Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7315) jeri válasza concret_hp (#7313) üzenetére


jeri
tag

Kb 2 éve kifutott kb 4-5 évig gyártott, az utod az Ambit és az Ambit2,
Amiért jo lehet:kristályüveg számlap,
a suunto memorybelten:kifutott és a polar csx600 bringás kütyüt, használt rs800 vagy használt Garmin fr 610 leszámitva a legolcsóbb R-R intervallumot rögzitő óra.
cselélhető elemes ha jol tudom.

Hátrány: offline szoftvere suunto training manager csak 32bit xp meg talán 32bit vista-win7 támogatott, és nehezen tudod megtalálni a neten. De online tudod böngészni az adatokat movescout on.
SDF saját file állományt használ ami nem mindennel kombatibilis meg nem konverható , ant szabványt használ ami szintén nem combatibilis, de Firstbeat sporttal és athleteval használható!!! és Kubios HRv analitikus progi is támogatja.
Ha beteg lesz az óra nehézkesebb lehet a gariztatás.

A firstbeat probaverzio letölthető, kb megvásárolva az athlte 22 000 ft, EPOC, treningefefekt, pihenési idő javaslat.,VO2 %,mennyi idét töltötél aerob,anaerob zónában.

Ambit2 S pánttal most akcios tud gpst,de akkus és csak online adatelemzös de Firstbeatet is támogat és fejletebb edzésfunkciokban jobb. De
Tavasszal lehet lesz Ambit 3 drágábban, lesz Polar V800 jó áron, lesz talán Garmin 920 xt és vele talán 910xt áreses.

Adatkábel nélkül nem éri megvenni de ebben a packban van, aza pici gps érdekes jószág, elemes és azt zabálja, és viszonylag butus,de meghekkelhetö. hogy az utvonal adatokhoz is hozzáférj=forrasztgatni is kell.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.