Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#204582) BenHans válasza LyonnaisFan1 (#204577) üzenetére


BenHans
addikt

A csapatbusz egyenesen a kórházhoz ment. Az éjszakát is itt töltik egy közeli szállodában. Elméletileg holnap lejátszható a meccs maradéka, ha Evan állapota kielégítő.
A spori korlátlan időt hagyott az öltözőbe rohanó De Rossinak és Mancininek, ellenőrizzék NDicka állapotát és győződjenek meg róla hogy tudják e folytatni, nyilván hogy mentálisan képesek e újra felvenni a fonalat.
Cioffi edző és az Udinese kapitánya De Rossi mellett voltak, mindvégig rábízták a döntést és tudatták vele hogy elfogadják azt.
Evant már az öltözőben elkezdték vizsgálni EKG stb és sárga kóddal szállították kórházba, ami annyit tesz nem volt életveszélyes állapot.
Kardiológián vizsgálják azt is, hogy egy korábbi mellkas tájéki könyöklésnek lehet e köze a rosszulléthez.

mephi666: Remélhetőleg nincs infarktus és csak gyanú volt.
Mindenképp érdemes, családias stadion jó hangulattal, én is tervezek Udinei túrát jövőre.
Érdemes kisebb csapatokat gombokért meglátogatni ilyen pl a Cesena is, onnan való egyik barátom és a helyi srácoknak - akár buli előtt - hétvégi közösségi program a hazai meccs. :)

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.