Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#73017) spidersoft válasza Sanki (#73015) üzenetére


spidersoft
senior tag

Sajnos linkem nincs, nem én rendeltem, csak kaptam két darabot. Egy biztos: kinézetre (amennyire megállapítható) ugyanez volt: ilyen nagyon vékony papír, ilyesvalami nyomat rajta, ilyen alakú présszerszám... szerintem az összes eladónál ugyanaz lehet, és mivel nagyon sokan árulják, szerintem nem lehet túl mérgező, sok év alatt, ennyi embertől már kiderült volna :DDD (#73014) beg: bár nem nekem posztom megítélni, de szerintem ezzel még ontopic vagyunk ($0.21/5g tea=kb. 500Ft/40g (filteres), 1300Ft/100g (átlag szálas dobozos), ami drágább, mint az olcsó filteres, de nem drágább, mint az olcsóbb szálas -- bár az tény, hogy mérsékelten kütyü...), de az előző hsz. nagyon hosszú lett... ebayes terméket elemeztem benne, mégha alis is volt az indító link :B Bocs a floodért. A továbbiakért rákérdezünk a teás topicban, hátha megpörög egy kicsit :U :R

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.