Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Tomb Raider Remastered I-III
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
válasz mephi666 #205596 üzenetére
Megkopott a sebessége, ami eddig se volt az erőssége, de ha bevállt EtH elképzelése, akkor sima.
(#205598) Creative997:
Jó kapus, csak kell elé egy védelem, lásd Inter.
Nálunk is pont ugyanekkora lepkekirály lenne.---
Kerkez Milos a piros lapjáról: Kezd elpuhulni a futball(index cikk), de itt a lényeg:
„3 pont és egy hihetetlen piros lap, a futball kezd nagyon elpuhulni. Büszke vagyok a srácokra” – kommentálta röviden a találkozót Kerkez Milos a közösségi oldalán.
Ügyes a srác, kell egy kis önbizalom.
De ne pálinkázás után posztoljon. -
Creative997
őstag
válasz grizlisandor #205595 üzenetére
Tudom, hogy orulnetek ha a gorilla maradna lepkezni de amúgy egyetértek, eth mennie kéne már rég.
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
mephi666
nagyúr
válasz grizlisandor #205595 üzenetére
faszomírónak a büdösbunkó lerugdosó skillje megvan, hogy cb-t alakíthasson
...pár éve nálunk Fabinho helyettesítette Virgilt... ráadásul elég jól megoldotta
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
grizlisandor
veterán
válasz Creative997 #205592 üzenetére
EtH-nak kellene megköszönni a munkát, nem kapust hozni. Talán több taktikát tartalmaznak, mint mi Pochettinoval.
Az sem segít a helyzet, hogy 10 védőből 6 védő sérült, így Kázmér játszik CB-t. -
Ringman
nagyúr
onana kölcsönbe vissza az interbe, ha a fizetése felét is a mu állja?
persze sommer elég betonbiztos volt ebben az évben, nagyon jó igazolás volt.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
atee_13
őstag
Inkább menyjenek rá gápóra
-
Creative997
őstag
És elindult: MU 40 millát ajánlott Luninert, de a pizsi"hosok" is érdeklődnek
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #205590 üzenetére
05.19. 19:10-kor legyünk a tabella élén
...aznap lesz fiunk névnapja
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
atee_13
őstag
válasz venember83 #205588 üzenetére
Nem bánnám én se ha csak 1 napig vezetné a pool a tabellát, de az a legutolsó nap
-
grizlisandor
veterán
Jackson5 ledúratta tán a haját, szombaton Martinez úgy fog járni, mint a kesztyűje a VB-n.
-
venember83
nagyúr
válasz atee_13 #205563 üzenetére
Ez olyan, mint olykor a Juve meccsei. Vagy Maxi fejében a Juve meccsei. Lehet, hogy az ellenfél 70-75-80 percig próbálja begyötörni a gólt, nyom és támad, de előfordulhat, hogy nem sikerül, s a Juventusnak a meccs hajrájában összejön, s a pontokat/trófeát a meccs/szezon végén osztják.
-
paatrick
őstag
Hát elég nagy különbség van a tegnapi és a mai meccs között félidő 0-3
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
BenHans
addikt
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
addikt
-
mephi666
nagyúr
...gólfosó Brightont asszem ma nem fogunk látni... eddig nyelik, mint kacsa a nokedlit
-
BenHans
addikt
válasz grizlisandor #205575 üzenetére
Mivel folytatás volt, így szabály szerint felküldhetsz olyan játékost aki ott volt a keretben a félbeszakított meccsen, természetesen sérült játékost is lehet pótolni. Tehát nem cserének számít az a változtatás, csak az eredmények így írja.
Most csak kettő igazi csere volt ha jól rémlik, Smalling (le) - Llorente (fel) és Karsdorp (le) - El Shaarawy (fel).Mindenesetre komoly lenne ha alapból is így lehetne cserélgetni, mert a megszakított részben a Smalling - Llorente csere már megvolt csak fordítva.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
mephi666
nagyúr
KDB mekkorát fejelt... Darwinunk rúgni nem tudott tegnap ekkorát kapura
-
Soulfly842
addikt
-
mephi666
nagyúr
válasz BenHans #205573 üzenetére
most nézem, hogy edzőként hogy bejárta kínát ...még a nemzeti csapatot is irányította egy rövid ideig
2013–2014 Egyesült Arab Emírségek Al-Ahli másodedző
2014–2015 Kína Kuangcsou Evergrande
2015–2016 Szaúd-Arábia en-Naszr
2016–2017 Kína Tiencsin Csüancsien FC
2017–2021 Kína Kuangcsou Evergrande
2019 Kína Kína
2022–2023 Olaszország Benevento
2024– Olaszország Udinese[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
-
BenHans
addikt
CRISTANTEEEEE ♥
Bravo Udinese le a kalappal! Sportszerűségből jeles tábor továbbra is.
Rosszul néz ki hogy Cioffi már nincs ott aki nagybetűs ember volt a megszakított meccsen, de mégis jó látni Cannavarot főleg Danielevel ölelkezni meg lepacsizni.A végén még ráhúzott a spori de az Udine szögletet már nem engedte, ezért kiment Pellegrini kb elnézést kérni az udinei tábortól.
Ez futball. Nem amikor egy hitvány kis phasz örül a coventry elleni tizik után.
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
válasz Peterhappy #205569 üzenetére
A Marca szerint Xavi döntésében az is szerepet játszott, miszerint a nyáron B. Silva-Kimmich-D. Olmo hármasból legalább az egyik játékos a Barcához igazol.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Creative997 #205570 üzenetére
Igen az a Deportivo se volt épp rossz. Meg volt a 2002-2003-as évben egy Real Sociedad ami majdnem csodát csinált a ligába Darko Kovacevic-csel meg egy bizonyos Xabi Alonsoval.
Més que un club!
-
Creative997
őstag
válasz Napfénysüti #205553 üzenetére
Nyilvan nem kivanom, hogy minden meccseteket megnyerjetek, de abban egyetertunk, hogy a szoros rivalizalas szorakoztatobb. Amikor Ce elment, az egy madridi melypont volt, barka majd 20 ponttal ment, classicot oda-vissza nyerve bajnoksagban es kupaban egyarant, BL-bol nyolcaddontoben szevasz cimvedokent (tudjuk kitol Tibi..), szuper kupa Atleticotol is zako. Ce amugy egy rohadt irritalo ember, en orultem, hogy elment - Perez kapott rajta €117M, 33 evesen -, de a goljai nagyon hianyoztak, ezt nem sikerult potolni. Benzin 30 golja edeskeves volt, ha az az egesznek majd egyharmada.
Szoval igen, nem tul vonzo lennt lenni. Mindenesetre ez a megyek, nem megyek bohozatba illo, egyben romantikusAz a Valencia nagy volt, Vicente, Aimar, Kily, gyilkos volt. En hasonloan voltam az akkori Deporral, Diego Tristan, Makaay, Pandiani
-
Peterhappy
őstag
válasz Napfénysüti #205566 üzenetére
Nekem Xavi hatalmas kedvencem volt, Főleg Inivel egy párban (előttük Messi), hát az valami csoda csapat volt. Bár az örök kedvencem mindörökké Puyi marad
De egyelőre nem tartom jó edzőnek. És tényleg az a fura, mennyire más személyiség a padon, mint anno a pályán volt. Aztán lehet, hogy az idegesíti, hogy a maiak botlábúak hozzá képest, és egyszerűen nem képesek arra, amire anno Ő - kevés kivételtől eltekintve.
Az biztos, hogy a játékintelligenciája egészen kivételes volt.Mondanám, hogy nem örülök, hogy marad, de helyette ki? Márquez vonal amúgy nem rossz ötlet, de nem hinném, hogy Pep vagy Enrique-féle tündérmese kerekedne belőle. Ha viszont Xavi marad, és a következő szezon(okban) is beépít 3-4 fiatalt, idővel újra régi dicsfényében fürödhet a csapat! De az még odébb van. És ahhoz baromi sok vezéráldozatra volna szükség, amiből nem lesz semmi.
Már most azzal hosszabbított Xavi, hogy arra kapott ígéretet, hogy nem gyengül a csapat, noha erősíteni nem igazán lesz pénz. Ugyanilyen szenvedős lesz a következő szezon is.De Jongot is el kellene/kellett volna adni a francba, remek játékos, de nem világklasszis. Most még jól meg is sérült, hadd essen még lejjebb az ára. Plusz már Ő sem annyira fiatal, messze nem ér már annyit, mint amennyit nemrég letett volna érte a MU. Ellenben a fizetése, az kvázi galaktikus...
Kieg: Mendieta nekem is óriási kedvencem volt, éveken át drukkoltam, hogy a Barcába igazoljon, aztán végre összejött a frigy, de a varázslat elmaradt. Nyögvenyelős egy fél éve volt, nem tudom mi nem klappolt.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Napfénysüti #205566 üzenetére
Ahogy a margarétások többsége viselkedik, csakis rosszabbat kívánhatunk nekik!
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz forceberg #205562 üzenetére
Lehet hogy ment volna csak megfűzték mert nincs más. Szerintem Laporta nem is akarna olyan edzőt akiben nincs Barca vér és mást játszatna mint a tiki-taka. Csak amellett már elment as világ futballja...
De Jong nem rossz játékos de ugye bartobuziék vele is olyan szerződést kötöttek amilyet nem kellett volna.
Nem kívánom a Realnak hogy Perez után kifogjon hasonló vezetést mint itt volt az előző akik szétb*szták a klubot.Més que un club!
-
atee_13
őstag
már nem az első, hogy eljátsszuk ezt
-
veterán
válasz Napfénysüti #205559 üzenetére
Csavi szerintem tényleg menni akart, de rábeszélték a maradásra. Neki vélhetően nem kellett 5 évre évi 100+ milkás szerződés, hogy maradjon.
Ja, de Jongnak a 37M mellé van még évi 20M bónusza is? Kb. a negyedét, ha éri...Ahogy anno. Nagelsmannban és most Rangnickben is tetszik, hogy őket nem a pénz motiválja, hogy leülnek-e a bajor padra.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #205555 üzenetére
hogy sírhatod vissza, barcásként?? én úgy rühheltem őket
Rivaldo-ék állandóan szoptak velük a bajnokságban. emlékszem a 3-3as meccsükre, ha nincs a brazil, azt is bukják. de mindig megmentette van gaal-ékat
de attól még útáltam a valenciát (a spanyol bajnokságon belül) de barcásként mi mást is tehettem volna -
DeathAdder
veterán
szerintem ez hosszabb távon még rosszabb lesz, a bajnokságot kéne átreformálni, termékben gondolkodni, 20 csapatnak közösen tulajdonolni a ligát, és azt értékesíteni. nem a lobbistáknak, hanem mindenkinek ugyanolyan beleszólása kéne legyen, az legalábbis látszik hogy működik
de szerintem már annak is késő, mert most ha jobban elkezdenék visszaosztani a pénzeket akkor hirtelen a madrid is ilyen 7. erő lenne európában, és nem tudnák megtartani a legjobb játékosait sem, nem hogy a legnagyobb marquee igazolásokat elvinni, ugyanakkor ha ezt minél tovább húzzák ez annál fájdalmasabb lesz, nem hiába akarják annyira a szuperligát, már most az van hogy a túlárazott PL igazolások biztosítják, hogy ne menjen csődbe a fél spanyol liga
de szerintem a szuplerliga sem segítene, mert semennyi pénz nem volna elég, hiszen ez a működés magában hordozza az eladósodást. amúgy én is sajnálom, halvány emlékek, de nagyon bírtam azt az Valenciát amiről írsz tele volt poszterekkel a szobám
-
cyberkind
félisten
válasz Napfénysüti #205557 üzenetére
Miért menne el, illetve hova? Jó helyen van ő itt, nélküle ez a csapat semmit se érne.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz cyberkind #205556 üzenetére
Jah, örültem hogy tavaly nyert a Barca de már akkor is mondtam hogy az utóbbi évek leggyengébb bajnoksága volt.
Inkébb legyen erős bajnokság több top csapattal és akkor még a 2.,3. helyért se olyan keserű az ember szájíza ha szoros versenyben marad alul. Meg persze nyerni is nagyobb dicsőség ha nehezebb elérni. Bár a mai fociban már úgyis csak a pénz számít, én is egyre jobban kiábrándulok. Előbb nézek meg egy jó bringaverseny közvetítést mint focit.A jövőt sajnos én is borúsan látom. Simeone elmegy az ATMA-ból?
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
cyberkind
félisten
Ha azt nézzük, a tavalyi bajnokságig lehetett beszélni a 4 erős csapatról, ebből a 4-ből 1 lecserélődött, de a másik se nagyon acélos. (Girona és Tico)
Igen, a Valencia egy nagyon jó csapat volt relatív sokáig, aztán elvittek onnan is mindenkit, ők meg nem tudták kihasználni a kapott pénzt értelmesen, kár az egészért, és ahogy haladunk előre, nem hiszem, hogy jobb lesz.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz cyberkind #205554 üzenetére
Én nagyon bírnám ha így lenne, ezekkel az erős csapatokkal: Real, Barca, ATMA, Sevilla, Valencia.
Huhh azt a Valenciát visszasírom akik kétszer BL döntőztek egymás után, nem véletlen van onnan a példaképem (aki Real nevelés nem mellesleg) meg egyik nagy kedvencem, Mendieta is ott tolta. Pedig már akkor is rég Barcás voltam mégis nagyon csíptem azt a csapatot. Az egész spanyol ligának jót tenne ha több erős csapat lenne, nem alakulna lassan egy vicc ligává...
Més que un club!
-
cyberkind
félisten
válasz Napfénysüti #205553 üzenetére
Igazából lehetne vagy 5 erős csapat, na most még a 3. is csak szenved, ez lenne a Tico, az Eu Liga királyát nem is említem...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Creative997 #205552 üzenetére
Jó kérdés mi lesz.
Te gondolom örülnél neki. Én speciel nem örülnék ha a Real tök gyenge lenne mert kell az erős ellenfél de nem vagyunk egyformák.Més que un club!
-
Creative997
őstag
válasz DeathAdder #205548 üzenetére
A röhej az lenne, ha ezután a csapat megint lejtmenetbe kezdProject Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
venember83
nagyúr
válasz Napfénysüti #205550 üzenetére
Francia vb. Érdekes volt. Ott volt érdekes frizurája a braziloknak?
2002 volt az.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest