Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9031) Gépötty


Gépötty
senior tag

Megint kaptam jutalmakat magamtól :)
Azt hittem, nem fog befutni a múlt hónap 21-én rendelt univerzális akkutöltő, breadboard, mérőzsinór-kampó, 18650 akkutartó, válogatásom, amiben még volt pár szót nem érdemlő apróság. Illetve muszáj volt csillapítani a zsugorcsöholizmusom, egy 80db-os szettel :)
A legérdekesebb a telefonakku-töltő, amit főként a mechanikai kialakítása miatt vettem meg, meg azért mert van rajta LCD :) Fogásra kb. a megsárgult tejfölösdoboz minőségét hozza. Vagy a huszonéves számítógépes tartozékokét, amiket már megsütött a Nap. Remélem, jól be vannak ágyazva a melamin-molekulák, és nem fognak az életemre törni éjszaka :) Gyanús volt, szétszedtem, megnéztem (elrettentésül le is fotóztam) a belsejét. Még nem vagyok benne biztos, hogy ezt nekem csatlakoztatnom kell a hálózatra :U Ha kicsit felbátorodom, forrasztok rá madzagot, és kipróbálom (US plug van a hátán), de az is lehet, hogy alkalomadtán kicsit átalakítom, hogy 5-12V-ról pukkanjon el inkább.

Meglepetésre a fenti csomaggal együtt jött még hét. Ugyanonnan :Y
Komolyan nem értem a kínaiakat, miért jó külön elküldeni a különböző színű és méretű zsugorcsöveket ;) , és kábelharisnyákat, de csak amiből több darabot is kértem, az jött egybecsomagolva, amúgy minden típus és szín egyenként. Még közel nem érkezett meg minden, mert összesen huszonnégy tételt rendeltem, de ebben az esetben a gyorsasággal nincs hiba: 18-án adtam le a rendelést a cuccokra.

[ Szerkesztve ]

Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.