Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18788) flegga92 válasza havri1 (#18777) üzenetére


flegga92
senior tag

Nem ragasztottam fel a szivacsot még, de tervezem.
Nekem átalakító nem jött hozzá, de minek is (bár bármikor jól jöhet máshoz)
Headless módot nem használom nem igazán jött be (meg nem is értem teljesen hogy kell aktiválni xD)
Az össze vissza menését kalibrálással tudod korrigálni, tedd a gépet egy vízszintes felületre, aztán mindkét kart húzd átlósan jobbra (a bal kart úgy érdemes, hogy alap helyzetben lent csak eltolod finoman jobbra mert amúgy repül és majdnem kibaszta a szemem) ekkor elkezd villogni majd ha kész csak világít. Aztán ezt ugyan úgy elismétlem balra lentre is.
Ha ez nem oldja meg cserélj propellereket (ha majd megjön egyszer...). Tegnap kollégám hívott hogy a Cheerson CX-10 ese rosszalkodik, mire rájöttünk, hogy a propellerek rosszak... Szemmel nem volt látható, megfelelő helyen voltak. Még jó, hogy nem rendeltem meg akkor azt a gépet, mert nagyon pici és nem is olyan gyors sőt ez még olcsóbb is.
Sajnos én most pihentetem a propellerek megérkezésig a gépet... Sajnos 2 járt hozzá én pedig eltörtem a 3. at is. Illetve az egyik pót propeller gyári hibás volt... nem volt kifúrva így nem lehetett feltenni... Sebaj fogtam egy vékony tűt, felmelegítettem és belenyomtam, de sajnos nagy lett a lyuk ezért egy kis műanyag zacskó darabkákkal fixáltam xD Néha leesett de jól üzemelt.
Te rájöttél, hogy a 1 kis fel-le illetve 2 jobbra-balra gomb mit csinál? A kézikönyv szerint mintha azzal lehetne finomhangolni a mozgását de én túl sok különbséget nem veszek észre.
A return működésére sem jöttem rá, egyszer sikerült valahogy kint a szabadban.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.