Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-20 19:25:05

LOGOUT.hu

Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22305) Tesztelo.hu válasza MrCsiT (#22300) üzenetére


Tesztelo.hu
senior tag

1-2. Az USB nem lehet a szűk keresztmetszet, mert olvasni tudok róla 25-28 MB/s sebességgel, és írni is, de csak ha a Windows fájlkezelőjét használom és nem a betűjeles meghajtót.
SMB 3-at engedélyeztem, nem változott érdemben semmi.
3. Ahogy írtam is, ez teljesen jól működött addig, amíg a TP-Link router USB portjára volt csatlakoztatva ugyanez a vinyó és szintén Samba megosztás volt (OpenWRT-vel). Most ugyanerre a routerre csatlakozik ez a NAS, amihez pedig a külső vinyó. Ez szerintem nem lehet Windows hiba.
A csatolás úgy van, hogy az USB meghajtó usbshare1-5 néven van a NAS-ba felcsatolva, a nas neve Nas, a csatolás pedig \\Nas\usbshare1-5
Más plugint nem találtam. Nincs olyan megoldás, ami "átveszi" a uTorrent vagy a Vuze helyét, Windows alatt fut (kapcsolódik persze NAS-hoz), és a letöltéskor a torrentet ennek "adom" át a böngészőből, kiválaszthatom, hogy a torrentből milyen fájlokat és hova akarok a NAS-ra letölteni (mint az előbb említett PC-s klienseknél)? Azt hittem, hasonlóan egyszerű lesz a használat, nem pedig bonyolultabb...
6. DL Station fent van, de mindenhol azt írják, hogy ilyen egyszerű módon nem megy, mert a NAS mindenképpen újra elkezdi letölteni a cuccot. Ha már van ugyanolyan nevű fájl az adott mappában, egyszerűen törli, és újra letölti.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.