Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetta14
tag
válasz LanyUs #71475 üzenetére
Pedig az óra sokat dob mindenen, kiegészítve egy mellkaspánttal. Nem kell a 100k+ óra hozzá, hogy aránylag pontos tracking legyen, az előre felvitt edzések is nagyon hasznosak nekem. Az órám az 5. szezonját kezdi meg (vivoactive 3), de igazából nincs számomra olyan új feature, ami miatt ki akarnék adni 100K+ egy újra. 50km-t gps-el simán lehoz még mindig, 0-24h-ben hordom, kb 2 naponta rakom töltőre (futás után 30-40 percre, amíg fürdök). Én rengeteg mindent veszek használtan, órából is simán néznék egy pár évest. A mellkason mért pulzus (pár hete vettem szintén használtan) viszont új távlatokat nyitott, egészen más értékeket mutat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kupon kunyeráló
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Crypto Trade
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Lexus, Toyota topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest