- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarkitoLexx
csendes tag
Ki mondta hogy új csomagok lesznek illetve azt, hogy megszünik a magenta dupla net? Szerintem érdemes megvárni amíg ezt a telekom mondja!!!
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Winne #117494 üzenetére
Azért vannak itt gondok. Ez mi a ....m? Eddig 0 forintos csomag volt telefonálásra és 10gigás net. Gondoltam felváltok Mobil S -re. Erre ezt dobja. A telefonos ügyfélszolgálat azt mondja,hogy azért mert valami 8980-as költési szintet állapított meg a rendszer de ő sem érti, mert neki sem jön ki a matek.
-
glacious
addikt
Spekulálás helyett meg kellene várni szeptembert.
-
enginev3.0
félisten
válasz
vpanangin #117486 üzenetére
A legutóbbi csomagváltásnál is úgy volt, hogy kicsit többet kaptál (amiből a szolgáltató valószínűleg szinte semmit nem érzett meg), de többet is kellett mindenért egy kicsit fizetni
Csak ez a félőNe adj isten elveszik a 30% magenta kedvezményt, vagy tényleg a dupla adatot
-
vpanangin
senior tag
válasz
enginev3.0 #117483 üzenetére
Nem rosszak ezek a csomagok, csak hát nem mindenki Telekomos. Ha a hálón kívüli percdíjat levinnék legalább a Domino Most szintjére, szimpatikusabb lenne sokunknak.
Szerintem.
-
enginev3.0
félisten
válasz
AnonymusX #117484 üzenetére
Ez jó hír
Mindig kíváncsian várom az új csomagokat, bár az otthoniakra jobban kíváncsi leszek, mondjuk ott sok lehetőségük nincs, kicsit módosítanak a kisebb csomagok sebességén, meg az árakon -szerintem felfelé- mert a spec áras díjak most nagyon BB-k, és nem hiszem hogy ezen még lefelé faragnának
-
AnonymusX
őstag
válasz
enginev3.0 #117483 üzenetére
Mindig van átmeneti időszak, míg lehet szerződni a régi csomagokra az új megjelenése után. Legfeljebb csak telefonon és üzletben.
-
Zeki
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #117481 üzenetére
Én sem. Fiam meg semmit sem a 6 gigából.
-
Szokenesz
senior tag
-
Szokenesz
senior tag
válasz
poli27 #117475 üzenetére
Számomra csak emiatt érte meg átjönni Telenor HelloDataból Telekomhoz.
15Gb általában kevés lenne, a 30Gb bőven sok, nekem ez így tökéletes.
E nélkül mi értelme a Magentának? A korlátlan TVGO magában nem hiszem, hogy vonz annyi embert, mint a dupla net. Lényegében "csak" az otthonira lévő kedvezmény maradna. -
-
poli27
veterán
Az új dijcsomagoknál amik lesznek azt hallottam, megszűnik a Magenta duplázás, mi a vélemény?...
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Magenta 1 családi mobil opcióban az összes bevont dominós szám ingyen hívja egymást? Vagy csak a havi előfizetéses ami a fő szám, az hívja ingyen az összes dominós számot?
Bocs a buta kérdésért, de friss magenta egyes vagyok. -
picur10
aktív tag
A lányomnak szeretnék mobilnetet aktiválni a domino kártyájára app-on keresztül. Viszont azt üzeni, hogy nincs elég egyenleg. Először egyenleget kellene feltöltenem, aztán annak terhére lehet aktiválni a netet? Azt hittem, kér közben bankkártyát vagy ilyesmi.
(bocs, én havi előfizetéses vagyok, nem vagyok jártas ebben)illetve a 400MB-os verziónál azt írja, hogy ha még nem volt ilyen aktiválva, akkor 1000 Ft helyett csak 500 Ft. Ettől függetlenül az app azt írja ki, hogy 1000 Ft lesz. Vagy az üzenet eltér a valós terheléstől? (Különben a 3.5GB-ban gondolkodom, de 500-ért először ezt választanám, ezerért már nem)
-
atees
őstag
válasz
kovacsmi_74 #117465 üzenetére
Majdnem jó lenne, de sajnos mar ide is jelszó kell😀
köszi a segítséget marad a holnapi napom a flottakezelo😀 -
Winne
nagyúr
Van arról hír, hogy ez az új telekom tvgo valamikor is meg fog békélni a Firefoxszal?
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
atees #117461 üzenetére
+EXTRANET1GB vagy +EXTRANET200MB esetleg.
Korábban vállalati dolgozói flottában simán tudtam a fiókban ki-/bekapcsolgatni a dolgokat. A publikus net csomagokat láttam hozzá, a hang rész volt gyakorlatilag egyedi, minimális nettel.
Telefonszámmal + sms belépve semmit nem látsz, vagy teljesen más flotta? Nekem a nevemen volt a számom. -
-
atees
őstag
válasz
szabonagyur #117462 üzenetére
A flotta miatt, ott sem tudok semmit hozzaadni
-
atees
őstag
Sziadztok! Adott flottas mobilelofizetesem, elfogyott a mobilnet, online fiok nincs hozza, smsbe lehetne hozza dobni vhogy netet?
-
Gabonetta
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #117413 üzenetére
Köszönöm a válaszod, de az átvételi határidő egy hónapja letelt és nem történt azóta semmi.
-
icsil
csendes tag
válasz
szabonagyur #117451 üzenetére
Mivel vezettem félre bárkit is?
Istenem colombo... -
-
balinlin
senior tag
A dominoban a korlátlan netes opciókat kivezette a T?
Vagy csak azért nem látom most őket, mert a 30 napos korlátlan nem lett lemondva. De jelenleg nem is aktív, mert nincs rajta annyi egyenleg.
Megnéztem böngészőben, ott szerepel a szolgáltatások között, mint felfüggesztett.
Ilyenkor ha töltők és elég keretet akkor újra aktív lesz? -
válasz
icsil #117440 üzenetére
Szia. Elvileg nincs,gyakorlatilag passz.
Az első és második előfizu között teljen el kb.6hónap. Az előleg leginkább attól függ,hogy mit szeretnél kihozni. A választott tarifacsomaghoz van egy olyan keret, amit részletfizetéses készülékre használhatsz fel. Olyankor a listaárat nézik, nem az akciós árat!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Óvodások homokozója
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Elektromos cigaretta 🔞
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HP szerverek áron alul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest