Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28049) bencze


bencze
senior tag

Ez fura kérdés lesz. Tegnap érdekes tapasztalatom volt, 10x400 résztávoztam 90mp-esekkel ami nekem erős, a 170-es pulzus közelében olyan érzés fog el néha amit nehéz megmagyarázni, de úgy írnám le, hogy egy amolyan émelygős érzés a torkomban. Ez nem pontos de másként nem tudom megközelíteni. Olyan érzés, hogy kicsit félek rosszul leszek és egy hajszálat visszaveszek ilyenkor. De ilyenkor általában pár mp-re vagyok a végétől szóval nem annyira konkrétan parás csak egy ilyen érzés (lehet csak a fejemben van ez a része). Bajom tudtommal nincs, inkább csak kíváncsi vagyok, van erről tapasztalat vagy 'szakirodalom' vagy csak nálam van ilyen?
Már volt ilyen pl a nyáron amikor 30+ fokban, napsütésben erős tempóra lépcsőztem egyet a megyeri hídnál (talán enyhén dehidratálva), 173-as pulzust mutatott az óra és kicsit szar volt pár mp-ig amíg 170 alá vissza nem esett.
ps. papíron 180 a maxom, de szerintem az alatt van gyakorlatban, kétszer sikerült 175-re feltornáznom amikor szándékosan csináltam, szóval ez max közeli állapot. Tegnap kaja miatt sem voltam formában szerintem, akár az is lehet, de a magas pulzussal összefügg az is biztosnak tűnik.

[ Szerkesztve ]

-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.