Hirdetés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz aelod #111999 üzenetére
sajnos én nem vagyok még mindig ilyen szálkás, ha nem tükörben lövöm a képet azért látszik. De azért a strandon feszítve úgy tűnik mintha lenne hasizmom az a lényeg. Úszónak már elmegy.
de komolyra fordítva azért alsóhát, derék még mindig zsíros bőven.
Ha 78kg -val 12% lenne a tzs akkor a zsírmentes testömegem 68kg. Ami ha nem veszítek izmot 72 kg-san 5%-os tsz ami meg már verenyszint. Ha nézegetünk naturál izmossági mutatókat akkor ez qrva jó lenne. Figyelembe véve az életkorom és a genetikát ez kizárt.
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
aelod
veterán
Erre (kicsit életlen a kép olyan woodos ) nekem 7,4-et dobott a gép.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Woodslave
félisten
-
Ijk
nagyúr
-
Shadowbull
addikt
válasz Woodslave #111981 üzenetére
Ranezesre nyilvanvaloan 10% alatt van, talan valahol 6-8% kozott.
En sajna megint nem birtam 11% ala menni, raadasul jol le is gyengultem, ha visszaveszem a kaloriat akkor elmegy az ero, ha nem veszem vissza akkor meg nem megy el a zsir
De biztos valamit szarul csinalok.
Te honnan indultal sulyban es mennyi ido ota fogyasztasz?
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
Zola007
veterán
szerintem nincs arányos fizikuma
széles, lapos törzs, megrövidült csuklya, emiatt előrebukó és felhúzott váll. Úgy néz ki minden képen, mint aki éppen vállvonogatást csinálMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Ijk
nagyúr
válasz Zola007 #111983 üzenetére
Nincs semmi baj a fizikumával, emberek 90%-ka megirigyelné, csak az itteni elvárásoknak nem felel meg.
Én arról beszéltem hogy az úszók fizikuma az úszástól olyan amilyen, akiket belinkeltél meg a testépítő edzéstől + koksztól. Az hogy az úszók fizikuma hol áll hozzájuk képest, meg kinek mi a jó, esztétikus az más kérdés.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #111982 üzenetére
"ez lenne a tuti amúgy. Qrva izmos vagy, gyors, erős."
csak ez tetemes munka és születni kell linebackernek, receivernek vagy tight endnek.
ott senki se naturál.(#111985) Woodslave: ha jól töri a tablet az oldalt, akkor feltűnt volna
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Woodslave
félisten
válasz Woodslave #111982 üzenetére
csak annyi a probléma (nekem) hogyha a jelenlegi körülményeimmel tudásommal stb. így edzenék ahogy ezek akkor kb. 2 hétig tartanék.
Jól hangzik, hogy heti 4x sprinteljek meg súlyemelő robbanékony gyakorlatokat végezzek, de tudom hogy kinyírna.
-
Zola007
veterán
Ezzel nem vitatkozom, de olvastad, hogy mire reagáltam először?
"Nem hiába van az úszóknak a legjobb fizikumuk az összes sportoló közül."
Ami azért erősen vitatható
Sok sportolónak jobb és arányosabb fizikuma van, mint egy úszónak.
Mondjuk biztos bennem van a hiba, de én nem irigylem a Gyurta fizikumátMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Woodslave
félisten
válasz Zola007 #111974 üzenetére
ez lenne a tuti amúgy. Qrva izmos vagy, gyors, erős.
Van egy youtube-insta natty Goku Flex. A haverja meg edzőtársa Terron Becham volt pár tryouton (vagy hogy hívják) gondolom ő is naturál
van egy pár érdekes edzőtermi mutatványa...
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz Shadowbull #111972 üzenetére
köszi
174 cm és reggel 77.8kg voltam, de 78-80 között ingázik. Tzs-t nem tudom megmérni se, de őszintén szólva nem is nagyon izgat. Elég egyenlőtlen a zsíreloszlásom.
Ja 50 perc kardió atta
Angel: köszi neked is.
-
Ijk
nagyúr
válasz Zola007 #111979 üzenetére
Nekem ilyen Gyurta Danis fizikum úszással+némi otthoni fekvőtámaszos bohóckodással is összejött, nem nagyon láttam még kipattintott úszót, inkább vízilabdázót de azok sem ilyen NFL húshegyek.
Úszást tekintve gyúrás inkább hátráltat, ráerősíteni testrészekre lehet persze./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Zola007
veterán
Nem mindegy milyen céllal koxol egy sportoló, ha nem tiszta?
Csak az analógia végett pl. a szememben teljesen mindegy, hogy bolti lopásért vagy garázdaságért csuknak le valakitLinebackerek, futók nagyja elég jó formában van, nézz meg egyszer youtubeon egy NFL combine-t
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
én ismerek pár aktív versenyző úszót, korábban voltam országos bajnokság úszóversenyén mint néző, s én kiugróan széles plató hátakat még a srácot között se láttam, nemhogy a tizenéves lányok között.
Egyébként a száraz erősítéshez nem kell konditerem, de nem csak az úszástól lesznek erős fizikumúak.[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
válasz Zola007 #111976 üzenetére
Én arra gondoltam hogy még egy tizenéves úszó lánynak is szinte platóháta és széles válla van miközben életében nem járt konditeremben, amit bedobtál képeket meg teljesen testépítő fizikumok.
Amúgy fogalmam sincs mennyit jár egy olimpiai úszó konditerembe, de feltételezem leginkább úszik. Meg a dopping sem feltétlen izomtömeg növelés céllal történik.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Zola007
veterán
(1) szerinted az úszók és futók csak pancsikolnak meg szaladgálnak? legalább annyi időt töltenek konditeremben, mint a vízben
(2) Élsportban meg mindenki koxol, csak előrébb jár-e a patikusuk, mint a labortesztek.
Már egy magyar nemzeti bajnokságban is sorozatosak a doppingbukások, akkor szerinted mi mehet az elit atléták között?Továbbra is azt tartom, hogy az egyik legkomplexebb sport az amerikai futball. Ha valaki erős, gyors, izmos, nagy állóképességű akar lenni, akkor az ő edzésmódszereiket érdemes követni naturál is, attól függetlenül, hogy ténylegesen játszod-e vagy sem a sportot.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz kolosanyi #111970 üzenetére
Szerintem azért az NFL játékosoknak sincs szégyenkezni valójuk....
Egyébként meg azt már régóta tujduk, hogy ha valaki izmos akar lenni, robbanékony és szálkás, akkor a 45 perc (boncsánat, 90 perc) szobabiciklitől lesz az, hanem 50-100m "max effort" etapokat futni a rekortánpályán[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz God Vazzeg #111968 üzenetére
Nem hiába van az úszóknak a legjobb fizikumuk az összes sportoló közül.
-
Woodslave
félisten
Köszi
Elmentem még úszni de 13 hossz (50m) igaz abból kettőben a gyerek a hátamon volt - után hagytam a faxba. Komolyan ez rosszabb mint a futópad
-
Peti78
őstag
válasz headhunter #111917 üzenetére
Orbán
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
gaborn1
tag
válasz BÁ Nutrition #111962 üzenetére
Ilyen testtel ? Remélhetőleg csak a saját feleségét, a környék beliekét nem.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
na vótam. Push day. Tolódzodtam, fekvenyomtam, tárogattam, nyomtam 1 kezessel vállból, oldalemeltem csigán, előreemeltem tárcsával, tricepszeztem.
Annyira bedurrantam hogy durva volt. Qrva jól néztem ki de képen ez nem jön át Bár a Zola cucctól nem nagyon éreztem semmit konkrétan. Utolsó képet még felrakok, nem sokat alakultam, pedig próbálkozom, de ez van. Majd jövőre .
-
Dani82
senior tag
válasz Shadowbull #111949 üzenetére
Nem
-
Shingen
addikt
-
Dani82
senior tag
válasz Woodslave #111933 üzenetére
De, abszolut, Cassyvel meg anno rohogtunk is ezen, amikor elkezdtem a ketot eleg gaz volt amikor izzadtam.
De a yohimbine a szagot nem tudom , mert en minden szart tolok melle, acethyl l-carnitintol kezdve a tyrosinig es koffeining, szoval sztem azok is bejatszanak.
De amugy asszem az ammonia szag a feherje bomlas mellektermeke. A ketozis szag inkabb acetonos. Vagy forditvanekem keto alatt tok szepen visszamentek ezek a karbamid, meg kreatinin ertekek normalba.
Sajnos most megint 280g feherje van eloirva...[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
ma jön a 9-es zacsi. Ránézésre inkább a 10-est várom, mert két olyan volt ami elszíneződött és a 8-as qrvára atta, a 10-es még barnább szóval reménykedek Annyi van hogy a 10-est csak szombaton tudom kipróbálni. Remélem vasárnap Zola mester megosztja a titkot
-
-
lacy86
addikt
2-3 honapja eszrevettem, hogy kattog a bal terdem
Szedek kalciumot.
