Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Astra kalandok @Első rész
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Hiányzik a gamer érzés
- Tápszűrő építése kapcsolóüzemű adapterekhez (HiFi készülékekhez)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Kisregény miért ne alapon, most találtam csak a topicot, nektek meg hátha hasznos az info az elmúlt hónapjaim vásárlásairól.
Plusz gomb androidra : jó cucc, programot úgy kell pluszban tölteni hozzá, de használható, ennyiért egy próbát mindenképp megér, ha valaki ilyet akarna venni. Én váltottam másra, úgyhogy azóta csak sínylődik valahol, majd elboltolom valami fórumos pajtival egy tábla csokira.
Rövid usb-micro usb kábel : Külső akksihoz rendeltem (xiaomi 10800), hogy ne kelljen mindig a másfél méterest hordanom magammal. Hajlítgatható egy irányba, könnyű, töltésre tökéletes. Adatátvitelre nem próbáltam még, de biztos jó.
Kindle 4 vízálló tok : Tipikus egyszer megveszed és kétszer használod cucc (nem a minősége hanem a felhasználási területe miatt). Jó, vízállóságát nem teszteltem azért (igény esetén megnézem), de nagyon úgy néz ki, hogy jól zár és biztonságos. Kádban olvasáshoz, amikor nem akarom megfürdetni a gépet - de nyugodtabb vagyok ha biztonságban van- tökéletes.
Autós telefontartó : Semmi extra, működik. Felcuppan, fent marad, bár nem árt előnyálazni vagy nedvesíteni, aztán tartja a telefont. Elhagytam az enyémet valamelyik kocsiban, úgyhogy szerintem vennem kell újat. A csíptetője jó erős, bár tepsifónok nem hiszem, hogy kényelmesen beleférnének (5"+) ; bár nem próbáltam.
Csíptethető könyvlámpa: Nehéz mint a dög, rendesen böszme nagy. Emellett két kattintási módja van, az egyledes meg a kétledes. Nem működik a kétledes nálam, csak néha, gondolom kontaktos valahol (bár az egyledes is tökéletes). Ennek ellenére én nagyon szeretem, rendeltem más ehhez hasonlót de az nem volt elég jó. A hajlítható része elég jól mozgatható, úgyhogy ez is fasza rajta. Nem mondom, hogy best buy, de vállalható (én leginkább megszoktam szerintem).
Iphone 5/5S átlátszó tok: Bérletem belerakásáért vettem, arra tökéletes. Kicsit gyűjti a dzsuvát telefon és tok közé, de melyik nem (ilyen árkategóriában). Nagyon nagyon nagyon kicsi anyaghiba van az alján, látszik, hogy nem lett eldolgozva miután kihullott fröccsöntésbűűű', de abszolút nem zavaró.
Bőr fényképezőre applikálható csuklószíj: Ennyiért ajándék, főleg, hogy jó is. A rendesek 3-4K körül kezdődnek ahogy néztem, ez pedig tudja ugyanezt. A felrakása kicsit nehézkes volt nekem (bár biztos én vagyok a hülye), de attól eltekintve szerintem bestbuy.
Égő kinézetű usb-s led: Semmi de semmi értelme, igazából azért vettem, hogy ne világítson mindig a nagylámpa, néha laptop hátuljába tökéletes. Sima nyáklap rajta a LED-del, és a köré fröccsöntött tok. Poénból rendeltem, de még működik (miért ne működne).
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
3.0-s usb hubot (4 port bőven elég) milyet és honnan érdemes venni?
-
spanyoll
addikt
válasz Jarod1 #69197 üzenetére
Az a problémám vele, hogy van mondjuk egy járdára felugratás vagy leugratás és az a kis lófasz karom kérdés, hogy mennyire fogja oda rendesen a telót. Szerinted a max ilyen dolgokat is bírja? Természetesen nem dh-ra használnám, de 1-2x ilyesmi előfordul azért.
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #69456 üzenetére
Igaz 100ft-tal drágább, de akkor már az ikeás kis szutyok is tudja ezeket, oszt ezért csak metrózni kell max egy kicsit és ott is van.
-
spanyoll
addikt
válasz Silent77 #69464 üzenetére
Ja persze, csak ha valakinek megoldható és mondjuk sürgősebb lenne, mint a kínai szállítás, akkor annak van alternatíva; ezért linkeltem csak
@Necro: Nem labirintus az. Ha jártál már ott legalább 10x, akkor nem csak az alaprajzot tudod, hanem a rövidítőket is, hogy mit hol találsz meg gyorsan és hogy jutsz el oda gyorsan
[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
Banggood:
$3 OFF on order over $40. Coupon: 953119
One use per person."Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
Nem tudom, hogy a legolcsóbb vagy sem, plusz ugye a kínából rendelt motyók között nem si olcsó, de a gyárihoz képest sokkal olcsóbb:
Nekem örök kedvencem marad, pedig sok 10K alatti füles megfordult már a fülemben. 8-9rongyos sajnáltam kiadni érte, berendeltem hát ezt. A doboza alapján mondanám csak, hogy nem eredeti, mert az nem zár ugyanúgy füles nélkül, mint fülessel, de azt leszámítva maga a füles az ilyen 99%nyira olyan, mint az eredeti. Hangzásra, anyaghasználatra legalábbis mindneképp.
-
-
spanyoll
addikt
Nem akarok writeonlyskodni, rá is kerestem, de nem találtam meg gyors kereséssel, hogy mit takar az, hogy "pontokkal" ennyi meg annyi valami. Miféle pontok és honnan szerzed azokat? Jól sejtem, hogy a GB-s vásárlás után járó valami ez?
-
spanyoll
addikt
Köszi, akkor pontozgatok (majd ha rendelek).
Addig meg esetleg felrakom a gb appot és belépkedek. 1-2$ spórolás is spórolás[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
Valami otthoni mini drónból van olyan, amit rendeltetek már és azóta sem esett még szét? Szobába bohóckodni, tenyér méretben, 5 perces repülési idővel. Amolyan kétnaponta eszedbe jut, hogy milyen vicces lenne leszállni a mikró tetejére, ezért előveszed és játszol vele kategória.
Persze árban is ehhez mérten bagatel lenne az igazi."Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
@elszabi, kaiot, anonym: Köszi, akkor szerintem berendelek egy f36ot, aztán meglássuk mire jó Köszi a tippet!
-
spanyoll
addikt
Szerintem csak merített pergamenen lehet jól olvasni, amire macskaszemhéjlé tintával írták a betűket. Minden más szar.
(Minek ez a hitvitviva? Úgyse fogjátok meggyőzni egymást. Emberünk meg ha elég rafkós bemegy egy mediaba vagy valahova ahol van ebook olvasó, megnézni, megtapogatja, megnyalogatja és megállapítja, hogy megéri-e neki a jobb minőség vagy sem. Lehet mindenen olvasni, ez nem kérdés, ahogy az sem, hogy a céleszköz jobb erre a célra. Az, hogy valaki költ rá vagy sem az meg már sk probléma. _szerintem_
-
-
spanyoll
addikt
válasz Watcher45 #108681 üzenetére
Oké, hogy nem leatherman, de nem is kerül annyiba; leginkább tized annyiba kerül, de cserébe nem 10x jobb a leatherman szerintem. Fontos kihangsúlyoznom, hogy ezt úgy mondom, hogy nem volt még, mindig is akartam, de akárhányszor végiggondoltam, hogy 40-50Kért veszek egy fogót késsel, akkor mindig arra jutottam, hogy inkább elrakok pár dolgot ami kellhet, aztán akkor megvan mindenem és nem is volt egy vagyon. Munkatársamnak van egy nagyon minimal leatherman multitoolja, múltkor tapiztam és nagyon jó. De 30 rongy kb 5 toollal. Ne már...
Úgyhogy mint fogalmatlan hozzá nem értő, de szerintem még mindig inkább megéri venni valami 4-5Ks kínait ami szintén jó, mint kiadni 10x annyit, aztán lehet csak én vagyok így."Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
Gb-n ha bejelentkezel minden nap telefonos appba akkor mi jar a kis ajandekdobozos napokon?
-
spanyoll
addikt
Az awei bt fülest próbálta már valaki?
Kipróbálnám, mert idegbeteg vagyok már a kábelektőlés nincs fölös 40 rongyom earpodsraMod: Nem vagyok audiofil... Szóljon, ne legyen nagyon doboz hangja és bírja 1-2 órán át egy töltéssel.
[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
válasz crazygamer75 #109562 üzenetére
Okosan vele. Apósnak 2 nap használat után beszart, most várjuk a másodikat. Persze egy hiba nem jelent semmit, de na. Nekem ennyi tapasztalatom van vele.
-
spanyoll
addikt
Ezt próbálta már valaki? Igazából az érdekelne, hogy mennyire masszív a fogója és mennyire strapabíró? Van most egy lidl-ös, de az 250G kb, ami rettenet nehéz. Rendeltem egy ilyet is, de ennél meg félek, hogy nagyon kis fiszfasz anyagú és egy erősebb fogózásnál szétesik...
HA jó minőségű és ajánljátok, akkor van rá kupon, vagy próbáljam meg pontozni?"Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
válasz lacko6 #109771 üzenetére
Ennyi motyó nem kell nekem rá, ezért is néztem ezt amit linkeltem, meg az valamivel kisebb is ha jól láttam. Persze a leírás alapján nem, de nagyon erősen kétlem, hogy a vastagabbnak kinéző rendes fogóméretű valami sokkal nagyobb, mint a sima karabineres kis valami. Aztán ki tudja...
bertokl köszi, lehet bepróbálom akkor, ha ennyit le lehet csípni.
-
spanyoll
addikt
Franc essen belém, végül csak megrendeltem ezt a szart. Sokat variáltam, hogy ne az a ganzo legyen, amit linkelt valaki, de mivel zsebbe akarom és a karabinerre rárakhatnám a kulcscsomót, így végül ennél maradtam. Ha megjön majd referálok róla, hátha valaki pont ilyesmin gondolkozik.
-
spanyoll
addikt
GB shipping mennyi szokott lenni általában időben?
-
spanyoll
addikt
-
spanyoll
addikt
No akkor én is megkérdezem, láttam talán ma vagy tegnap, hogy valaki kérdezte:
apple airpods-ra van olyan alternatíva, aminek a: a hangjától nem hányok be b: nem 3 percig bírja egy töltéssel c: nem 60 ezer mint az almás?
Nagyon erősen kétlem, hogy igen, de hátha...
-
-
spanyoll
addikt
válasz DeFranco #110837 üzenetére
Ja engem is érdekel, de én még életemben nem futottam bele olyanba, hogy ez lett volna a következő lépés, úgyhogy nekem továbbra is kimarad
A forrasztás meg nem nagy story; technikai antitálentum vagyok és még nekem is megy!
[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
válasz Jarod1 #111356 üzenetére
Ahogy olvasgatom az utóbbi hetekben a topicot meg 1-2x felmerült szerintem nem. A kis fiszfasz fülbedugós kábel nélküli bt-s dolgok szerintem eléggé dobozhangúak lehetnek és azért nem rendel senki, ami meg tűrhető már az 10-20Knál kezdődne, az meg nem éppen a topic címéhez illeszkedik ezért sok tapasztalat nincs róla itt.
Én is keresnék ilyesmit, mert tetszik az elképzelés, de van egy sejtésem, hogy a kompromisszummal (olcsóság) bizony itt nagyon silány minőség is jár.
Esetleg a nyak mögött elhúzós verziók lehetnek, abból meg az awei 920 vagy mi az ami nagyon nyomva van és mindig akciós, az talán jó lehet egy próba erejéig (bár arról is változó véleményeket olvastam itt, azért nem rendeltem még, pedig nagyon jó lenne egy bt-s füles)."Super perfundo on the early eve of your day."
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Az NVIDIA szerint Trump kormánya alatt is folytatódik a globális együttműködés
- Gyúrósok ide!
- Opel topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Android felhasználók OFF topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Így állítsd be a gyermeked androidos készülékét
- Ukrajnai háború
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest