Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#70355) ivaxov válasza _Moriarty_ (#70329) üzenetére


ivaxov
csendes újonc

(#70318) tylerddd : Next S és M csomagoknál a 2 év hűség 3000 forint kedvezményt jelent havonta, míg a Next XL-nél ez 10000 forint havonta. A tarifahűség és a készülékvásárláshoz kötött tarifafüggő hűség az más, attól, hogy csak tarifára ír alá, attól még később vásárolhat készüléket (feltételezve, ha megtartja az arany/platina kártyáját, akkor kamatmentes kezdőrészletes fizetéssel). Csak feltételezni tudom, hogy az értékesítő push érvelése volt hogy vegyen telefont.
Plusz dolog, hogy van készülék nélküli ár is Next S csak SIM (6490/hó 2 év hűséggel) vagy Next M csak SIM (10990/hó 2 év hűséggel) - ha csekket kér vagy megcsűszik a fizetéssel, akkor +600 a következő havi számlán.

(#70320) taip : a havidíj kedvezmény és a készülékkedvezményt ne keverjük össze, utóbbi csak vásárlásnál jár és a készülék vásárlás feltétele, hogy két év hűséget aláírj, tehát automatikusan megkapod.

(#70322) _Moriarty_ : két év tarifahűséget aláírhatsz - a kötbér csak a tarifacsomagban eltöltött teljes hónap után számolódik (pl. ha december 2-án írtál alá hűséget és ma felmondod, akkor a tarifakötbéred 0 forint). Új előfizetésnél szokott lenni még az belépési díjkedvezmény (aka SIM kártya) ami 5000 forint, de a te esetedben ez már szerintem nem játszik.

(#70323) Intel fan11 : alapesetben szolgáltatónál nem kell semmit bejelentened, csak a banknál. De ha most csekkes fizetési módra vagy állítva (kapsz papíron számlát), akkor ugyanúgy nem fogod megkapni az e-pack kedvezmény, e-számlát kell kérj.

(#70325) taip : ebben igazad van, de a készülékkedvezmény még így is nagyobb és ha összepárosítod egy kisebb csomaggal (pl. Move S, ahol nincs ilyen különbözet), akkor is jobban jössz ki havonta. Feltételezem itt azt, hogy valóban sokat beszélsz és a korlátlan csomag megéri neked. A nagyobb tarifasávos kedvezmény különösen Apple telefonoknál szokott kijönni.
Mobiltelefonra, aki sokat telefonál, szükség van, így szerintem túlzás a rablánc kifejezés. Ha nem szereted a hűséget, akkor legyen kisebb csomagod és vegyél függetlenül máshol készüléket.

(#70327) bajaki : csak 1GB-tól (NetPlusz L) jár a 4G sávszélesség, addig csak 30Mbps. Amúgy a forgalombővítő az alap internetednek is felhúzza a sávszélességét.

(#70341) holozis_HUN : csak egyféle, ún. Domino Surf csomag van, tessék: [link]

(#70342) balint82 : te büntetésnek fogod fel, de ha van több előfizetés is a családban (akár neked és párodnak/szülőknek, etc.), akkor pedig versenyképesebb mint a konkurencia (nagy általánosságban)

(#70344) _Moriarty_ : a T rendszere nem érzékeli ha túlfizetsz, hacsak nem előleg a jogcíme. Ettől függetlenül a folyószámládon érzékeli, de a számla készítésekor nem veszi figyelembe.

(#70347) SNor : a legkönnyebb akkor, ha egyiken sincs semmilyen hűség. Ha van rajtuk, akkor nehézkesebb a dolog. Vásároltál velük készüléket / írtál alá tarifahűséget?

(#70354) holozis_HUN : a NetPlusz forgalombűvítők lassulnak, nem állnak meg, még Dominonál sem: "0 Ft túlforgalmazási díj // A benne foglalt adatmennyiség felhasználása után legfeljebb 32 kbit/s le- és feltöltési sebességgel mobilinternetezhetsz tovább a fordulónapig, túlforgalmazási díj nélkül."

[ Szerkesztve ]

Have you tried turning it off and on again?

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.