Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
válasz kchris78 #117300 üzenetére
"ez nekem pont aktuális mert tesomnal ubee upc modem van és 1-3 Mbitet hoz"
Akkor ne cseréltesse le semmiképpen, az újabb Arris is CB utánzat, még bridge mód sincsen benne, arról nem is beszélve, hogy puma chipset-es. Inkább kössetek utána egy megfelelő saját routert/AP-t.
"Got any other secret weapons?"
-
kchris78
veterán
válasz Beniii06 #117301 üzenetére
koszi a tippet! igy nem kell veszekedni veluk ha nem vagyunk a csere-listan.. egy 2.4GHz-es AP mar egy ezresert is van hasznalt kb ami erre a celra tokeletes lesz. Erdekes atteve 5GHzre nincs ez, de nem lehet bekapcsolni az 5-ot es 2.4-et is... A 2.4 meg kell meg sajnos.
-
chester99
aktív tag
Üdv
Részletre vásárolt telefonnál van lehetőség több törlesztő kifizetésére? Pl hármassával fizetném? Ha igen mi a módja?
-
szemesi69
addikt
válasz chester99 #117306 üzenetére
Üdv!
Van, MT azonosítóval elballagsz a postára, és annyit fizetsz be amennyit akarsz, akár egybe az összeset, de ha van még vissza, attól a számlán jön az aktuális részlet. De ha hármasával szeretnéd nincs akadálya, de ezt a számlán kívül.[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
teleguru
csendes tag
Ilyen esetben próbáljátok meg az APNhez beírni: internet Ezzel is kell mennie. Anno a wnw masik serveren keresztül erte el a netet egy tömörítő eljarassal spórolt. Szerintem kivezetesre került a savszel novekedessel. Nem tudom az internet es az internet.telekom kozott van e különbség esetleg savszel vagy két átjáró IP-t meglehetne nézni tapasztalható esetleg valami.
Új gyári Apple kijelzők, érintők. HÍVJ bátran
-
törölt tag
válasz polonic #117303 üzenetére
Nyugat-Magyarországon a Telekom gyenge 4G terén, pláne a Balatonon. Évek óta nincs normális bővítés, csak a reklám értékű egy-egy torony fejlesztés. (Érdemes megnézni a siofoki 5g tornyokat is a térképen . Siófokon is a Telenor és a Vodafone fejlesztett valóban az elmúlt néhány évben. Pl. Siófok-Szabadifurdo, Aranypart, Telenor épített egyedül új tornyot, Telekom megtűrt rajta b20on. Telenor / Vodafone most is 50-100, Telekom kb 5-10 megabit.
[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
válasz #08176384 #117310 üzenetére
Én fordítva tapasztalom. 33km re vagyok siófoktól, nagy mozgáskörzetemben nagyon ritkán mászik Telekom Telenor B20 ra, az tényleg semmire se jó, viszont 99%ban le van fedve Telekom B3 al ami viszont fényévekkel jobb (65-70mbps) Telenornak csak B20 van, átlag 0,5-1mbps le, 0.1-0,5mbps fel, ezért cseréltem le Telenor backup kártyám telekomra. Fő simem voda, az stabilan hozza a 11-12 le fel B20 on ( nem tudom mit tud mert red free van).
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
kakuk.tamas
addikt
válasz szemesi69 #117307 üzenetére
Ha csak MT azonosítót ad meg, akkor a havi számlájából fogják az összeget levonni, nem a telóba számolják be, nem?
Minden részszámlának külön száma van... A legjobb, ha üzletben fizeti be őket.[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
mirci18
addikt
Sziasztok.
Lassan eljött az ideje a díjcsomag váltásnak.Eddig Magenta 1-esként használhattam korlátlanul a tvgot mobilneten keresztül is.
Érdekelne hogy ez most is így van vagy elő kell fizetnem a 10 gb-os netre hogy megkapjam.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
kakuk.tamas
addikt
-
szemesi69
addikt
válasz kakuk.tamas #117313 üzenetére
MT azonosítóval a postán ugyanazt látják mint én az alkalmazásban. A számlám, a 3 részletem külön. Amit kiválasztok azt fizetem. Tapasztalatból beszélek, nem most fizetek így először Mivel bankszámlám nincs, egyszer üzletben akartam fizetni, készpénzel nem lehetett, elküldtek a postára. Mivel nekem össze van vonva a számlám egy MT azonosítom van. De így is akár egyenként is tudom fizetni bármelyiket és annyi havi részletet, amennyit akarok vagy egyben kifizethetem az adott részletet, a többi meg megy tovább
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
martonl
senior tag
válasz #08176384 #117310 üzenetére
Én Sopron környékén tapasztaltam elnézést, hogy így írom, "digis" lefedettséget. Lakott területen nagyjából volt, de azt elhagyva sokszor szinte semmi. Kicsit azért izmosabb lefedettségre számítottam. Ágfalván, a biciklis határátkelőnél keresgéltem a hálózatot, de csak Vodát találtam az itteniek közül. Nem egy sűrűn lakott vidék, de azért egy-két B20-as még elfért volna.
-
mirci18
addikt
válasz kakuk.tamas #117315 üzenetére
Köszönöm a választ.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
viktorhu
veterán
válasz kchris78 #117330 üzenetére
Ez fordítva is így van, a határ túloldalán meg a magyar hálózat akar bejönni, és az ottaniaknak nincs térerejük. A domborzat nem törődik a határokkal.
2010-ben a Telekom a szlovákokkal kitalált egy jó megoldást, elosztották a határ mentén a 3G frekvenciákat, így nem zavarták egymást, és lehetett rendes térerő.
-
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Van 1GB mobil internetem, de valamiért nem működik, csak a wi-fi. Hiába kapcsolom le a wi-fi-t, akkor nincs net. Van ötletetek, hogy miért nem megy a mobilnet? (Samsung Galaxy S9)
[ Szerkesztve ]
-
martonl
senior tag
válasz timelord1987 #117335 üzenetére
Több oka is lehet, de nem írtál több részletet.
Lehet régi az előfizetés, és nincs aktiválva a technikai net. Ez esetben kérd ezt, ilyenkor a VoLTE szolgáltatással együtt ezt is aktiválják.
Lehet régi SIM, akkor cseréltetni kell.
Lehet olyan telefon, ami esetleg más régióra készült és nincs benne gyárilag a Telekom APN, vagy nem gyári ROM van rajta és azért.
Hálózati beállítások is el lehetnek kefélve a készüléken, IP cím, DNS stb. Ilyenkor jó még egy gyári resettel próbálkozni.
Gondolom a mobilnet a készüléken be van kapcsolva.
Ha két SIM-es a készülék, lehet, hogy a másik SIM-re van állítva a mobil adat.
Ha írsz még ezekkel kapcsolatban infókat, szűkíthető a kör.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz timelord1987 #117337 üzenetére
A fix extra új sim és a hozzá adott 1 GB-ról van szó, vagy vettél hozzá 1 GB valami netet?
Telekomtól lett véve az S9, vagy másik szolgáltatótól? -
thomas77
senior tag
válasz timelord1987 #117335 üzenetére
Be is kapcsolod a mobilnetet a telefonon, vagy csak a wifit kapcsolod ki?
-
lindermen
senior tag
Sziasztok eSIM-mel kapcsolatban lenne kérdésem: Iphone esetén miért van az, hogy egy eSIM-et csak egyszer tudok aktiválni? Egyedi igény, hogy időnként lenne csak aktív az előfizetésem másodlaogs simje eSIM formában. De ha egyszer szüneteltetem utána nem tudom a készüléken újra aktiválni. Természetesen a telekomnál aktiválom újra és utána próbálom a készüléken. Köszi előre is
-
-
4Grider
nagyúr
válasz timelord1987 #117343 üzenetére
Lehúzod a felső sávot és "Mobil int.kap".
Azon a kártyán alapból aktív az 1 GB. -
kakuk.tamas
addikt
válasz lindermen #117340 üzenetére
Nem jegyzi meg az e-sim profilt a telefon, vagy törlöd/felülírod? Elvileg ha csak simán deaktiválod a telefonban (kvázi kikapcsolod), utána nem kellene kérnie az újraaktiválást.
(Huawei P40 Pro-n 7db e-sim profilt lehet tárolni, és lehet váltogatni is köztük, nincs szükség a profilok újra felvételére váltáskor. Nem gondolnám, hogy az Applenél ez máshogy lenne.)
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
MadMancs
veterán
válasz timelord1987 #117345 üzenetére
Hívd fel 1414 és kérdezd meg, lehet valami hiba miatt nem lett technikai net bekapcsolva.
Nekem megjött domino Fix Extra sim, bedobtam telóba és már hasított is a net.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
cris78
őstag
Ha lejárt a hűségem, hogy tudok díjcsomagot váltani hűség nélkül a hónlapon? Csak a két éves hűséget adja lehetőségnek.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
MadMancs
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?