Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9443) DeFranco


DeFranco
nagyúr

zseblámpha:

ilyet rendeltem most: https://www.fasttech.com/product/1675205

én egyébként ilyet hordok magammal: http://www.fasttech.com/product/1278401

kialakításra a látható különbségeken kívül semmi nincs gyakorlatilag, egyezik a súly, egyezik a méret, annyi, hogy a bekapcs gomb az újon jobban kilóg (nem vettem észre hogy világítania a sötétben), és körülötte nincs az a lyuggatott perem, mint a régin. jelentősége semmi, az ezüst zorallabb. a bekapcs gomb a feketén könnyebben kapcsolható kicsit, mert jobban kiáll, de valahogy nem olyan stabil érzetre, meg nem lehet arra az oldalra állítani a lámpát, mert nem áll meg.

az elején látni, hogy ennek nagyobb a lencséje, ennek ellenére picit kisebb a világított kör, nem sokkal épp egy kevéssel de látható.

a fekete fejét le lehet csavarni a rece meg a hullám között is, és hátulról hozzáférni a driverhez, az ezüstöt nem lehet, a lencsénél mindhettő lecsavarható. az ezüstnek a led körül van egy fényes foncsor szerű betét a feketén fehér.

fényerőben AA elemekkel nincs különbség, próbálgattam, és abszolút attól függött, hogy melyikben van jobb elem (egy pakk duracellből, ugyanabban a csomagban az egyik jobban világított, mint a másik kettő). gyakorlatilag tök ugyanazt tudják. ikeás elemmel kicsit halványabb, de az lehet már használtabb

gyak tök mindegy melyiket veszed ha veszed, az ezüstöt hamarabb megtalálod ha elhagyod a sötétben az avarban és keresni kell, ezért is választottam anno ezt a színt.

a lo mód kb. azonos fényerő elemtől függetlenül. a strobe az ezüstön kicsit gyorsabb, de nem sokkal.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.