Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aldebaran
őstag
válasz Per Me #154568 üzenetére
Hát én hiába nyomok rá hosszan, nem menü jön fel, hanem kijelölhetem, eltávolíthatom a parancsikont... ilyesmi.
(Android 10 One UI 2.0) Át kell állítani a launcher-em a gyárira talán? Nekem CM launcher van.Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Per Me #155637 üzenetére
Ez sem csinál semmit. Hívok egy céget -Bravophone - már tegnap óta, folyamatosan foglalt. Régen volt telefonom, ami ilyenkor automatikusan újratárcsázott. Vagyis telefonáltam, foglalt, bont a vonal - alkal
mazás újratárcsáz bizonyos időpont után, addig amíg fel nem veszik. Szóval ne emlékeztetőt küldjön az alkalmazás, hanem tárcsázzon. -
kaciokos
őstag
válasz Per Me #157874 üzenetére
Párat kipróbáltam, köszi mindenkinek a tippeket, az én igényeim alapján a Bevásárlólista Hangbevitel viszi a prímet a hülye neve ellenére.
-
Somatom
veterán
válasz Per Me #159990 üzenetére
Az eszköz elavult, de igen, ez már egy jó megoldás lehet modern alapokon (pl. telóról, wifin utasítani az eszközt, vagyis kb. az általad mutatott, két eszköz egyvelege ). Viszont biztos nem lenne olcsó. Legalábbis egy passzív HUB -hoz, egy kártyaolvasóhoz, meg egy Y kábelhez képest. A powerbankot nem számolom, mert sztem az van neki, ha már említette.
Nem ismerem az OFF helyi ökölszabályait. Ha én bírálnék, akkor a témához nem szorosan kapcsolódó, de informatív offolásokat símán hagynám futni.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
user26
senior tag
válasz Per Me #165588 üzenetére
Sziasztok!
@zelos, igen igazad volt, másik betűtípust választottam, és egyből jó lett.
@Viktor0610, igen, ahogy fent írták, cseréltem, jó lett.
@Per Me, köszi, sikerült megoldani, és egyenlőre maradok az 1Weater -nél. Habár kicsit az óra lehet nagyobb.Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
Babetta-X
senior tag
válasz Per Me #169765 üzenetére
Az autó fejegységre gondolsz? Az sajnos egyszerű mint a faék, egy carminat dvd navigációs gyári Renault találmány, kész vicc hogy az "olcsóbb" verziókba TomTom dvd nélküli memória kártyás navit tették amire a mai napig van frissítés persze, ha ráfizettél új korában vehettél ilyen hiper szuper fejegységet aminek az utolsó dvds frissítése 2013 és tudásban is elég fapad. Mondjuk én idén vettem, kevésbé bánom, de ha újonnan vettem volna azért idegesítene a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- iPhone topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Milyen monitort vegyek?
- Robotporszívók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Ukrajnai háború
- Mesterséges intelligencia topik
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest