahova ő jár - gondolom vki kell mögé, aki levakarja róla az elhanyagolható tömegű vasakat. Mondtam neki, hogy oda kétféle ember jár szentem, az egyik, aki profi, a másik, aki b*zi. Még a végén kinéznek onnan a szakadt mackómban meg a Leukoplasttal megragasztott cipőmben. Majd beszámolok milyen volt. Annyira mondjuk szentem nem lesz gáz, mint az Oxygen, ami konkrétan női terem.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz gaborn1 #109886 üzenetére
ja. Nekem bejött.
különösen a meggyes-joghurt a zaboshoz. (mert meggyet is rakok bele meg kakaóport így pont jól passzol)
agyalok még egy csokis meg tiramisus beszerzésén amíg akciós és ingyen hozzák.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
kolosanyi
veterán
Megkaptam a véglegesítő parancsot és vele fizetésemelést. Akkor következő hónaptól mehet a vinyópropi...
Nem fog.
-
01andris
tag
Sziasztok.A fiam ki akarja ezt a fehérjét próbálni,instagramon látta.:[link]
Ismeritek?Milyen? Köszönöm a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Graphics #109803 üzenetére
Megjött a pack, 3-as cserélve Full Force-ra, kezdem is a betáplálást a jövő héttől.
Kíváncsi leszek mennyire gyorsan fogok visszaállni a régi súlyokra, nem akarom egyből agyonterhelni magam, még azért 2hétig szem előtt tartom, hogy átmozgatni kell magamat.
Shopbuilderen ma 1000Ft-os ajándékkupont találtam JUNE17 elvileg
[ Szerkesztve ]
-
syl5
őstag
Valaki nem tud dobni egy 40 %-os májprotkó kódot, ha nem használja fel?
-
aleister
veterán
válasz Jorus #109876 üzenetére
Szegény!
Rendes Tőletek, hogy befogadtátok! Valóban nagyon kevés esélye lett volna rá, hogy más megtegye ezt.
Mennyire szívet melengető már, hogy a sok rossz után, ami történt vele, ott áll a szüleid (?) mellett, és csóválja a farkát!
Visszaadtátok neki az emberekbe vetett hitet.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
nagyúr
válasz aleister #109863 üzenetére
Riszpekt.
Nálunk ő a mentett eb, kaposvári menhelyről hoztuk el, kóbor volt, aztán vmi tyúkketrecben tartották, ahonnan az állatmentők szabadították ki, ekkor már teljesen vak volt mindkét szemére, és a jobb oldala tele volt söréttel, aminek nagy részét sikerült kiszedni még a menhelyen, de egy része már bent marad a bőre alatt (az orvosok szerint nem okoz neki problémát). Mivel öntudatos, makacs, vak kiskutyát nem nagyon szeretnek örökbe fogadni, pláne nem vidéken, ezért úgy volt, hogy elaltatják, szal elhoztuk, azóta nagyon boldog mindenért.
Dodó promó[ Szerkesztve ]
-
GoTReX
őstag
[ Szerkesztve ]
XBOX ID: GoTReX #4839
-
nagyúr
Tegnap délután sütögettem a kertben vörös és fehér húsokat, úgyhogy a ma reggeli edzésre jó betáplálva érkeztem, jól is ment. Mell volt. Adta.
- fekvenyomás 140 kg 3*6
- 30 fokos nyomás 122,5 kg 3*6
- szűknyomás gépen 100 téglácska (max) 4*12
- cable standing fly 14-12-9 (bukásig)
- cable incline standing fly 12-9-8 (bukásig)Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
bandus
veterán
wood, van neked valami aktuális tanulmányod, hogy edzés után miért jó/nemjó éppen a gyors felszívódású ch? hálás köszönet és adka
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
aleister
veterán
válasz FIREBLADE78 #109868 üzenetére
D
Na ja. A pinákok már csak ilyenek.Sajnos nem, Neki már örök életére ilyen lesz, Deformált, Ettől eltekintve teljes életet tud élni.
Amit írsz az elég gyakori sajna. Sokan egész egyszerűen nem hajlandóak költeni a bevállalt állatra. Már az is jó, ha normálisan etetik.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
FIREBLADE78
addikt
-
kk831228
addikt
-
válasz gaborn1 #109861 üzenetére
Én mikor még Pesten edzettem, egyik reggel barátnőmnél felejtettem a shakerem, de a reggeli kardióhoz csak kellett valami, amibe rakhatom a vizet. A koliban pont volt egy üres Royal vodkás üvegem, hát elvittem azt. Megy nagyban a futógépen a hegymenet séta, előkapom a vodkás üveget, jól meghúztam. Mellettem lévő gépről majdnem leesett a srác, úgy nézett Nem mondtam neki semmit, de láttam, hogy nagyon gondolkozik, hogy megkérdezze vagy mi van
-
aleister
veterán
válasz FIREBLADE78 #109850 üzenetére
Most ez kicsit hosszú lesz, akit nem érdekel ugorja át!
Nekünk az egyik vadászgörényünk mentett/örökbefogadott. Nagyon nehéz volt vele az elején. Mozgássérült, mert az első gazdája azt hitte róla, hogy rágcsáló, ezért magvakkal etette. Így aztán a csont nélküli étrend miatt kálcium hiányos, angolkóros lett, és eltört minden végtagja. Az állatvédők elkobozták a gazdájától. Öten voltak testvérek, de csak ketten élték túl. Sokan próbálták örökbe fogadni, de mindenkivel bizalmatlan volt a hányatott sora miatt, így aztán harapott. Márpedig a görények nagyot tudnak harapni.
4. vagy 5. gazdája lettem, mert mindenki visszavitte a menhelyre. Nem volt egyszerű vele, viszont volt egy módszerem, amivel a többiek úgy néz ki nem próbálkoztak. Minden pénteken és szombaton bebaszcsiztam.
Piásan amikor hazaértem az első dolgom volt meggyömöszölni a kis hülyét, mert ugye ittasan mindenkiben ott a szeretetroham. Ő bezzeg harapott, de addigra már sebezhetetlenre ittam magam.
Később persze kurvára fájtak a sebek. Na de a lényeg, hogy idővel rájött, hogy:
1. engem teljesen hiába harap meg, mert láthatóan nem ér el vele semmit
2. valójában egész jó, hogy foglalkozik vele valakiMost sokkal hálásabb, bújósabb, mint aki kis korától kezdve nálunk van. Minden egyes rááldozott perc és harapás megérte. A történet heppi endje, hogy nemzetközi szépségversenyen első helyezést ér el a teljesen egészséges fajtársai között. Szerintem ez remek példája, hogy nem szabad lemondani a sérült, menhelyi állatokról. Mindben valami valami érték.
Ő Csámpi.
Kutyáknál még csak ez a kezdeti nehézség sincs. Szerintem jóval többet értenek abból, ami velük történik, mint azt sejtenénk. Egy menhelyi kutyus szeméből olyan mértékű hála sugárzik a legkisebb jóért cserébe, hogy azt általános iskolákban kéne a gyerekeknek mutogatni. Más lenne a világ.
Remélem, hogy sikerül a terved, és összejön majd egy örökbe fogadás!
-
Woodslave
félisten
válasz kolosanyi #109857 üzenetére
mindig belekeversz valamibe amit nem is mondtam... Nekem minden edzés jól megy tök mindegy. Reggel egy kv este 3 kaja előtte ch nem ch stb.
mondjuk ez olvasva igazad van tényleg nem tudom
[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
válasz bigmasterg #109853 üzenetére
Benzinesből is csak turbós ér valamot vagy vényóc a többi lóf.. sz... Nulla nyomaték...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Cassidey
senior tag
A nagy 7 decis shakerbe pont befer egy uveg bor! Szivesen.
-
kolosanyi
veterán
Tudjátok mi a rohadt érdekes? Az egész napi kajám fél kiló zöldség volt, 4 tojás, 150 g sajt meg a reggeli fehérjés zab. Ez ugye lóf@x szénhidrát meg kalória, ennek ellenére rohadt jól ment az edzés. Tegnapelőtt ettem normálisan, többet aludtam és a meló is nyugisabb volt, ma pörgés volt, mégis szenvedős volt. Ki érti ezt...
-
bigmasterg
addikt
válasz Zola007 #109831 üzenetére
E60 535D , + [link] + [link]
DPF OFF (részecsekszűrő kiszedve + kikódolva) + chiptuning.
Gyárilag ennyit tudott.De hiszem és vallom, hogy az autó benzines.
Csak az előző kocsim után ezt sikerült családon belül jó áron és állapotban megvennem.
De terveim szerint jövőre cserélem valamilyen könnyebb, sportosabb (és itt nem a teljesítményre gondolok), benzines kocsira.
Utazós kocsinak tökéletes a bmw, autópályán érzi otthon igazán magát. Csendes, nem érződik benne a sebesség és pálya tempónál eszik a legkevesebbet. Csak fiatal vagyok én még ehhez.[ Szerkesztve ]
-
szuszinho
őstag
Fekvenyomás közben kicsúszott alul egy kis levegő, mellettem ismerős csajszi guggolt közben, atta majdnem rajtam maradt a súly, úgy kellett röhögnöm. Amúgy jó edzés volt. Felvettem a guggolásom, most kielemzem
-
kolosanyi
veterán
Tótamatta. Guggolás 140 kg 8-8-8 ismétlés, aztán elkezdtem úgy üvölteni, mint Kathi Béla és beleguggoltam 15-öt. Fekvenyomás 115 kg 5-5-5-5-8 ismétlés, military press 55 kg 3*12, evezés 85 kg 4*12, plank +25 kg oldalra 40-40 sec, előre 60. Most kicsit gyaloglok, mert reggel elmaradt. No para, vettem be L-karnitint meg BCAA-t is, így egyszerre égetek zsírt és építek izmot.
-
Alpachino
veterán
-
Woodslave
félisten
na voltam atta.
Guggolás 70%-on 95kg 4x8, de az utolsóban 15-öt tornáztam bele
Felhúzás 158kg 5*2. Az első sort fordított fogással, a másodikban a második már nem jött fel, xar fogású a rúd ( ) aztán gurtnival megcsináltam utolsóban 3-at. Kezd kicsit javulni kezdek megint hozzászokni.
Lábtoló, némi vádli és has."akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Shingen
addikt
Full force bcaa próbálta vki?
風林火山
-
kk831228
addikt
válasz kolosanyi #109837 üzenetére
Egy nagy vasból nem bírsz annyit kipakolni... Nem csak az a többlet súly, hanem a motor futómű stb... Ott nem hurkapálcikák vannak a futóműbe mint egy Dusternél pl. Múltkor alánéztem egy dusternek... Hát... Hagyjuk...
16 éves szaromba 8 lengőkar van egy oldalon... És nem is összkerekes... Gondold el mi van egy "quattro" futóműbe... Szóval amikor egy vitara 1000 kg akkor egy kicsit bizonytalan vagyok... Mindenki aztal jön hogy 5 csillagos a törés tesztje, de akkor is gyenge szar alkatrészekből van... Meg majd arra leszek kíváncsi mennyore lesz szétrohadva 16 éves korában...Amúgy múltkor mentem egy golf3 tdi-vel 220 le körül lehetett és 1000 kg... Na az ment, mondjuk egy Audi A6 3.0 tdi próbálkozott, de nagyon lemaradt... Pedig az is 300 ló körül van...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
GoTReX
őstag
Ma érkezett meg a Whey Sós Karamell ízben. BAromi kíváncsi vagyok már rá
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Apollyon
Korrektor
válasz aleister #109833 üzenetére
Én múltkor 75%-kal olcsóbban szerváltam az ALC-t. Utána kb. 1,5 hónappal később megint volt. Szerintem csak a nagyon durván nem fogyó termékekre van ilyen kedvezmény.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
kk831228
addikt
válasz bigmasterg #109830 üzenetére
Ha ez lenne 1000 kg-os autó ba az lenne az igazi...
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
válasz ooooobi #109825 üzenetére
Ez egy hatalmas nagy átverés. Tipikus MP akció. Nem 60% kedvezmény van, hanem AKÁR 60% kedvezmény is LEHET. Van különbség a kettő között.
Ez olyan, mint a 80%-os amino akció. Szóljon az, aki megtalálta, hogy melyik termék, milyen kiszerelésben lett ennyivel leakciózva. Nekem még sosem sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
130 lóerő, 300 nm nyomaték, azért ez nem annyira gyenge. Persze mihez képest, de azért azt te is elismerheted, hogy az általad linkelt görbe az nem épp átlagos.
-
Zola007
veterán
Ez milyen traktor?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
bigmasterg
addikt
válasz kolosanyi #109824 üzenetére
"meg egy erős dízelmotor"
Haha, azért ne túlozzunk.Most én ezzel járok. Ez már kezd hasonlítani egy erős dízelhez.
Csak hát 1700kg az autó mellé, ami azért érződik rajta. Előtte nc mx5öm volt (1000kg), annak jobban szerettem kanyarban és féktávon a viselkedését.[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz gaborn1 #109827 üzenetére
ja tényleg ő mondta. Paypalig eljutottam 14k szállítással egy banános-csokis 5 kg-s Ezután fogják írni hogy nem szállítanak?
Ezek átcsorognak azért szóval lesz ez a magyaron is sztem. Akkor viszont tuti rendelek.
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz kk831228 #109823 üzenetére
Ez a régebbi, az új az személyautósabb. Ezen azért van difi meg felező, meg egy erős dízelmotor. Viszont puha, nem csörgős műanyagok vannak a belterében, ami idegen a márkától.
A spórolás meg igen. Mindenhol ez megy. Múltkor néztem a hibrid Rav4-et meg a Lexus SUV-ot. Ugyanaz a két autó, mire fizeti ki a vevő a felárat? Nem mintha engem az a veszély fenyeget, hogy feleslegesen veszek Rav4 helyett Lexust...
-
kk831228
addikt
válasz kolosanyi #109818 üzenetére
Igen teccik nekem is az új vitara, jól néz ki viszont látom a gagyi dolgokat rajta, mondjuk az sima vitara volt, bem grand... 1 tonna az autó, ami nekem nem tetszik egyáltalán... Mivel tudom hogy ahol csak lehet meg van spórolva minden... Persze nem csak a suzinál hanem más kus kategóriás autón is... A Mercibe meg rönó diesel hova jutott a világ... Fillér b.. ás megy mindenütt és ezt a vásrárló issza meg mindig...
-
Zola007
veterán
válasz HussarF #109816 üzenetére
az az anyósa volt, azért hívják anyósülésnek
aztán van a hátsó, azt gyerekülésnek
Meg van a kétszemélyes, azt közösülésnek.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Woodslave
félisten
faxom ebbe a myproteinbe most titkos akcióként kipróbáltam bedobott egy 32%-ot (jó mert 10-30-at írt ) 12.200 + szállítás és 2.5 kiló fehérje meg 1 kg kreatin. De ellent kell állnom. A nyarat már kihúzom a készletemmel, aztán úgyis lesz.
-
Woodslave
félisten
-
válasz Woodslave #109810 üzenetére
Ja, csak az én Alfám újonnan 10 millió körül volt, ez az F12 Berlinetta meg 100 millió. Szerintem jóval nagyobb a különbség a kocsim, meg e között a Ferrari között az utóbbi javára, mint a kocsim meg egy Suzuki között az enyém javára. Nem abszolút, még relatíve is
(#109812) Iscariah
Egy ilyen 45-50 körüli fazon vezette, amúgy csinos nő ült mellette, de nem 20-25 éves, hanem inkább a saját korosztály volt. Biztos a MILF-eket szereti -
Zola007
veterán
válasz Woodslave #109808 üzenetére
Ismered a mondást: A pénz nem boldogít, de jobb egy Ferrariban sírni mint egy Trabantban
-
Zola007
veterán
válasz HussarF #109809 üzenetére
Van egy srác Debrecenben, aki Maseratival jár, többször parkolt ott és találkoztam már vele a Lidl-ben.
Múltkor előttem fizetett, megvette a kis kefírjét, paradicsom, alma, narancs, valami mogyorószerűség meg egy pár zsemle.
Tök laza, jó fej egyébként, egyszerű gyerek. Meg nem mondanád ránézésre, hogy gyalog jött vagy 30 millás autóval.
Azért vicces volt látni, ahogy gurul ki a Maserati a parkolóból a kalaptartón egy kiló naranccsalMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
kolosanyi
veterán
Múltkor az autópályán ellenőriztünk, erre begurult a parkolóba egy i8-as, R8-as, DB9-es, 911 Turbo, M3-as, M5-ös meg egy valamilyen Maseratit. Holland rendszám, ugyanolyan klubmatrica, meg szőke ciklonok a jobb 1-en. Az M5-ös csóka elfelejtett fizetni a benzinkúton, úgy terelte vissza a rendőr, győzött szabadkozni, hogy bocsi, otthon ezt az embere intézi és nincs hozzászokva.
-
Woodslave
félisten
na akkor pontosítsuk úgy, hogy te is egy alfában ülsz ami szintén olasz autó még akkora különbség sincs.
Tegnap a hidrolizátumról volt cikk a bb-n mert a scitec új vonala tartalmazza. Azért qrvára kiváncsi lennék, hogy mondjuk 3 év múlva aki hidrolizátumot iszik vitargoval edzés után vagy aki simán impact wheyt, minden egyéb állandó mellett mennyivel lenne izmosabb
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Zola007 #109806 üzenetére
Áh, egyelőre akkora bödönnel nem terveztem
Majd idővel, most 3 év kihagyást kéne összekaparni
szerk.: Viszont sajnos cserélni nem tudják, mert már elutaltam az árát... Most lemondtam a rendelést, és újrarendelem a kért termékekkel.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Graphics #109805 üzenetére
én a helyedben kicseréltetném egy 5 kilós Impact Wheyre.
Mint mikor Csáknorisz dupla McRoyalt kért a Burger Kingben... És kapottMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Graphics
Jómunkásember
válasz HussarF #109804 üzenetére
Most hogy mondod lehet elkalandoztam .
Na írok az ügyfélszolgálatnak, hogy cseréljék ki a Full Force-ra, az tényleg jobb ár-értékű, korán volt még jól benéztem
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Alpachino #109796 üzenetére
Na összeállt a kezdő pakk, ez most egy időre elég lesz, meg legalább kipróbálom bírja-e a gyomrom ezt a tejsavót.
1. Zabpehelyliszt (1 kg)
2. Creatine Monohydrate (500 gr.) Pharma First
3. 100% Whey Protein Gold Standard (0,45 kg) csoki / Optimum Nutrition/
4. Mega Daily One Plus (60 kap.) / Scitec /
És relatíve olcsó is volt a többit megpróbálom kajával pótolni.
@HussarF: Megnézve a többi kg/FT arányát ez teljesen vállalható ársávan mozgott, még néztem a Full Force-t, de nem mertem 2kg-ot megvenni, mert mi van ha befosat
Valószínűleg majd az lesz a következő.
Ezt most kipróbálom, egyelőre erőből akarok úgy is visszaszedni, azon a kreatin segített régebben is, a többi meg kiegészítés gyanánt. Tömegelni egyáltalán nem akarok jelenleg, mert a hasam kritikus irányba indult el
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Alpachino #109796 üzenetére
Olcsó és ár-értékbe jót tudsz mondani tejsavó-konct.-ból / egy totál laikusnak, mert lehet elmennék bizonyos márka mellett.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mozilla Firefox
- Steam Deck
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch
- Bundle topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...