Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
loczi1
csendes tag
A hub 1.1 volt, kipróbáltam ment egyszerre 3 eszközzel is, mindegyiket lekezelte igaz baromira lassan.
a vége az lett hogy a 3. gagyi kínai usb hub után bementem a médiába azt megvettem az első 100ft-so hama hubot mondván, hamá ott vagyok veszek hama egy hama hubot azt ha nem jó hama vissza is viszem, működik, 2.0, gyors, 3 usb port +1 multi card reader van benne. -
spidersoft
senior tag
válasz azbest #20544 üzenetére
Nem csak a légnyomástól, hanem a nyomástól általában (ha van felette párezer méter vízoszlop, akkor a tengerfenéken nem 100°C lesz a forráspont, hanem sokkal több), de pl. a szennyezettségétől is. Tudtommal 1013 hPa-ra vonatkozik a 100°C, és tiszta H2O-ra, nem sósvízre, csapvízre, vagy csíkoslevesre. A probléma nyomás része korrigálható az épp aktuális légköri nyomással, a szennyezés-rész meg desztvízzel (kapható még ez egyáltalán, vagy már csak az ioncserélt?...). A probléma véleményem szerint ott van, hogy el kéne kapni azt a pontot, amikor a mérőbödönben kizárólag forrásban lévő víz van, és nincs túlhevült víz, vagy a forrásponton felüli hőmérsékletű gőz, mert az becsaphat. Itt egy jópofa méricskélés, eszerint itthon 97°C körül forr.
-
mm89
őstag
válasz azbest #20640 üzenetére
Szerintem csak simán eltűnnek azok amik nem érkeznek meg. Nekem a 16-án rendelt két Micro sd most hétfőn (27-én) meg is jött. A múltkori pen drive meg sehol. Refundot megkaptam, rendeltem újat, kíváncsi vagyok az mikor ér ide, de szerintem benne lesz a két hétben.
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
-
válasz azbest #21732 üzenetére
Én 2 lehetőséget ajánlok.
A, Veszel egy egyenes alu lábas kis tripodot amin van teló tartó ilyet
B, Vagy egy ilyet , de ere még kell a teló tartó is.
A kicsi octopus-ok nem valók semmire, annyira gyenge a lábuk hogy nyiklenek-nyaklanak, Legalább is az olcsók amiket vettem mind ilyen volt. A nagy még a Pana FZ48-at is stabilan tartja.
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
Beni2360
félisten
válasz azbest #66042 üzenetére
1.4gaines vászon anyag - a topikon szerzett tapasztalatomon keresztül és amit a forgalmazókkal egyeztettem 1.1-1-2 gaines az átlag vetítőhöz való vászon. Az 1.4-hez már nagyon komoly vetítő kellene és ezért nem volt megfelelő. Nekem is van egy 190x180 cm-s világos szürke színű tupplur árnyékolóm, készítettem neki fából tokot, nagyon pöpec lett. De mivel megjött a rendelt vászon Olaszországból úgy ez eladó sorba került.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz azbest #66062 üzenetére
Az enyémet itthon rendeltem ők egy olasz cégtől és Amerikai vászon alapanyagból gyártott egység. Az érdekesség, hogy semmi felség jelzés nem volt a dobozon és dupla dobozba volt csomagolva. Nagyon jó erős vastag anyag és szép képet ad. Erről van szó megtaláltam:
Ligra cineroll 180x126 vetitővászon.
Lehetett alkudni és így 26.500 Ft-t vettem meg.
Nem tudom, hogy esetleg ezt meg tudod nyitni.:
http://www.ligra.it/EN/files/Fabric-features_akyl32cm.pdfBéni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
GIJoe
addikt
válasz azbest #68103 üzenetére
ez szép lenne ha így lenne, bizonyos win 10 verziótól nincs kapcsoló, ha hagyod frissíteni pedig nem is lesz...
ugyan így jártam a Beelink Win10 dobozával, olyan ver win10el jött, amin nincs kapcsi, hiába állítgatod semmilyen driver nem alkalmas azt írta...[ Szerkesztve ]
-
andrisbandi
őstag
válasz azbest #68130 üzenetére
Szerintem 64 GB-os, m-satás SSD-t jó áron nem egyszerű szerezni, mert már inkább csak nagyobbak vannak.
Egyet láttam az aprón 8 ropiért, táblagépből lett kioperálva, valami ismeretlen márka.
128 GB-os márkás, m-satás meg szokott lenni 10 körül.░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
dugesz77
őstag
válasz azbest #83781 üzenetére
Köszi a linket találtam rajta egy orosz tesztet itt összeeresztik két elterjedtebbel is . Wifi-je egész jó de hálózatba kötve se túl rossz. Még nem vetettem el az ötletet,figyelni fogom hátha befut valamelyik nagy webshop kínálatába is ahol kuponnal/ponttal lehozható talán áfa határ alá. Ahogy mondod úgy megéri ha megfogják nem.
[ Szerkesztve ]
-
woodworm
veterán
válasz azbest #84394 üzenetére
Lehet, hogy a bevezető árat most felnyomták egy kicsit, de ez a 3 kapcsán is így volt a mini után. Ez hamar normalizálódott és sokszor már olcsóbban kapni, mint a minit.
Miért ne lenne erősebb, ha a mtk család nagyobbik chipje van benne?
A mini és a 3-as az egymagos 7620-ast kapta, a 3g-ben pedig a kétmagos, de négy szálat futtató 7621-es van. Utóbbi a hwnat meghajtójának hiányában is, pusztán erőből kihajtja a digi gigabites netet.
Az 5GHz-es wifi ugyanaz mint a mininél és a 3-asnál, csak a 100-as lan korlátja nincs, mint azok esetében. Mivel a soc itt nem tartalmaz integrált 2,4 GHz-es chipet, ezért a hírek szerint a 7602-est kapta. Ez utóbbi nem biztos, de ha igaz, akkor nem is a névleges 300Mbitet tudja, hanem a 400-as, nem szabványos linksebességet is, az arra megfelelő klienssel.
Ez az általad is említett 860l kapcsán azt jelenti, hogy 2,4 Ghz-en 200Mbites mért sebességet produkál. Ha a beharangozott 35$ körüli ár beáll, akkor ez az egyik legjobb vétel lesz.Az a totolink nem véletlenül olcsó, a benne lévő switch elég gyenge és pl. digi gigabites pppoe kapcsolat mellett elvérzik.
A 860l kb. 16e, ha akcióban kapható lemegy 13e környékére, ennyiért kiváló vétel, nekem is ez van. Tehát a xiaomi bevezető 16ezres ára sem sok és szerintem hamar lentebb megy. Egyébként lehet kapni asus ac1200gu-t 70$-ért, az is ugyanez a hardver.A külső antennás mini és a belső antennás 860l között inkább az utóbbinak jobb nálam a lefedettsége, pedig a xiaomi sem a rossz szórásáról híres.
A xiaomi egyébként gyárilag is openwrt alapú fw-vel érkezik, de gondolom a chipset miatt elérhető lesz hozzá openwrt/lede is. Az igazi egyébként jelenleg a padavan hozzá, openwrt/lede alatt sok a panasz a wifire. Gyárinál nem jelentkezik, mert ott a gyári drivereket használják, ahogy a padavannál is. -
Kernel
nagyúr
válasz azbest #84750 üzenetére
Így van, távszabályzók sérülésmentes bontásához nekem ez az 5 db-os készlet vált be: [link] Lényegtelen, ha egy szereléshez elhasználódik 1 db, így is megéri.
Ezek erősebbek, monitor vagy TV szétszedéséhez is, amelyik igényli:
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
draco31
veterán
válasz azbest #85290 üzenetére
Nem volt nyomkövetési száma.
rendben, akkor nem kap negativat..
Zavar a dolog, mert nem magamnak volt a rendelés, hanem ismerős kért meg rá, az meg engem cseszeget, hogy mi van már.
Az meg ha visszamegy egy csomag, megnézném hogy ki az, és esetleg üzenet a vevőnek, szerintem így kellene....ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
kmarci25
veterán
válasz azbest #86075 üzenetére
Képekkel is ugyanaz a helyzet, mint minden mással: a túl olcsó nagyobb eséllyel gagyi. Többször is rendeltem már képet, összesen 7 db-ot. Ebből kettő teljesen jó minőség, 2 kuka (raszteres, a szélei levágva), 2 vállalható (lehetne jobb is, de elmegy), 1 pedig gyenge gurigába volt csomagolva, így összenyomódott, és a képen látszódtak a hajtások. Az utóbbi volt a legdrágább, mert ez olajfestmény, de miután megírtam az eladónak, a teljes árát visszautalta. Egyébként mindegyik vakrámára van felfeszítve, dekornak jók lehetnek.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest