Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28801) Peterhappy válasza tomcica (#28790) üzenetére


Peterhappy
őstag

Ha majusig betuszakolom 2 ala a felmaratonom, akkor vesztartaleknak jelentkezem.
Muszaj leszek kemenyen edzeni, mert nincs jogsim :)

(#28802) borbelyfer válasza tomcica (#28796) üzenetére


borbelyfer
csendes tag

Még 2 hónapja kértem tanácsot a bizonyos 1:30körüli félmaraton áttörésére. Remek edzéstippeket kaptam tőletek sikerült is 1:26ra leküzdeni, de még most kezdem érezni jobban, hogy ebben még van. Már csak a cél kell, hogy jövőre még jobb félmaratoni iő legyen vagy egy jó maratoni idő (3:15 eredmény már van)

Én felváltva használok egy Mizuno Wave Rider 18 illetve 20at én úgy érzem, hogy az én 10 - 27km edzéseimhez tökéletesen illeszkednek és közel 2 óra futás után is kényelmes. És a következő is 20as lesz ha találok akcióban. Szegény cipőnek 92kg kell cipelnie.

Bocsi ha nem minden volt ide illő

(#28803) inf3rno válasza borbelyfer (#28802) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Minden ide illő volt. Gratula az eddigi eredményekhez! :C

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#28804) tomcica válasza borbelyfer (#28802) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Ez nem volt ide illo: "Bocsi ha nem minden volt ide illő" :N
Aki ilyen szepen fut,csinalja,fejlodik es egy nagyobb hutoladat cipelve (gyk a 92kg-s teste) kepes 1:30 ala futni az mindent csinalhat itt,de bocsanatot ne kerjen erte,legyen ra buszke :C :R
A kerdes,hogy mit lehetne faragni a testsulybol? Nagyjabol milyen testzsir% van most?

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#28805) bencze válasza tomcica (#28785) üzenetére


bencze
senior tag

Elviekben igen érdekes lehetne egy ilyen kísérlet, viszont én jövőre az idéni társasággal megyek mert sajnos elígérkeztem. Nem egy dedikált futó népség, de elég jól szórakoztunk annak ellenére, hogy előtte nem ismertem senkit sem.
Ha még élünk, 19-re erősítek fm időben és majd lelkesen jelentkezem :)

[ Szerkesztve ]

-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

(#28806) beltram válasza tomcica (#28785) üzenetére


beltram
tag

Nagyon tetszene az ötlet, de úgy néz ki idén jövőre is a tavalyi idei csapattal megyek.

[ Szerkesztve ]

pace be with you

(#28807) tomcica válasza beltram (#28806) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Nehany evre jegeljuk a temat,addig mindenki formaba lendulhet (aki meg nem tette meg) es majd ujra elovesszuk az otletet.Vagy csinalunk forumtalit,kozos edzes (arra talan Vertigo-t is el lehetne csalogatni,ugye O kerem nem versenyez,talan egy kozos edzesre raveheto :P )

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#28808) tomcica válasza tomcica (#28807) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Erdekes h nincs lany itt a forumon..hmm

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#28809) tomcica válasza Peterhappy (#28801) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Ezt a lelkesedest szeretem :) (azert szerintem fizesd be a hajtasit is es csinald meg,tudod mindig kell B terv :P )

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#28810) tomcica válasza parandroid (#28799) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Te merrefele vagy?

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#28811) tomcica válasza emiki6 (#28789) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Altalaban jobban jarsz,ha elmesz egy futopados labvizsgalatra (valamelyik pesti futoboltba van) es megnezed milen tipusu cipoket ajanlanak.Utana mar csak le kell vadaszni outlet,net,akcios aron (akar egy regebbi modellt csak olyan labra valo legyen)

En 13evet birkoztam,nem tudom az MMA mennyiben ter el,de regen nalunk is 2x2-3perc volt 1perc pihenovel a meccs,szoval erre kellett kondicionalni magunkat.Amikor atmentem futni ez a kozeptavra volt csak jo,hosszabb tavoknal (3k+) tul hamar kerult az anaero zonaba,mondjuk ott meglepoen sokaig huzta a szervezet,beszelunk itt a mqx pulzus 92% es feletti zonarol.Evekbe tartott mire atepitettem h ne robbanos-szenhidratbol egetos "letepem a fejet es belehanyok a tudejebe" legyen a futas,hanem megfelelo zonaban tortenjen.
Persze a vermersekletet es az evek kondicionalasat nem lehet csak ugy kiolni.

[ Szerkesztve ]

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#28812) parandroid válasza tomcica (#28810) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Frankfurt (am Main).

Párom amúgy lassan ugyanannyit fut, mint én, közös futásokban is benne lenne, Ph!-regisztrációja is van, évekig tolta is ezerrel a fórumot, de már régóta inaktív itt. Mások is írták korábban, hogy családilag futnak (LanyUS biztosan), de mintha lettek volna még delikvensek. Inkább az az érzésem, hogy korosztályunk lányai-asszonyai a szabadidejüket inkább másra fordítják (akkor inkább futásra), mint hogy egy virtuális kocsmában támasszák a pultot. :DDD

p

[ Szerkesztve ]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#28813) tomcica válasza parandroid (#28812) üzenetére


tomcica
Topikgazda

O,az azert nincs kozel.
Nem tudom,latod a FB csoportokban es instagramon meg epp a csajok azok,akik feneket keritenek a fenykepezzuk le,oltozzunk megfelelo szinbe,itt es itt futottam X km-t es igy es igy erzem magam (erdekes modon altlaban a csak pozitiv erzetu edzesekhez irjak ki,ez valszeg valami Noi Lapos gondolkodjunk csak pozitivan hatas lehet,hiszen egy rendes felkeszules bizony tartalmaz a fosul erzem magam,alig hurcolnak a labaim haza tipusubol is jocskan es ez egyaltalan nem hatrany,sot)

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#28814) emiki6 válasza tomcica (#28811) üzenetére


emiki6
veterán

Oké, megpróbálom akkor ott. Lassan úgyis itt a BF.

A könyvet azért kérdezem, mert inkább szól az állóképességről, mint az mma-ról (én pl azért olvasom hogy megtudjam hogy növelhetem a fekvőtámasz max ismétlésszámom). Kifejti mi az aerob, anaerob lactic, anaerob alactic, azon belűl mi, milyen módszerrel fejleszthető + programozás és ezt mma-san meséli el, mert különben nem vennék annyian. Nem egy futó guide, de sokat lehet belőle tanulni, ami a tudatos edzéshez jól jön. Tán még neked is nyújthat újat, bár nem biztos. :D

Futásra, biciklizésre, edzésre, pulzusméréshez, intervallumozásra alkalmas órát milyet ajánlanátok?

Szerk: rákerestem a futópados lábvizsgálatra és sokféle van már. Egyik hangzatosabb, mint a másik.. Melyiket ajánlod?

#28813: vagy csak nem erőltetik meg magukat. :D

[ Szerkesztve ]

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég.

(#28815) bandus válasza tomcica (#28807) üzenetére


bandus
veterán

ez mondjuk szerintem egy jó ötlet :) meg van még 1-2 jó verseny, pl bécs-bp szupermaraton.

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#28816) parandroid válasza tomcica (#28813) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Én instán pont azokat a csajokat bírom a legjobban, akik rendesen szét tudják csapni magukat egy edzésen - versenyen, és utána jön a csapzott szelfi, meg a timestamp az aljára az 5:00 alatti idővel. A díszmacákat hamar ki lehet szűrni szerencsére - profi sportfotós képei, fehérneműs pózolások, termékelhelyezések, motivációs idézetek rózsaszín háttérrel, ízlésesen tálba borított müzlis képek, pfujj.

Futócsoportban is van némi klikkesedés ez alapján, de itt igazából két meglátásom van:

1) Egyrészt mivel az én teljesítményem is harmatos még, gyakran kerülök lyányok mellé, akikről az jut eszembe, hogy azért szeretnék én úgy futni, mint egy lány.

2) A csoport derékhadát azok a hobbifutók adják, akik külső motiváció, és szervezés nélkül nem (vagy borzasztó ritkán, esetleg nem tartósan) állnának neki futni. A sportérték itt megkérdőjelezhető, az egészségmegőrzés, és a társadalmi érték viszont felmérhetetlen. A csoport egyik legnépszerűbb tagja egy erősen túlsúlyos ifjú hölgy, aki úgy jött futni, hogy 2 km-t nem bírt végigküzdeni, de mindig volt, aki ment vele. Szorgalmasan járt minden héten, az egyik biztos pont lett a futásokon, kb fél év alatt jutott el most oda, hogy végigtolta az első 5k-s versenyét. Volt, aki aznap 35 perc körül futotta a 10k-t a jobbak közül, de mondanom sem kell, hogy ki volt a nap sztárja.

Nem számozom, de ami még fantasztikus dolog, hogy csoportszinten azért a környék jelentősebb kis versenyein, de az országos nagyobb versenyeken is ott van a csoport - az előbbi nyilván inkább tömeges részvétel, az utóbbiakon inkább csak egy kemény mag turnézik, ők ott voltak Berlinben, és most Münchenben is, de a helyi, környékbeli versenyeken is már mindig összejön egy kisebb csoport, szóval mindig ott fut valaki a zöld feliratos fekete pólóban. Ilyenkor általában megjelennek a szurkolók is (családtagok, sérültek, lassabbak, hobbifutók, más edzéstervűek), akik a csoport molínóival, zászlóival, síppal, dobbal, nádihegedűvel szabadítják rá a poklot a pályára. Az utóbbi időben többször jött oda hozzám másik futó, amikor látta a pólót, hogy ugye itt lesznek a szurkolóink is, mert a korábbi versenyen is mekkora hangulat volt már. :DDD

Ja, a csoport teljesen nyitott, aki akar, az jön, fut, ha szeretne, vehet pólót (kb negyedévente van rendelés), tök nonprofit az egész, egy borzasztó karizmatikus fiatalember indította el tavaly októberben, aztán futtatta fel tavaszra. A Frankfurt Maratonra három hét múlva (hazai pálya, ugye) eddig 40 egyéni, és 30 váltós nevezésünk van, az eleve 160 ember (!), és emellett szerveződik a szurkolói csapat is.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#28817) borbelyfer válasza tomcica (#28804) üzenetére


borbelyfer
csendes tag

testzsír % nem tudom, úgy gondolom,85-86kg lenne az ideális testsúly. úgy,hogy mellette csinálnék egy téli trx - kondi edzést,hogy ne legyen erővesztés.
jó lenne találni valami jó kis félmaratonos cipőt versenyekre meg rövidebb edzésekre a jövő évre. 47,5-48méretben.

most hétvégén váltóban megyek a BP maratonra a 10,7km szakasz lesz az enyém kíváncsi leszek,hogy a tömeg mennyire spanol fel és mi különbség lesz így 10km és félmaratoni km/perc idők között.

Nagyon jó olvasni ki mennyire megszállott a futásban :D :D :D

(#28818) tomcica válasza emiki6 (#28814) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Azert ha van free linked a konyvhoz szivesen elolvasom,mindig tanul az ember ujat (ha epp nem tanul,akkor azt tanulja epp h hogyan ne tanuljon :P).
Az alap kiepitese szinte minden sportban hasonlo,aerob zonaba hosszu ideig-sokat.Ilyen peldaul a kuzdosportoknal a formagyakorlat,vagy repetitiv ismetles szinte vegtelensegig.Beiskolazzak,utana gyorsitjak es pontositjak.
Futasnal is erintve van minden zona (talan az ultrasok nem erintik a vo2max es egyeb anaerob edzeseket,de a tobbiek bizonyos mertekben igen).
Alapozas = foleg aerob,konnyu tempo = aerob/laktat atmenet..erosebb tempo= laktat/anaerob kuszobnel...es az anaerob munka (ennel is megkulonboztethetunk gyorsasagi allokepesseget celzo munkat,ami kozelebbi pulzussal es erokifejtessel jar a laktat/anaerob hatarahoz,valamint azt az edzest ami a laktat eltakaritasanak ea ujrafelhasznalasanak hatekonysagat noveli -ez altalaban nagyon gyors futas eleg sok pihenovel).
Orak kozott az egyik best buy multisportra a Polar V800

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#28819) bencze válasza tomcica (#28807) üzenetére


bencze
senior tag

Egy ph! csapatépítő bizony jó lenne, valami domboldalon hajtanánk egymást fel s le kicsit meg hallgatnánk az öregek kamu sztorijait, hogy 'bezzeg az én időmben...'. de akár valami versenyen, utána történő frissítésen, találkozó... :)

(#28816) peterkeT
Én fb-n a 2k17 csoportot nézegetem, ambíció volt végre megcsinálni egy kör ilyet is aztán az idénre meglett. Van ott is 2-3 lány aki elég inspiráló tud lenni. Az egyik akit követek stravan is gyorsabb nálam, ez biztos szexista hozzáállás de kicsit zavar :) engem valahogy az ilyen hobbifutók jobban motiválnak, mint az elit, azok olyan távoliak. De aki korban hozzám fogható esetleg idősebb, meló, család, ki tudja mi mellett ügyesebb az 1. vagy jobb a genetikája (az örökös ürügy) vagy 2. simán ügyesebben csinálja ami lássuk be valószínűbb. Többet kell dolgozni :)

[ Szerkesztve ]

-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

(#28820) norby_42 válasza tomcica (#28785) üzenetére


norby_42
aktív tag

UB: én szeretnék egyszer futni rajta, de magányos futóként az ország másik feléből nem egyszerű.
Ha lenne egy csapat, nagyon szívesen csatlakoznék, addigra lenyomom a félmaratont 1:50 alá :)

Eat pasta, run fasta

(#28821) tomcica válasza borbelyfer (#28817) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Emlekszem Deicide az Asics Hyperspeed 5 v 6-os modellre eszkudott (nekem a regi 4-es volt hugye-xare a spuribol,nem volt vele gond) mert abbol talalt meretet.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#28822) tomcica válasza bencze (#28819) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Ja kozos edzes v verseny amin egyutt futunk (egy jo kopkodos edzeskent) szinten elkepzelheto.Majd igyekszem megtartani valamit a formabol es a fogsorbol is,h tudjam a fi(j)atalokkal tartani a lepest :P
Errol az oreg edzom (Bela bacsi) orok ervenyu szavai jutnak eszembe: "ha neked faj,akkor a tobbinek is faj"

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#28823) tomcica válasza norby_42 (#28820) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Te legalabb az orszag jo felen vagy :P

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#28824) tomcica válasza bencze (#28819) üzenetére


tomcica
Topikgazda

O,hat egy ferfi testben "utazva" epp,nem egyszeru elfogadni ha a gyengebbik nem (lofaxt gyengebb!) szepen elfut melletted - legalabbis igy meselik ;)
Vicc felre,nekem is meg kellett tanulnom h ne menjek el a 3.10-3.15os FM iramot futokkal,valamint a palyan ne probaljak hoskodi egy 15p kornyeket tolo 5k futoval.Lenyegtelen h ketszer fiatalabb,hiszen ki a faxt erdekel egy kozepkoru mit keres ott-akkot.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#28825) norby_42 válasza tomcica (#28823) üzenetére


norby_42
aktív tag

Nézőpont kérdése :)

Eat pasta, run fasta

(#28826) emiki6 válasza tomcica (#28818) üzenetére


emiki6
veterán

Akinek kell a könyv angolul (könnyen érthető szvsz) pdf-ben, az küldjön emailcímet privátban. (Vagy enkór khm)

Tudom, hogy érdemes a legjobbat venni, de a V800 jelenleg nekem drága. Olcsóbban esetleg? :D

[ Szerkesztve ]

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég.

(#28827) tomcica válasza emiki6 (#28826) üzenetére


tomcica
Topikgazda

nokor van majd ranezek
talan a polar m400 foghato olcson es neha van Garmin FR230 learazva,na az mindent tud ami alapfokon kell (uszast kiveve)

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#28828) emiki6 válasza tomcica (#28827) üzenetére


emiki6
veterán

Úszni nem is fogok, nem is akarok. :D

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég.

(#28829) Vertigo18


Vertigo18
addikt

Há' mi van itt kérem szépen? Elmegyek egy napra dolgozni és máris 44 új hsz., meg közös verseny rebesgetése, valamint közös edzésé? Mi történik a topikban???

Ráadásul 3-4 helyen még emlegetve is volt a nevem, ez külön kitüntetés! :D

2:20-as Fm-mel neveznék akkor a leendő "csoportba". A legjobban 1:45 alatti, de olyat majd direkt nem futok! ;]

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#28830) ígyvanferi válasza Vertigo18 (#28829) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Azért az nem a legjobb, amikor ennyi hsz. van itt, az azt jelenti, senki sem fut. ;]

(#28831) Vertigo18 válasza ígyvanferi (#28830) üzenetére


Vertigo18
addikt

Háhá, tomcica írt a legtöbbet (ki más? :DD ), az elméleted alapján ezen a délelőttön Ő volt a leglustább! ;] :))

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#28832) ígyvanferi válasza Vertigo18 (#28831) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Néha az ufók is megpihennek. :K

(#28833) tomcica válasza ígyvanferi (#28832) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Pihenonapom van :P

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#28834) kk831228


kk831228
addikt

Azert egy tomcica, decide, beltram hármas, egèsz szèp eredmènyt èrne el szerintem, közben nyomnák èlő közvetìtèst... De szèp is lenne... :)) :R

"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317

(#28835) bencze válasza ígyvanferi (#28830) üzenetére


bencze
senior tag

Kikérem magamnak, én futok amikor engednek, ez csak a munkaidő volt!

-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

(#28836) Peterhappy válasza tomcica (#28833) üzenetére


Peterhappy
őstag

(#28837) Alg válasza Vertigo18 (#28831) üzenetére


Alg
veterán

Én nem futok és szégyenemben nem is írok inkább elbújdostam :U

Nyári összevissza időszak után után lenyugodtak kicsit a dolgok, végre lenne időm és energiám, ki is mentem múlt héten, rá 2 napra lebetegedtem... remélhetőleg hét végére összeszedem magam :(

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#28838) tomcica válasza kk831228 (#28834) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Azert 10db 1:25 alatti emberrel hatekonyabban menne,mint 3x 1:20 koruli,mert van ott tav es 2-3x 7-9km 3:40-45 min/km iram kikezdi az ember "idegeit" :) legalabbis ezt meselik ;]

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#28839) tomcica


tomcica
Topikgazda

Vertigo lehetne a kommentator (sok tevestol jobban tolja a szovegelest :K )

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#28840) Vertigo18 válasza tomcica (#28839) üzenetére


Vertigo18
addikt

Jajj, hát köszönöm szépen, ilyen se volt még: dicsértél! :D

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#28841) tomcica válasza Vertigo18 (#28840) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Csak van nekem is szivem (vagy valami hasonlo szerv :DDD ) meg hat,ha mar a futasodat nem tudom annyira dicserni,akkor legalabb a kommentart ertekeljem ;]

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#28842) Vertigo18 válasza tomcica (#28841) üzenetére


Vertigo18
addikt

Nah, jól van akkor, ez is valami! :)

Kicsivel is megelégszem, be kell valljam. Legalább akkor azt! :)

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#28843) tomcica válasza Vertigo18 (#28842) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Tudod,h baxkodok :K ilyen tehetseggel,mint amid van illik 1:35 kornyekere befutni majd azt a FM-t jovore,persze szigoruan nem versenyen,csak edzesnek :K

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#28844) Vertigo18 válasza tomcica (#28843) üzenetére


Vertigo18
addikt

Tudom-tudom, persze!

Szigorúan nem versenyen lehet jövőre rámegyek. Most, addig már csak alapozós fm. lesz max. Még egy-két normálisabb futás belefér idén, de mivel köhögök, meg be vagyok rekedve, ezért marad a 2-3 naponta 16kilis kocogás. Arról nem akarok lemondani, viszont ha emelem kicsit a távot, vagy a sebességet, akkor lebetegszem, amivel még több maradna ki. Sajnos egy-két éjszakázás nem megfelelően felöltözve ilyen hatást gyakorol a szervezetemre.

Nekem ez az év volt a csúcs, most futottam a legtöbbet, ez bőven elég cél. Aztán majd jövőre nekiállhatsz ismét basz@kszani velem és letolom 1:45 helyett majd 1:35-ön a fm-t... :P

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#28845) bandus válasza Vertigo18 (#28844) üzenetére


bandus
veterán

Vitaminokkal, ezrendkiegeszitokkel hogy allsz egyebkent? Kis extra c-vitamin, multi, kalcium-magnezium kombo mehetne ilyen futasmennyiseg mellett :K

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#28846) inf3rno válasza bandus (#28845) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Csak szteroidot tol semmi mást. :D

Buliban hasznos! =]

(#28847) kk831228 válasza inf3rno (#28846) üzenetére


kk831228
addikt

💉💉💉 ;] :C

"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317

(#28848) inf3rno


inf3rno
nagyúr

Toltam ma egy kicsit tempósabb egybefüggő edzést. [link] Maga a log csalóka, mert dombos a terep szokás szerint. Az eleje bemelegítés volt 2km, utána 4:30-4:50 körül küldtem 6.5km-t, aztán visszavettem 5:30-ra levezetésnek megint kb. 2km-t. Nem mondom, hogy ez így nagyon megterhelő volt, mert fel tudom emelni 180 fölé is az átlag pulzust (a mostani olyan 175 lehetett a tempós részen), de szerintem 185 feletti pulzust nem tudok tartani 10km-en keresztül, az már inkább rövid/közép távos terhelés nálam. Versenyen persze kinyírom majd magam rendesen, de én az eddigiek alapján úgy érzem, hogy csodának kellene történni ahhoz, hogy hozni tudjam a PB-hez szükséges 4:20-as átlagot. Inkább a 4:30-4:35 tűnik most reálisnak. Hát kíváncsi vagyok mit hoz majd a vasárnap. Addig már csak lazákat futok.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#28849) tomcica válasza Vertigo18 (#28844) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Jobb,ha erre nem is irok semmit :DDD

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#28850) Vertigo18 válasza tomcica (#28849) üzenetére


Vertigo18
addikt

Nah, gondolom, miket kapnék... :)

Azkorbic savat tolok minden nap. Mellette megy a Béres multi, meg Glüko-Kondo-Msn kombó... Szteroidokkal nem élek, rosszul hatna a nem létező potenciámra, lehet, hogy visszaesne a 3 perces "PB-m" csupán két percre...

Vagy ami még rosszabb, egyenesen "fél hatra"! ;]

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.