- Egy korszak vége
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Megoldások IBS/IBD-re
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
válasz Dani82 #110549 üzenetére
Én egy TDK WR680-at vettem, 12k körül egész jó. Nálam muszáj volt bluetooth-os, mert értelmes mp3 lejátszóm nincs, telefonon tárolom a zenéket, az pedig elég nagy, így kényelmesen nem fér el pl. a zsebemben, csak valahol a közelben.
Zajszűrés lehetne jobb, de számomra bőven a megfelelő kategória, a hangzás már jobb, szóval ár-érték arányban egész jó az ilyen alkalmi használatra. De nem annyira reprezentatív a véleményem, mert olyan sok bt fülest nem próbáltam; ahol lehet, vezetékest használok a normális minőség miatt. -
B1T3
addikt
-
B1T3
addikt
válasz GoTReX #109903 üzenetére
Mindenki edz, csak én vagyok itt, mint egy szerencsétlen. Rég néztem már be ide, utóbbi időben kicsit visszavetette az élet nevű dologra szánható időt a szakdolgozat, államvizsga párosa, amit még a munkával is össze kellett hangolnom, emiatt pedig az edzés szenvedett erős csorbát. :\
Van most ez a PurePro Whey Pro akciósan, megkóstoltam a tiramisust és a cseresznyés joghurtot, szerintem ennyiért több, mint kifogástalan. Kicsit mondjuk tömény, de az legyen a legkevesebb bajom, hogy 300 ml folyadék helyett mondjuk 450-ben kell meginnom.
[ Szerkesztve ]
-
B1T3
addikt
A jobb térdem eddig is kattogós volt, de egy szerencsétlen hétköznapi sérülés óta még rosszabb (már nem csak guggolásnál, de gyakran akkor is kattan, ha kinyújtom). Igazából ezzel valószínűleg orvoshoz kéne mennem, hátha tud valami okosat mondani.
Omega-3-ból átlagos (elégséges) 2 szemet szedek naponta, annyira nem az ízületvédő szerepe miatt, hanem mert tényleg ezernyi jótékony hatása van, és ha ezek közül igaz, hogy hasznosan kiegészíti az ízületvédőt is, az csak jó.
-
B1T3
addikt
A héten csak kétszer voltam edzeni… A prioritás barátnő > szakdolgozat > edzés volt, és így jött össze. Gyötör a lelkiismeret-furdalás, mert igazából a rossz időmenedzsmentnek köszönhető.
Beszéltem már a rossz ízületeimről, most bevontam az Arthro Guard + Omega-3 + multivitamin mellé pluszba a Scitec-féle cápaporcot, ami legfeljebb nem használ arra, amire nekem kéne (borzasztó a térdem), ártani nem árthat, és költséghatékony is (75 napi adag van benne).
[ Szerkesztve ]
-
B1T3
addikt
válasz BÁ Nutrition #102358 üzenetére
Ez az ember tényleg versenyezni akar? Azt hittem, csak valami poén, az is a rosszabb fajtából.
[ Szerkesztve ]
-
B1T3
addikt
A bal könyököm nem az igazi, amikor teljesen behajlítom, néha olyan, mintha feszülne benne valami, és szinte el akarna pattanni. Érdekes, hogy bicepszezésnél nem is érzem, hanem leginkább tricepszezésnél.
Így is egy ízületi roncs vagyok, remélem, ez hamar helyrejön. -
B1T3
addikt
válasz Cassidey #101708 üzenetére
Nem olyan rég kapcsolódtam be a topik életébe, de a legutóbbi képeid alapján Te sem panaszkodhatsz. Mindenesetre nőknél nekem az jön be, ha nem túl izmosak, mégis rendben vannak mindenhol az arányok. Valakinek meg konkrétan a molettebbek tetszenek, ilyen ez az ízlés.
-
B1T3
addikt
válasz God Vazzeg #101703 üzenetére
Egy nő ideális testalkata számomra.
-
B1T3
addikt
válasz bandus #101270 üzenetére
Én huszonegynéhány év után mentem edzeni, szóval te még jó vagy.
A legrosszabb, hogy a lelkesedésem meglenne a gyorsabb haladáshoz, csak az ízületeim nem teszik lehetővé. A Warmup! viszont használ, úgy érzem. Hamar beszívódik, nem csípi a bőrt, és orrfacsaró-könnyfakasztó szaga sincs, egyszóval ilyen szempontból is korrekt. Azért óvatosan esti edzés után, mert ha nedvesség éri, tud égetni, úgy meg kicsit nehézkes az elalvás. De abszolút nem durva, sőt edzés közben kellemes is, ahogy az izzadással együtt jön ez az érzés is.
