Hirdetés

2019. október 19., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-04-10 11:57:58

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#151021) petipetya válasza petipetya (#151015) üzenetére


petipetya
(nagyúr)

Xmund XD-HK2 Automatic Umbrella

:R bertokl infóját csekkolva valóban: a banggood appból, a group requires gombra kattintva 2200-2300 HUF-ra jön ki. Vegyetek ketten így az egyikőtök linkjével (ne ezzel, amit fentebb betettem, mert ez csak az általános adatlap linkje).

A nyitása pofonegyszerű, a gombbal azonnal nyílik a teleszkóp és az ernyő rész egyaránt. A gombra viszont csak az ernyő rész csukódik össze 1 másodperc alatt, hogy fel tudjuk vele lépni a buszra, be a házba stb., a teleszkópot pedig kézzel kell összenyomni. Szélálló, és simán bírta, amikor a minap elkapott a monszumeső.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.