Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28751) Vertigo18 válasza tomcica (#28750) üzenetére


Vertigo18
addikt

Nekem általában jellemzően az ilyen "lyukacsos" trikók, pólók dörzsölik ki, bár az ilyenkor már mindegy a cicimnek, hogy milyen márka. Pl. egy Nike Dri-Fit, ami ilyen "selymes" anyagú, az sosem dörzsöli.

A másikokból, akár drága, akár olcsóbb, ha olyan ritkább szövésű-légáteresztő, akkor 10-12 km-nél elkezdem érezni, aztán mire hazaérek már fáj is, alig várom, hogy levegyem.

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#28752) bandus válasza Vertigo18 (#28748) üzenetére


bandus
veterán

de, de hát nem ünneplősnek hordod :)

nekem főleg nike pólóim vannak, 1-2 asics, egyik sem dörzsöli ki, kivéve egy nike dri-fit trikót, az valamiért igen, ezért csak rövidebb távokra hordom.

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#28753) Vertigo18 válasza bandus (#28752) üzenetére


Vertigo18
addikt

Milyen érdekes, pont az általad említett az, ami nálam meg nem dörzsöli.

Lehet be kellene szerezni még egy pár pólót, trikót, Karrimor, Kalenji, olcsóbbak közül... Aztán, amelyik beválik, azt megtartani.

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#28754) bandus válasza Vertigo18 (#28753) üzenetére


bandus
veterán

ezen kívül még van szerintem 6-7 drifit anyagú pólóm, azokkal nincs ilyen gond, valamiért ez az egy ami ilyen selejt, de legalább jól néz ki :D

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#28755) beltram válasza Serpiko (#28738) üzenetére


beltram
tag

Leukoplast helyett én kinesio tape-ből szoktam kis darabokat vágni, rugalmasabb és kíméletesebben le lehet szedni.

pace be with you

(#28756) parandroid válasza Serpiko (#28744) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Nem véletlenül azt mondtam, az az egyetlen, ami hosszú távon bírja. A kímélős, méregdrága, vízálló, ergonomikus, és extraerős tapaszokat úgyis mind elhagyod útközben. Mondjuk ez meg rossz lesz, amikor leszeded. Én néha egészen elfelejtem, hogy letagasztottam, futás után zuhanyzás után, törölközésnél szoktam megtalálni, és még mindig atomstabil. Értsd: fáj, ahogy letépem. Pedig én nagyon mérsékelten vagyok csak szőrös.

Tomcica: Régebben hetente vágtam a lábamon körmöt, csodaszép, nagy, félkör alakú karéjokat szabdaltam mindig le róla. Az utóbbi másfél évben kb havonta esek csak neki, de úgy kell vadászni, hogy valamit lecsíphessek a végéből. Viszont a bal nagylábujjam körme alatt van egy másfél centis átmérőjű bevérzés, amit fogalmam sincs, hogy szereztem. Mindegy, is lassan lenő. Jelenlegi tempóban pár év alatt... A bőrkeményedéseket a lábujjak alkán, és a sarkamon rendszeresen reszelem, a hólyagokat kibököm, az nem vészes, a tyúkszemeket/szemölcsöket viszont nagyon utálom, nem győzöm őket tapaszozni.

Nike pólókkal nekem is jó tapasztalatom van amúgy, de pl atlétából egy zöldet és egy feketét vettem, a fejete tök kényelmes, a zöld véresre dörzsöl. Ránézésre, anyagra egyformának tűnnek. És nem csak arról van szó, hogy a világoson jobban látszik a vérfolt, az csak hab a tortán. De amúgy tök vegyes a felhozatal a versenyeken kapott pólókkal is, pedig többségük márkás (craft, erima, asics, meg mittudomén, van még pár). Némelyik már pár km után dörzsöl, másik még félmaraton után is kényelmes. Tényleg ki kell tapasztalni.

p

[ Szerkesztve ]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#28757) tomcica


tomcica
Topikgazda

T1 - meselj nekem a Saucony Ride 9-rol,mert talaltam egyet learazva es ha a honap vegeig nem adjak el,akkor elhoznam.
Ride-bol utoljara az 5-os modell volt,az egy picit tulepitettnek talaltam,de hosszukra azert jol muzsikalt.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#28758) bencze válasza tomcica (#28757) üzenetére


bencze
senior tag

Arra én is kíváncsi lennék, ez a rajz (2017-es cipők) szerint a Swervenél jobban párnázott pedig ez is puhábbnak tűnik, mint gondoltam.

Mellesleg ez a Swerve érdekes, olcsón rendeltem egyet és overall nem rossz, nekem kicsit széles a lábam, pár napig kicsit kényelmetlen volt de már 100km előtt jó lett. Igaz civilben 43 a lábam, ez a szokásos 44-es futócipőimmel ellentétben 44.5-ös. Nem tudom eldönteni, mintha kicsit puha lenne (nem elég "precíz" a talajfogás) de overall talán inkább rossz, mint jó.

[ Szerkesztve ]

-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

(#28759) Vertigo18 válasza tomcica (#28757) üzenetére


Vertigo18
addikt

Aztán meg megy be az ágy alá, mi? :P

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#28760) tomcica válasza Vertigo18 (#28759) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Neeem,ket cipo is elkeszult a napokban,talan a NB790-ben meg van parhet,de az Adidas Tempo elkeszult.Az agy alatt per pillanat csak tempo es porgos cipok vannak,az meg van ketto a rotacioban es meg elnek (asics ds racer ea inov8 x233,az asics fogja elobb beadni majd a kulcsot,de egy Skechers MebSpeed jon majd helyette az agy alol)

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#28761) tomcica válasza bencze (#28758) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Koszi a listat,az a Freedom jol hangzik a Kinvarakat mindig is szerettem,pont a flexibilitasuk miatt (meg pihe-puha lagysagok).Na meg is jegyzem,mint a NB freshfoam cupoket,hatha egyszer szembe jon egy kifuto peldany ;)

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#28762) t1 válasza tomcica (#28757) üzenetére


t1
addikt

Sajnos nincs nekem csak boltban próbáltam fel de nekem kicsit szűk volt a lábfejrésze ezért egy Swerve-t vettem amit nem bántam meg, olcsón van kintről és a Ride 8 csillapítását kapta még meg a Powergridet az újabbak már Everunnal tompítanak. Rideból nekem a 7 volt 2db-is mindegyik kiváló volt. Swerve nem panaszkodom mindenfajta roncsolás nélkül végig vitt az 50km-es ultrán szóval ha cserélni kell valszeg megint Swerve lesz.

(#28763) tomcica válasza t1 (#28762) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Koszi,majd akkor tesztelem en,ha hozzajutok.Atkoto napokra lesz,szoval inkabb csillapitson,mint a sebesseg.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#28764) Serpiko válasza Vertigo18 (#28745) üzenetére


Serpiko
addikt

Vertigo18 Marad első körben a leragasztás szerdán kipróbálom. Nem vagyok teli annyira hogy 10 ezerért vegyem a pólókat próbára, de a következő pólónál váltok anyagot. Nekem 7-8 km körül kezdi buzerálni a bimbim.

bandus Először leragasztás ha nem válik be vazelint is kipróbálom.

tomcica Akkor teszek egy próbát veszek egy olcsót meg egy drágábbat.

peterkeT Teszt indul szerdán tapasztással azt majd megírom mi az eredmény.

A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs

(#28765) Vertigo18 válasza Serpiko (#28764) üzenetére


Vertigo18
addikt

Nah, hát éppen ez az! Nem biztos, hogy a drága póló az, ami jó is neked! Hiszen a cicid úgysem fogja nézni a pólód árát, ha szar az anyaga a bőrödhöz, akkor hiába 20k-ba kerül, akkor is kidörzsöli. Viszont lehet, hogy találsz egy ilyen 3-4k-s árkategóriában egy olcsóbb felsőt, amire a felsőtested is azt mondja, hogy "ez nem dörzsis".

"A puding próbája az evés..."

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#28766) Serpiko válasza Vertigo18 (#28765) üzenetére


Serpiko
addikt

Ámen! :DD

A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs

(#28767) Vertigo18


Vertigo18
addikt

Nos, akkor itteni tanácsra 3 nap pihenő után ismét rápróbáltam a szokásos 16-km-emre... Ezúttal megfogadtam, hogy kicsit visszaveszem az elején a tempót, mert az a múltkori eredmény eléggé odacsapott. A vége az lett, hogy a 16km. 01 óra 19 perc alatt lett meg, ez 4:52-es átlag köridőket jelent, 156-os átlagpulzussal. Ennek marhára örülök, mert lehet kicsit visszaemlékezni, a múltkor ennél rosszabbak voltak a köridők (4:59) és magasabb az átlagpulzus (asszem' 169). ost, azzal hogy nem kaptam neki az elején (5:10-5:00), azzal a felétől be tudtam menni 5:00 alá, majd 4:45 alá, míg az utolsó 4 kili így nézett ki (ez már mind sík terepen van, se emelkedő, se lejtő):

4:45
4:38
4:36
végül a 16. km-re toltam egy "ereszd el a hajamat", hogy tomcica is büszke lehessen: 3:50

Ez azért elég jól esett.

Szóval azt gondolom, hogy visszataláltam az utamra.

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#28768) t1 válasza Vertigo18 (#28767) üzenetére


t1
addikt

Jó ez, sok idő kell a szervezetnek mire regenerálódik . Én ma már voltam futni terepen lazáztam az átlag pulzus 138 lett ugyanezzel a tempóval kipihenten olyan 125 körül lett volna.
Fenix mikor érkezik?

[ Szerkesztve ]

(#28769) Vertigo18 válasza t1 (#28768) üzenetére


Vertigo18
addikt

Mire hazaértem, már itt várt. Annyi, hogy most nem tudom kibontani, meg nekiállni nyomiszkálni, mert megyek a fiamért, viszem edzésre. Majd este lesz kipróbálva.

Néztem a "levezető" futásodat éppen most, én nem mentem volna rá, mert tisztában vagyok vele, hogy belehaltam volna. De neked gratula. Nekem kell a hosszabb pihenő a hosszabb futások uttán úgy látszik. Tehát a két megoldás: pihenjek hosszabb (maraton) után sokat, vagy ne fussak maratont! :D Természetesen a másodikat választom, nem futok többet fm-nél hosszabbat! ;]

[ Szerkesztve ]

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#28770) t1 válasza Vertigo18 (#28769) üzenetére


t1
addikt

Dehogy halsz bele, sőt ajánlott is akár a hosszabb távok után már másnap is egy nagyon nagyon lazát futni állítólag jót tesz több embertől is hallottam meg neten is írják.
Maratont nem kell mindig futni :))

(#28771) tomcica válasza Vertigo18 (#28767) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Ezt hivjak progressziv futasnak,ameddig nincs betonbiztos alapod addig a heti 2x tempot nyugodtan futhatod igy 16km benne turelmesen 4-5km majd szepen ahogy magatol gyorsul,az utolso 4-6km pedig kicsit felfeszited.
Tegnap hasonlo edzesem volt,azzal,h mivel a hosszu futasba tettem bele igy sokkal tobb laza volt osszesen benne.A tobbit meg kilometer gyujtesnek alap pulzuson.
Tobb het utan nem art bevezetni a heti 1x futosikola,1x 10x 60-100m emelkedo (nem kell sprint,eleg a lenduletes) es 1-2 x (8-10x 60-120m repulo fokozo,amiben egy 10-20m 95-98% szoval szinte sprint).
Kulonben "bekot" a labad es ha ki akarnad gyorsitani,akkor sokkal tobb idobe tellik,valamint 30-35ev felett akar serulesveszelyesebb is.
Egyebkent a hosszu laza pulzusu,mondjuk neked 22-24km szigoruan 150 pulzus ala heti 1x,sokat tudna segiteni kesobb a regeneralodasban is.

Ha szeles skalan szeretnel jol muzsikalni pl 1000m-FM-ig (persze a testi adottsagokbol adodoan vagy a rovidek lesznek eros oldalaid v. a hosszu tavok,de ez okes) akkor oda kell figyelni arra,hogy ne legyen hosszabb (honapok) egyoldalu edzes,ugy ertem csak mennyiseg lazan,vagy csak porgos rovidek.Meg kell torni meg alapozaskor is,ha nem is szigoru gyorsito munkaval,de iramjatek v. sebesseg erintesevel.
A max pulzust se art kethetente elocsalni,de csak rovid idore,vagy egy ilyen jol elkapott progressziv tempon tolsz bele egy 500-700m maxra fokozot,vagy 10-20x 1perc ON 1perc laza (itt az elso 5 lazabb aztan kezded feszegetni).Ez nem tori meg az alapozasodat,de nem engedi h "berozsdasodj".
18-25 evesen ez nem erdekes,mert februar vegetol ahogy melegszik az ido,mintegy magatol jon a boogie es porogsz,de kesobb altalaban nem igy mukodnek a dolgok.
A 40+ kategorianal plane :P

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#28772) tomcica válasza t1 (#28770) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Vagy seta,uszas,bringa (ebben az elerhetosegi sorrendben) :K

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#28773) inf3rno válasza Serpiko (#28738) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Sudocrem-el kell bekenni futás előtt. Ha nem elég sűrű szövésű a póló, az ki tudja dörzsölni, illetve ha elázol futás közben az is.

Buliban hasznos! =]

(#28774) inf3rno válasza tomcica (#28743) üzenetére


inf3rno
nagyúr

:C :C :C

Buliban hasznos! =]

(#28775) inf3rno válasza t1 (#28762) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Nekem is Ride7 van. Szerintem egy nagyon picit szűk a lábamra, mert az csinált a múltkor vízhólyagot. Viszont cserébe atom stabilan tart. Rövidebb távokra (max 10k) kiváló, gyorsabban tudok futni benne, mint a Mizuno-ban.

Buliban hasznos! =]

(#28776) tomcica válasza inf3rno (#28775) üzenetére


tomcica
Topikgazda

MIzunobol melyiket hasznalod?

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#28777) Vertigo18 válasza tomcica (#28771) üzenetére


Vertigo18
addikt

Köszi, hogy ezt így összefoglaltad, legalább most már tudom, hogy mindent szarul csinálok! ;]

És már két réteget húztam, ez gondolom nálad szentségtörés! :DD

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#28778) Peterhappy válasza Vertigo18 (#28777) üzenetére


Peterhappy
őstag

Nem mostanaban lesz, hogy maratont futok, de ez a hosszu tavu cel (a meg hosszabb az Iron Man, de azt mondjak, az konnyebb, ha az ember tud uszni).
Az viszont biztos, hogy ha letudtam eletem elso es utolso? maratonjat, lesz annyi eszem, hogy ne merjek itt dicsekedni vele. Vagytok itt, tippre ugy harmincan, akiknek majd megirom privat uzenetben - azaz kb minden aktiv forumlakonak, ufo baratunkat kiveve :)

(#28779) parandroid válasza Peterhappy (#28778) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Egy maratonon végigmenni hobbifutóként akkor is nagy dolog, ha a felét gyaloglod. Az első különösen komoly mérföldkő. Szerintem aki veszi a fáradságot, és tisztességesen felkészül munka / család / gyerekek / / mindennapos stressz / egyebek mellett arra, hogy ezt végigtolja, annak akkor is nagy reszpekt, ha a mezőny végén kocog csak be. Mondom ezt úgy, hogy valószínűleg én is pontosan ezt fogom tenni. A hosszú távú cél pedig igenis azt, hogy ezt minden évben megismételni a következő 40 évben.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#28780) Vertigo18 válasza Peterhappy (#28778) üzenetére


Vertigo18
addikt

Akkor most őszinte leszek: egyetlen rossz véleményt se kaptam, mindenki csakis biztatott, pedig nem volt egy eget rengető idő a végére, mégis mindenki mögém állt. Ha a "dicsekvés" alatt a videót értetted, akkor én nem dicsekvésnek szántam azt (megint kihangsúlyoznám, hogy maratonisták között ezzel az idővel nem tudnék dicsekedni...), megpróbáltam minél több topiklakót beleszőni, megérinteni vele, hogy kicsit magukénak tudhassák az egészet. Egyébként a dicsekvésről még annyi, hogy ha valaki megnézte az utolsó 3-4 videót, arra mindent lehet mondani, csak azt nem , hogy dicsekvésre alkalmas lenne, hiszen annyira gallyon voltam már. Ha dicsekedni akarok, akkor arról készítek videót, ahogy szexelek, és feltolom ide mind a három percet! :DD (humor faktor!!!)

És egyébként nagyon sok tanácsot kapok, szinte mindenki biztat, mindenki a saját módján! A legtöbben gratulálnak, tomcica fokozatosan ébreszt rá, hogy "szar vagy!"-ok, Zolika barátom cseszeget, hogy miért nem veszem komolyabban, PeterkeT a szívére vette anno, amikor egy éve elkezdtem panaszkodni, hogy szar az órám, hogy Ő majd segít és keres nekem... és akciók linkelgetésében nagyon jók a topik lakói...

Szóval én nem bántam meg, hogy közszemlére tettem a "szégyenemet", rengeteget tanultam belőle, rengeteg biztatást kaptam... :B

peterkeT: bebacn@! Soha többé! :D

[ Szerkesztve ]

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#28781) parandroid válasza Vertigo18 (#28780) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

"Ha dicsekedni akarok, akkor arról készítek videót, ahogy szexelek, és feltolom ide mind a három percet! "

Ilyen sokáig tart felhúzni az óvszert? Amúgy is szexre pazarlod a drága időt, ennyi idő alatt egy km-t lefuthatnál, ha komolyan vennéd a dolgot. Sőt, Kipchoge még rád is verne 10 mp-et maraton-távon.

p

[ Szerkesztve ]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#28782) Vertigo18 válasza parandroid (#28781) üzenetére


Vertigo18
addikt

Óvszer??? Brrrr...

Szépen-lassan vetkőzés az elején, meg cigi a végén... Kb. ezek is beleszámítanak, így már érthető a "köridő", nem? :D

De bazzeg, neked is csak ennyi maradt meg az írásomból, hát ez szép! :D

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#28783) tomcica válasza Vertigo18 (#28782) üzenetére


tomcica
Topikgazda

tegyuk hozza,h a harom percben valszeg a romantikus vacsora is benne van mar ;]

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#28784) Vertigo18 válasza tomcica (#28783) üzenetére


Vertigo18
addikt

Hogy milyen vacsora???

Ismeretlen fogalom! :D

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#28785) tomcica


tomcica
Topikgazda

MAS

Tegyuk fel arra vetemednenk itt PH forumosok,h osszehozunk egy kozos UB csapatot,akkor nagyjabol mivel tudnank szamolni?

Ki milyen felmaratonos idovel tud beszallni? A multkori csapatban volt 2oran feluli felmaratonos is (mondjuk rovidebb tavokat kapott,h ki tudjon rendesen bontakozni) es 8-an befutottuk a huszonX helyre,mondjuk nem is az volt a lenyeg,mindenki tolta ahogy tudta,meg ment a poenkodas reggeltol-hajnalig :DDD
Nem tudom Deicide raveheto-e meg egy ilyenre?!

Velemeny?

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#28786) kk831228 válasza tomcica (#28783) üzenetére


kk831228
addikt

3 perc.. amiből 2:50 a melltartò kikapcsolása ... ;]

"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317

(#28787) tomcica válasza tomcica (#28785) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Termeszetesen Vertigo minden futasat videoznank (ha kell a kocsibol uvoltok ra,hogy "ugy xar az egesz,ahogy van,miert nem a csajokhoz nevezett,mikor kezd mar el futni is....stb...stb" azon ne muljon ;)

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#28788) kk831228 válasza tomcica (#28785) üzenetére


kk831228
addikt

Èn egy 2:30 as FM - el tudnám emelni a csapat szìnvonalát... 😏😎 ;]

"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317

(#28789) emiki6


emiki6
veterán

Sziasztok!

Szeretnék egyetlen jó futócipőt. Ha biztosra akarok menni és lehet hogy kacsa a lábam, akkor mi a pontos és ajánlott menete?

Más: Az Ultimate MMA conditioninget olvastátok? Jó kis könyv. (Nem mma-zok, nem ezért írom)

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég.

(#28790) tomcica válasza kk831228 (#28788) üzenetére


tomcica
Topikgazda

most meglepodsz,de kell sofor is am,mindket kocsiba :DD amugy ilyen 3-4-5km-es tavokon se menne mas iram?

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#28791) bandus válasza tomcica (#28785) üzenetére


bandus
veterán

oo egy parszor en is felvetettem ezt, akkor sajnos nem lett belole semmi, most viszont mar van csapatom :(

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#28792) ígyvanferi válasza tomcica (#28785) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Én tök szívesen csatlakoznék. Már idén is kacérkodtam vele, csak nem akadt komplett csapat. Tavaly még 1:33-mal szálltam volna be, ez most tuti romlott valamennyit, viszont jövő nyárra megint meglehet (meglesz!) az a 4:15 körüli tempó.

Most sajnos kényszerpihenőn vagyok, valami elb.szódott a jobb lábamban, fájdogál a lábszáram már hetek óta lépésnél. Olyan csonthártyagyulladásféle lehet. Nem merem futással terhelni. Bringázás, a múlt hét óta úszás, meg a szokásos itthoni komplett szabad testsúlyos mókázás megy csak. De remélem hamarosan folytathatom, aztán összekapom magam a jövő szezonra.

(#28793) kk831228 válasza tomcica (#28790) üzenetére


kk831228
addikt

De ott menne azert kicsit gyorsabban, 4:45 kb... :B Honnan indultok autòval?

[ Szerkesztve ]

"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317

(#28794) tomcica válasza bandus (#28791) üzenetére


tomcica
Topikgazda

jajj hat nem surgos ez,csak hangosan beszelgetunk,merlegelunk,hogy egyaltalan lenne-e valaha is igeny ra stb...

mondjuk egy ilyenen lehet erdekesebb lenne indulni

[link]

itt ugye korosztaly szerint az idosebbek elobb indulnak,a fiatalabbak kesobb...elozni meg kesz muveszet

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#28795) inf3rno válasza tomcica (#28776) üzenetére


inf3rno
nagyúr

A Wave Rider 19 elég jól bevált nekem. Egy nagyon picit dörzsöl a nagy lábujjamnál, de vízhólyagom még sosem volt tőle. Nagyobb tempónál néha ég a talpam tőle. :DD Azt hiszem t1-nek is volt ilyenje. Azt kell tudni róla, hogy elég jól csillapít, viszonylag lassú kényelmes cipő, jó széles lábfejre, és könnyű kanyarodni vele. Nem fogja nagyon a bokát, szóval egy szintig alkalmas terepre is. Nálam ez a mindenes tavaly óta, azóta már vettem még egyet belőle akciósan. Nem olcsó egyébként.

Buliban hasznos! =]

(#28796) tomcica válasza inf3rno (#28795) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Ismerem,a neutralis mindenese a Mizunonak,igaslo...nekem tulepitett volt amikor probaltam,de a Sayonara utodja (nem tudom a nevet,de nem a Hitogami) az felkeltette az erdeklodesemet,sajnos nincs a kozelben.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#28797) inf3rno válasza tomcica (#28785) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Olyan 1:40-1:50 között valahol jelenleg, de nem hiszem, hogy újra vállalkoznék UB-ra, nincsenek kellemes élményeim az ideiről. Jobban bejönnek az olyan versenyek, amiket lefutok, azt megyek haza regenerálódni.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#28798) inf3rno válasza ígyvanferi (#28792) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Jobbulást! Próbálj vádlira nyújtani, masszírozni a gázlóizmot is, hátha lazít valamit rajta. Meg persze érdemes lehet jegelni, ha gyulladtnak tűnik.

Buliban hasznos! =]

(#28799) parandroid válasza tomcica (#28794) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Tök jó ötlet, én nagyon szívesen futnék veletek, de borzasztó korlátozottan vagyok arrafelé. Ellenben ha valaki errefelé jár a társaságból, szívesen körbeveztem pár körre, vagy benevezhetünk közösen egy versenyre.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#28800) Peterhappy válasza Vertigo18 (#28780) üzenetére


Peterhappy
őstag

Huha, nem gondoltam, hogy ennyire felremegy, amit irok.

Allati szorakoztato a kialakult parbeszedetek, minden nap tudo rajta rohogni, nem ugy tunik hogy ki akarna apadni a forras. Nem gyozom meselni az Asszonynak az aranykopeseket. El is nevezett Celtabla18-nak :D a videot pedig imadtuk.
En felmaratonon futnek egy jobb maratoni idot, tippre ugy ket oraval futnek rosszabb idot, ha nem szedne fel a busz es altalaban, ha vegig birnek annyit futni :)

Alapvetoen ufo mester humorara, motivacios keszsegere celoztam az iment. Az abszolut kedvenc a "fajdalom az amikor a gyengeseg tavozik a testbol" - ezt konkretan eltettem konyvjelzobe :D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.