Hirdetés

2024. május 31., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-23 08:56:57

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#54261) ígyvanferi válasza tomcica (#54249) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Köszi!
Az alapos bemelegítést csak végigolvasva is már elfáradtam. :DDD Persze tudom, hogy ez kell ahhoz, hogy rendesen kifusson az ember egy ilyen rövidebb távot.
Az a baj, nincs már rá idő, hogy több hétig próbálkozzak, igazából nagy jelentősége nincs is, ezt csak azért találtam ki, hogy legyen valami változatosság. Vasárnap nekimegyek, lesz ami lesz, de utána már muszáj vagyok a félmaratonos felkészülést megkezdeni, mert szeptember 18-án lesz a szokásos 10K verseny (illetve idén beraktak 15K távot, valószínűleg inkább ezt választom most) a szülővárosom szomszédságában, erre rá két hétre pedig az UB. Ezek ugye 7 és 9 hét múlva lesznek. Nincs még semmi konkrét célom UB-ra, lehet egyben futok egy félmaratont, lehet kétszer 10K-t, kétszer 1 órát vagy valami ilyesmit. De biztos, hogy az utolsó pillanatban kell majd valamit változtatni, hogy mikor mennyit kell futnom, beugrani valaki helyett, aki mégsem ér oda a váltásra, szétosztani valamelyik tagnak a távját, mert lebetegszik, stb., ezért sem tervezek igazán, egyszerűen csinálom a félmaratonra készülést.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.