De ma edzes elott futottam 5 percet es hallottam ahogy kattog. 😩
Ha vennek ilyen terd szoritot az segitene valamennyit? -
kolosanyi
veterán
-
szuszinho
őstag
Májrpotkós marha fehérje puffaszthat? Issza valaki?
-
aelod
veterán
válasz Woodslave #111933 üzenetére
Ma is voltam kardiózni, 50 percet nyomtam 10%-os emelkedőn 6km/h-val
Pulzust nem szoktál mérni?
Amúgy szerintem a yohimbine lesz a felelős a büdösségért. De ez csak az én véleményem.
Vagy tényleg a kevés ch illetve kalória miatt és ha nem is izmot de testfehérjét (ez jó hülyén hangzik) használok?
Mihez képest kevés a ch? Izmot biztosan nem bontasz le 50 perc alatt. Max glikogént és zsírt.
-
Woodslave
félisten
válasz Dani82 #111903 üzenetére
nem vetted észre hogy ketogén diéta és a yohimbine hatására büdösebbet izzadsz? Ma is voltam kardiózni, 50 percet nyomtam 10%-os emelkedőn 6km/h-val és azon túl hogy rohadtul izzadok, még ammónia szagú is (qrva jó ahogy párolog felfelé..) Persze a gugli a májzsugortól a veseelégtelenségen át a cukorbetegségig hoz mindent, pár megnyugtatóbb (túl sok fehérje, vagy teljesen normális és pörög az anyagcsere by Bunny )) minden van.
Mondjuk a túl sok fehérjét kizárnám. Tegnap ebédre ment kb 150 gramm csirkemell kis durumtészta, magok, edzés után 50 gramm zab, banán, nettó 25 gramm fehérje porból, 100 gramm rizs, lecsó, meg spar csevap 3 db... meg még egy fehérje 2 dl tejjel....
Vagy tényleg a kevés ch illetve kalória miatt és ha nem is izmot de testfehérjét (ez jó hülyén hangzik) használok?
A fehérje-vese dolgokat jelző értékek amúgy elég felső határértékek (vagy felette) a vizsgálatokon, szóval szeptemberben ennek utánajárok.
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
Egyiket sem. Nem a legjobbak. Inkább vegyél rozskenyeret ha már kenyér. Sparban van, jó kenyér a neve, valódi rozs nem melasszal színezett szar. Íze is a rozskenyér jellegzetes kesernyés ízvilága. Ha kenyér én ezt eszem. De vigyázz izmos nem leszel tőle
(#111915) Shingen
Dicker oltása jobb volt[ Szerkesztve ]
-
Twistee
csendes tag
Erről mi a véleményetek?
Most az egy hetes efott-os dorbézolásra rájött egy csúnya megfázás is szóval eléggé megzuhantam. Hosszabb kihagyás után érdemes tartani egy feltöltést és kicsit variálni az edzésen?
Valami tápkieg?[ Szerkesztve ]
-
goodboy007
senior tag
válasz kolosanyi #111753 üzenetére
Próbáltam ezt ma, de anélkül, hogy egyszer is lebillentem volna az 1,25-ös tárcsákról akármelyik irányba, úgy érzem, hogy a "Toes" kategóriába esek. Annyira nem durván, mint a cikkben levő képen, de van egy kis eltérés. Nem riszálom a valagam, de előrébb dőlök, mint kéne. A mélységgel mondjuk nincs gond, ATG, amennyire csak tudom.
Ezentúl minden lábazásnál csinálom ezt, kiváncsi vagyok mikor és egyáltalán lesz-e hatása, de majd beszámolok róla!
Illetve nyilván videóra kéne venni, hogy csinálom, hogy látszódjon, mit kell korrigálni.Beszállt egy srác, megkért, hogy álljak mögé, arra az esetre, ha kellene a segítség. Elég szabályosnak tűnt, de mikor megkérdeztem, mi a véleményre a fenti korrigálós módszerről, meg, hogy ő mire figyel, csak "nem szokta mennyire beleményedni, megy és kész" volt a válasz, úgyhogy inkább nem firtattam.
Mondjuk ahhoz képest kurva jó voltam, hogy előtte letekertem 6km-t hegymenetben , a lábtolót kivéve mentek a szokásos súlyok, ismétlésszámok.
[ Szerkesztve ]
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
Woodslave
félisten
válasz Bibby #111924 üzenetére
meg kell találni azt a gyakit amit nem szeret. Az esetek nagy részében a fekvenyomás. Ha szereted meg kell tanulni olyan módon végezni ami nem baxa a vállat. Nekem problémám volt vele sokáig, aztán ráálltam arra hogy alul megállítom ráfeszítek mellre így nem fáj azóta.
Ma hülye voltam és kipróbáltam egy gyakit amit láttam a t-nation-on snatch grip high pull, már kattog a vállam pedig 45 kilóval csináltam... Nem szabad kockáztatni"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Alpachino
veterán
válasz Angel2014 #111925 üzenetére
Nekem a kezdő gyaki, a széles fogású húzódzkodás adja meg az alapot, vagy is már ettől a 3 sorozattól teljesen be van pumpálva a hátam és ettől kezdve már minden gyakorlatot jobban érzek
Régebben döntött törzsű kétkaros evezéssel kezdtem de nem éreztem annyira a végére sem a hátamat
Most ugyan abban a sorrendben csinálom, mint ahogyan azt korábban leírtam és így teljesen ok Mindössze 14 sorazat megy rá, heti egyszer persze.
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Angel2014
addikt
válasz Alpachino #111923 üzenetére
Hasonló volt nekem is de az istenért nem akarok durrani mostanában hátra pedig...
70 kg evezés állva döntött testtel rudal háromszöggel 4x8
80 kg evezés állva döntött testtel derékhoz behúzás 4x8
Evezés alsó csigán ülve háromszöggel 90 kg 4x8
Kétkezes letolás gépen csípőhöz döntött testtel 40 kg
nyak mögé lehúzás 70 kg 4x12
mellhez lehúzás háromszöggel 85 kg 4x8
egykezes evezés nonnstopp padon 35 kg 4x12
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Bibby
addikt
Fáj a vállam, pontosabban (gondolom) a vállízületem. Normál napi mozgásnál szerencsére nincs gond (irodai munka...) de most már az edzés rovására megy (értsd qrvára fáj nagyobb mozgástartománynál).
Pihent már 2-3 hetet is de semmit nem javult.
30 múltam, de azért nem temetném magam, mit csináljak vele?Ελευθερια η θανατος
-
Alpachino
veterán
Hát vót atta 3x10 széles fogású húzódzkodás....3x12 széles fogású csigás lehúzás....4x8-12 kétkaros evezés és 4x12 alsó csigás szűkfogású Kábeles evezés...ennyi
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Woodslave
félisten
Hát bic atta. Úszás annyira nem
-
kolosanyi
veterán
Úszás, szauna, atta.
-
headhunter
addikt
válasz FollowTheORI #111908 üzenetére
2 hét Sunny Beach vagy pár nap Balaton Sound után? [link]
-
Deck
titán
Van aki szokott venni teljes kiőrlésű kenyeret? Melyiket ajánlja?
PS5
-
nagyúr
Macro kalkulátor nesztek itt a tuti...
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Woodslave
félisten
válasz Zola007 #111909 üzenetére
bocs az előbbit csak a kép miatt tettem be első guglitalálat. Én a fenti boltból rendeltem. 1100 Ft volt a szállítás, de a cucc meg 2700
aelod: ja lehet csak be van tiltva Magyarországon a yohimbine, szóval a scitec már nem forgalmazza
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #111904 üzenetére
shipping rate mennyi innen?
oldaluklon az a rész 404
tudtok valami megbízható ilyen vitaminos bótot, ami ingyen vagy olcsón szállít ide is?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
nagyúr
-
aelod
veterán
válasz Shadowbull #111906 üzenetére
Alaninra esküsznek egyesek. Én nem próbáltam még. Holnap jön az egyik ismerős edzeni velem ő használja és neki beválik. Kipróbálom. Meglátjuk mi lesz.
(#111904) Woodslave
Cájteknek volt régen ilyen hatóanyagú kapszulája azt ettem én is. Nem volt rossz.
[ Szerkesztve ]
-
Shadowbull
addikt
Van valami tapasztalat BCAAval kapcsolatban? Olvastam nehany cikket amiben azt irtak hogy 5g BCAA + 5g kreatin jo edzes elott.
erdemes ezzel egyaltalan probakozni? Kreatint vettem, ennyi erovel vehetek BCAAt is...
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
Woodslave
félisten
válasz Dani82 #111903 üzenetére
[link] testsúlyra számolva 0.2 jön ki a kb 6 kapszula, ezt nyomom be kardió előtt.
a dobozon feltüntetett hatások közül sokat nem érzékelek.
tudom 12 kapszulát kéne bevenni a 90 perc kardióhoz.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Dell notebook topic
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Projektor topic
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest