Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#62321) spidersoft


spidersoft
senior tag

Jött pár csomag :C Csak kérdeznem kellett tegnap...

lézeres távolságmérő: a megadott 1,5mm-es pontossághoz képest 70cm-en és 4m-en és 6m-en is 6-7mm-rel mért többet, de 30cm-en mm pontos. elképzelhető, hogy csak meg kéne tanulnom mérni vele... Egyelőre nagyobb távolságokon nem tudtam kipróbálni, mert nem látom kültérben a pöttyöt :D Viszont a melléképület falának volt támasztva az almaszedő (ø40mm-es cső), és 32cm-re állt el a faltól -- kb. 5m-ről meglőve az oszlopot, majd mellette öt centivel a falat megmutatta a 32cm-t, szóval a célzókája egész precíz. A szögmérője 1-2°-on belül random bármit képes mérni (vagy csak erre se jöttem még rá, hogy miképp működik jól). Egy hiba folytán véletlenül 60m-est küldtek.

cibáló fúró+fúrószárak: az ígérttel ellentétben tartalmaz 5x0.5+2x0.6+1x0.7+3x0.8+1x1.1+1x1.2+1x1.3+3x1.6mm. Szóval 0.5-östől kisebb nincs, és úgy általában ötszázados méretek sincsenek, ilyen méretben néha jó lenne pedig. A nyél is görbe... olyan, mintha maga a spirál rész egyenes lenne, csak a fej lenne ferdén rárögzítve. Majd ki kell taposni egyenesre valahogy.

3db krétatoll: mindhárom fog :D Többet majd akkor, ha megjön a tábla is hozzá. Egyelőre úgy néz ki, hogy fél óra után még lejön festett felületről, majd kíváncsi leszek rá, ha felírok vele valamit, akkor 1-2 hét után is letörölhető marad-e.

topic-tagsági háromszázlyukú zuhanyrózsa: akinek már sikerült: hogy gyün ez szét? Nem nagyon akartam feszegetni/összebarmolni, de nem ártana tudni -- nálunk igen kemény a víz (30°nk fölött valahol), így hamar vízkövesedni fog, szétszedve meg azért csak könnyebb ezeket tisztítani.

térhatású objektív telefonra: kisebb objektívű telefonnal valszeg működik, de a lumia "ellát" a középső tükör mellett, így hülye képet ad. Ha ez még nem lenne elég: teljesen normális, hátul tükröződő üvegtükröket használtak a szereléshez, ami optikailag értékelhetetlen, lévén a fénynek kétszer át kell menni az üvegen, ráadásnak az üveg eleje féligáteresztő tükörként viselkedik és szellemképeket okoz. Ugyanitt: olyan tükröt nem láttatok ócsóé, aminek a felülete tükröz? ;) Például fémgőzöléssel szoktak ilyet gyártani.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.