Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz hobizoli #185900 üzenetére
...kiegészítve annyival, hogy "és aki nem kente meg becsülettel azokat, akik rájöttek, hogy simlizett"
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
cyberkind
félisten
Benzema lelép arabozni a végére? Ennyi pénzért és supportért a karrierje végén eléggé valószínű.
Aztán meg jön Harry Kane vagy Vlahovic?
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz Datsyuk #185892 üzenetére
meggájör is jó volt az EB-n és VB-n is, és a Leicester legjobb védője volt, meg utdben se volt szar kezdetben, csak minden hibáját úgy kipécézték hogy ezt tudja a 80 milliós védő, a világ röhögött rajta, még azokon is amin nem volt hibás. bele is tört rendesen amikor már a saját szurkolói is kifújják
Akanjinak is voltak azért hibái, megingásai, de összességében szép mentés volt Dortmundból, bagóért
Aké ugyanez, csak ő drága volt, de pénzt nem tettem volna rá hogy futballista lesz belőle top szinten a Boszmosz után[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Iramirez
aktív tag
válasz venember83 #185899 üzenetére
Élsportban mindenki doppingol,pláne ha eredményt akar letenni az asztalra.
Fociban meg mindegyik/mindenki machinál.csak általában az olaszokat buktatják meg. 2024 felkészül Milan Inter Roma Napoli..akartak ezek szuperligát... -
DeathAdder
veterán
Hoeneß (back in the game) has opened the door for a €100m transfer. And: Bayern is willing to pay the package for Rice as reported. - Florian Plettenberg
-
sh4d0w
félisten
válasz DeathAdder #185906 üzenetére
Valsz a MU szurkolói nem csak a YT videókat látták...
https://www.coreinfinity.tech
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #185906 üzenetére
Azért egy Leicester és egy MU nem ugyanaz, másrészt az MU-ban azt a Ferdinand helyét kellett volna átvennie, aki kurva jó volt szinte mindig, ehhez képest meg...
-
DeathAdder
veterán
válasz sh4d0w #185910 üzenetére
egy gigaszar csapatot láttak amiből ő sem lógott ki se felfelé sem lefelé, simán csak evickélt a szarban a többiekkel, csak azt nem értem miért nem Shawt fújták ki akinek 3x több deffensive errorja van a csapaton belül
ezt nálam csak az üti hogy fújjuk ki Braithwaitet mert nem elég jó barsza játékosnak
-
dudu5130
őstag
De az Intert max kirohogni lehet, hogy milyen játékosokkal húzták le.
-
viharhozo
addikt
válasz DeathAdder #185909 üzenetére
Csatarnak meg jon....
Fullkrug.
Olyan Ulis megoldas lenne.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
nagyúr
Csak nem Lance Armstrong ugrott be? Gondolom őt Zoli nem ismeri.
Més que un club!
-
hobizoli
nagyúr
válasz Napfénysüti #185915 üzenetére
de
o az a bicajos majom, akiknek az EPA szintje pont ugy valtozott, ahogy limit is modosult
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
nagyúr
válasz hobizoli #185916 üzenetére
Azért a majom erős túlzás pedig én se csípem.
Ő asszem sose bukott meg pedig tolra a vértranszfúziót keményen. Nem a hematokrit szintre gondoltál? Asszem annál volt valami limit.De azért hoztam csak fel hogy nem mindenki bukik meg aki sáros. Persze a visszavonulása után azért csak elvették a TdF címeit.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
hobizoli
nagyúr
válasz Napfénysüti #185917 üzenetére
a doppingra levett anyagokat 8 evig megorzik es utolag is visszaellenorzik
az meg, hogy a mert ertek a total termeszetes allapotban egy x mg/l, de neki pontosan a max limit van merve, aztan amikor lejjebb jon a limit, akkor ahhoz igazodott max erteket mernek nala, az tuti nem termeszetes allapota a szervezetenek, hanem mesterseges, mert a szervezet tuti nem igazodik ehhez magatol
na meg kb olyan mint ahogy Cseh Laci mondta par eve, hogy 8-n allnak a rajtkovon, abbol rajta kivul a masik 7-n mind asztmasok
mert azok szedhetnek egy olyan gyogyot legalisan, ami amugy tiltolistas
Armstrong is a "rákja" utan feltunoen nagyon patent lett, mert arra szedhetett vmi extra cuccot
ennel csak a rejtett RC motoros bicajos Contador(?) volt nagyobb buko, aki elesett, aztan porgott tovabb a bicaj kereke, meg odebb akart menni a bicaja fekve is
egy normal bicajnal, ha elesel es forogva marad a kereke, ahogy hozzaer vmihez megall a kerek forgasa, az ove meg tolta odebb magat a foldon
meg a cel elott 5km-l bicajt csereltek, es senki nem ertette miert varjak elol egy cserebicajjal, mert amugy vezet a mezony elotttöbb drón kell ;P
-
addikt
A Chelsea-t illetően csak egy évszámot mondok: 1994.
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #185919 üzenetére
Félix nek kel Pocoknak
-
cyberkind
félisten
Ezzel egy kicsit se lehetetlen versenyezni:
- €100M+ per season
- No taxes
- 100% image rights
- Can choose his own team and city
- Free education & other facilities to his kids & family
- 2030 World Cup bid ambassador
Benzema-nak az új benzin, -
venember83
nagyúr
válasz Napfénysüti #185915 üzenetére
Lance Armstrong? Nem. Inkább Contador, esetleg Ulrich, Pantani. Mindegy, nem fontos, kár belemenni.
-
Ringman
nagyúr
elkezdődött a hirvigó-szezon: [link]
Benjamin Pavard will not sign new deal at Bayern, confirmed — as reported by @altobelli13
. Pavard wants to try new chapter, current deal expires in 2024. 🚨🔴 #FCBayern
Barcelona have different priorities, Inter asked for Pavard in January. But the race becomes 100% open now.
ő jó lenne skriniar pótlására? nem nézek német focit.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
mephi666
nagyúr
válasz grizlisandor #185928 üzenetére
...te még meg tudsz lepődni a dilettáns döntéseken?
ui: Felix szerintem tipikusan az a játékos, akit majd jól beépítenek egy olasz top6 csapatba és 10+ évre le van tudva az a poszt...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
atee_13
őstag
válasz grizlisandor #185928 üzenetére
csak most látom, h elgépeltem (nek = nem)
-
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #185927 üzenetére
miért konstantinápoly?
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #185933 üzenetére
Nem tudom. Gondolom, hogy ez volt a legjobb opció Icardi számára. Jó szezont hozott a Galatánál, 21 gól, 7 gólpassz 23 meccsen.
-
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #185934 üzenetére
ja hogy ez icardi a képen, az nem volt meg
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #185935 üzenetére
-
addikt
-
mephi666
nagyúr
válasz venember83 #185938 üzenetére
...mellesleg a zügynöke a (zex?) felesége (volt?) fantasztikus karriert futott be
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #185938 üzenetére
-
DeathAdder
veterán
@benhans ott vagy már a hősök terén? most érkezett meg totti
ute ftc-sek meg ütik vágják a sevilla szurkereket
-
Tibiajax
nagyúr
esti döntővel kapcsolatban esetleg... senki?.. icardi meg ringyóján kívül azért vannak még események
mit gondoltok, ki fog szopni a portugál az örök városi csapatával? sevilla ellen nem lesz egyszerű.. -
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #185943 üzenetére
"ute ftc-sek meg ütik vágják a sevilla szurkereket" kicsakisztán
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #185946 üzenetére
Én nekik akartam, de a király kötelező akkor hagyom az egészet a fenébe
-
DeathAdder
veterán
-
forceberg
veterán
válasz DeathAdder #185948 üzenetére
Nem megy le az aluljáróba, mert buszozni fog...
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
mephi666
nagyúr
válasz dudu5130 #185941 üzenetére
...nem követek nagyon bulvárt, de így is szembejött csomószor, hogy szétmentek-összementek, vagy épp mással dugványoztak ezért tettem ()-ekbe ?-ek társaságában a kapcsolatukat
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest