Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#148317) Breki


Breki
veterán

Megérkezett a

Blitzwolf BW-FYE5 bt füles, ha jól látom még nem volt beszámoló róla

Nagyon pozitív csalódás a hangja nem is hittem volna, hogy ilyen szuper lesz, ért már egy ilyen csalódás, de ez
nagyon jó még eq nélkül is. Megkockáztattam, hogy Xiaomi Airdots helyett ezt vegyem úgy néz ki bejött.

Ahogy a tesztben írják:

Kimagasló hangminőség

A hamgminőség meglepően jó és ez ért a legnagyobb meglepetésként a fülessel kapcsolatban. Az FYE-1 egy középkategóriát hozott, ez nagyságrendekkel tisztább hangzást produkál, a jó hallójárati illeszkedésnek köszönhetően kiváló, erőteljes a basszus, emellett a magasak is nagyszerűen szólnak, nem tudok rá rosszat mondani. Ha igényes vagy a hangzásra és nincs bajod az in-ear fülhallgatókkal, akkor mindenképp ezt a típust javaslom vételre. Akit zavar, hogy a füle nagyon be van dugaszolva, de nem érdekli ennyire a hangzás, annak az FYE-1 jobb választás lehet a valamivel kényelmesebb viselet miatt.

Az előbb kipróbáltam Headsetként is és tökéletes nem tudom hogy csinálják, hisz csak a fülemben van, de akivel beszéltem azt mondta, hogy egy kicsit tompán, de nagyon jól hall én pedig őt tökéletesen hallottam, igaz, kicsit még szokni kell, hogy az agyamban szól.

Egy másik tesztből:
A vezetéknélküli duó ráadásul két eszközként látszik a BT párosító listán, így mind a jobb, mind a bal egységet külön-külön is használhatjuk, mint headset. Amennyiben mindkettőt egyszerre kapcsoljuk be, automatikusan szinkronizálnak és ékes angolsággal be is mondják, mi történik, nagyon ötletes.

12.: Blitzwolf BW-FYE5 tesztje

Ráadásul mindkét oldal tartalmaz egy-egy mikrofont, így meglepően jó a hangminőség. Én általában ekézni szoktam az olyan füles párosokat, aminek nincs kábele, így a szájhoz képest távol esnek a hangra érzékeny membránok, de a Blitzwolf BW-FYE5 esetében tényleg remek mind a hívó- mind a fogadóoldali hangminőség. A kezelés egyszerű, egyetlen gombot nyomogathatunk a felületen, amivel a ki- és bekapcsolást, a számok közötti lapozgatást, illetve a hívás felvételét, letételét és hasonlókat vezérelhetünk. Egy dolog hiányzik, a hangerő állítás, ez maradt a telefon oldalán.

Egyelőre spotify-al tesztelve mivel bluetoothos abban eltűnik az eq ezt kicsit sajnálom, de nélküle is nagyon jól szól! :C :DD :R

Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.