Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5348) Timyyy


Timyyy
őstag

Megjöttem futásból, de olyan mérges vagyok hogy az nemigaz....
Eddigi erőlködéseim legjobb futás idejét produkáltam, de az első 800 méteren nem vettem észre hogy a telefonom nem talált gps jelet és lazán nem számolt 1 métert se, csak telt az idő....
Úgyhogy bár megmutatni nem tudom, de kiszámolni ki tudtam: 3,1 km 19:46 alatt, kocogós tempót toltam végig, annyit változtattam az eddigiekhez képest hogyha elfáradtam, alig 3-4 métert sétáltam és folytattam tovább.
(korábban gyorsabban szoktam futni és hosszabb távot belesétálni, de azthiszem, az nemjó megoldás)
Ömlik rólam a víz pedig csak 21 fok volt, 28-29-ben sem szoktam ennyire megizzadni, azthiszem így hatékonyabbá tettem a dolgot (sőt, még akkor sem folyt rólam ennyire, amikor 3,6 km-t futottam, melegebb időben ráadásul.....).
Sajnálom hogy pont a legjobb futásomról nincs eredmény, de kedden megpróbálom majd megismételni.

Nemtudom az közrejátszik-e, hogy eddig mindig hajnali kelés, meló, hazaérkezés után futottam, most először szántam rá magam reggel, bő 1 órával ébredés után, éhgyomorra, "hűvösebb" időben.

Szóval egyik szemem sír, a másik nevet, de legközelebb bizonyíték is lesz róla ;]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.