-
B1T3
addikt
válasz marked one94 #101230 üzenetére
1250 egy alkalom ezen a helyen, és nálatok ez több, mint fél havi bérlet ára? Itt is nyithatna a tulaj egy termet.
-
B1T3
addikt
Tudtátok, hogy a legjobb nyelvizomerősítő gyakorlat a fekpadon ülés? Nem csinálsz semmit, csak nyalakodsz a barátnőddel, de legalább elfoglalsz egy-két padot, mert a törölköződ, telefonod meg szanaszét van dobálva.
A tegnap látottak margójára.[ Szerkesztve ]
-
B1T3
addikt
válasz rwin5 #101179 üzenetére
Igen, nincs azzal bajom, ha valaki ilyen-olyan olajokat nyomkod magába (vagyis hát megvan róla a véleményem, meg annak a mentális állapotáról is, aki ezt teszi, de saját felelőssége), de hogy mindenkit hülyének nézve azt mondja, hogy ez a genetikának és a sok edzésnek köszönhető, az már szánalmas.
-
B1T3
addikt
válasz BÁ Nutrition #101154 üzenetére
Ugyan már, 78 cm is teljesen reális naturálban,
némi synthollal,ha megvan a genetika. -
B1T3
addikt
Beruháztam egy tégely Warmup!-ra az iszonyú rossz vállamra és térdemre való tekintettel, meglátjuk, mennyit segít. Kinek mi vált be, ha használtok edzés előtti kenőcsöt?
(#101028) kolosanyi
Az ő fenekét is be kéne kenegetni, nehogy hamar elfáradjon szegénynek.[ Szerkesztve ]
-
B1T3
addikt
válasz kolosanyi #99943 üzenetére
Note 4 karpánttal tényleg furán mutatna. De az mp3 lejátszóval mondasz valamit. Egyébként legkevésbé sem hifizni akarok, hanem csak hogy inkább saját zene duruzsoljon a fülemben, amire úgysem tudok 100%-osan koncentrálni, így bár a minőség korántsem sokadlagos, pont ezért nem áldoznék rá tetemes összeget; na meg mert heti szintre lebontva azért olyan hihetetlenül sokat nem lenne használva a cucc.
-
B1T3
addikt
válasz BÁ Nutrition #99939 üzenetére
EQ-zva általában már nem az igazi, az inkább a gyengeségeket hivatott kiküszöbölni szerintem. Alapvetően amúgy vonz a hangsugárzók és fejhallgatók világa, de a vezeték nélkülik nagyon kimaradtak az életemből. Az üzemidő tényleg nem annyira érdekes, az sem zavarna, ha 3 óra lenne, ha nem kellene kukázni két hónap után, mert el is használódik.
Egyébként vezetékessel is el tudnám képzelni a dolgot, ha nem lenne bazi nagy pingpongütő telefonom, amit ilyenkor muszáj kivenni a zsebből. -
B1T3
addikt
válasz BÁ Nutrition #99937 üzenetére
Nem kedvelem a Beats cuccok iszonyú mélykiemeléses hangképét, főleg nem ennyiért. De tartósságot és üzemidőt tekintve azért nincs rá panasz, gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
B1T3
addikt
Na, túlestem az első edzésemen. Meglepően jólesett, még nagyobb kedvet csinált a továbbiakhoz, végre mozgok is majd valamit a sétán kívül.
Azt viszont már egyetlen „edzés” (tegyük csak még idézőjelbe ) alapján leszűrtem, hogy szükségem lesz egy bluetooth fejhallgatóra. Hagyományos füles kilőve, bazi nagy a telefonom, ami a mindennapokban nem zavar, de itt kényelmetlen lenne zsebben hordani. Ki milyet használ/ajánl?
[ Szerkesztve ]
-
B1T3
addikt
válasz BÁ Nutrition #97793 üzenetére
A kulcsszavas keresés viszont még lehet hasznos.
Egyelőre attól félek, az ízületeim nem fogják jól bírni a hirtelen érkező (vagy úgy eleve a) strapát, és gondban leszek bizonyos izomcsoportokkal, a vállam és a térdem eléggé kattogós. Arthro Guard + omega 3 + multivitamin kombó megy egy hónapja ráhangolódásképp, majd meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
-
B1T3
addikt
Nem sok helyen van ennyi hozzászólás és archívum, lesz miből olvasgatni. Hamarosan tervezek kezdeni valamit magammal, hiányzik a mozgás.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest