Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#186048) Datsyuk válasza DeathAdder (#186046) üzenetére


Datsyuk
aktív tag

Első félidőben én a távolabbi kapunál voltam (felső karéj) és vagy én öregszem, vagy nagyon távol voltam, de alig tudtam felismerni a Róma játékosokat. Egyértelműen a Róma jobb széle volt ami veszélyeztetett az fix. A Rómának nagyobb és több helyzete volt, a Sevilla volt viszont a technikásabb csapat. Élőben jobb volt a mérkőzés mint ahogy így visszaolvasom a kommenteket.

Ami nagyon feltűnő volt az a folyamatos reklamálás. De ezt tényleg úgy képzeljétek el, hogy kb minden ítélet után ment a szöveg. Mourinho szerintem többet beszélt az első félidőben a bírókkal mint a saját csapatával. Értem, hogy sokan nemzeti kincsnek mondják, de őt legkésőbb a második félidőben ki kellett volna állítani. Így nem viselkedhetsz, ez képtelenség akárkitől is jön. Nekem tetszett, hogy a bíró sokszor hagyta továbbfutni a mérkőzést mert mindkét csapat rájátszott mindenre.

sh4d0w: +1. A helyszínen például amikor Mourinho összeveszett a Sevilla tartalékokkal teljesen egyértelmű volt, hogy azért csinálja mert előtte nagyon jól elkezdték járatni a labdát a spanyolok és kellett egy szünet.
És látod? Most is róla beszélünk mert egyszerűen ez marad meg :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.