Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50152) lugosi válasza pepe091 (#50149) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Köszi. Alapvetően lenne jelentősége, mert a 4-ből 2 számot havi 10 ezerrel töltenék. Ha platina lenne (maradna), akkor ez azt jelentené, hogy az ezért kapott 150 bárhova leforgalmazható percet 30 napon belül van lehetőségem bárhova leforgalmazni. Mivel a következő hónapban is töltenék rá 10 ezret, ez gyakorlatilag azt jelentené, hogy úgy kellene számolnom a percdíjakat, hogy havi 150 perc (2 és fél óra) pluszban benne van, ami nagyon nem mindegy, azaz lenne mindegy.

Úgy látom, hogy még nagyobb beszélgetés esetén is jobban megérné így a feltöltős.

A korlátlan csomagok jók lennének, csak mivel céges előfizetők vagyunk, ezért nem 10 hanem 15 ezer a korlátlan csomag, ami számonként 60 ezer / év. Az ugye 6 db 10 ezres feltöltés, aminek platina esetén csak a feltöltési bónusza 6x150=900 perc, ami 15 óra beszélgetés, és akkor erről a +60 ezer ft-ról még nem is beszéltünk, amit feltöltés esetén le lehetne beszélni. Másképp megközelítve, amivel többe kerül évente, az félévnyi feltöltésem lenne. És ez ismétlem, csak a különbözet.

Persze második-harmadik előfizetés esetén már kevesebb a havidíj, de nem érzem azt, hogy megérné. Valójában őszintén megmondva azt tartom inkorrektnek, hogy az előre kifizetett lebeszélt perceim a jelenlegi csomagomban hó végén elvesznek, míg ha ugyanezt az összeget prepaidban feltöltöm, akkor kumulálódnak.

Nagyon régen nem voltam már feltöltős, le tudnátok írni pár pontban, hogy mik a hátrányai a telekomnál maradva az előfizetéshez képest (az LTE-t tudom).

St3ven, Vangelis, köszi nektek is.

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.