Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
1430
senior tag
válasz lindermen #3874 üzenetére
Hát... Ha a My T-Mobile-ban váltottál, a díjcsomagváltás előtt van egy jó hosszú leírás, hogy mire kell figyelned, aztán tudsz továbblépni. Itt egy egész bekezdés szól arról, hogy ha van Mobil TV-d és kiváltasz a MédiaMániából, akkor előbb le kell mondani a Mobil TV-t.
Már most mondom, hogy ha most kapcsoltad ki a Mobil TV-t, akkor januárra még kiszámlázódik, mert féltörthavi a számlázás (bekapcsoláskor részarányos, kikapcsoláskor teljeshavi).
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
meroly
veterán
válasz lindermen #3879 üzenetére
Hát nekem elég lenne ha az igazgatója lennék
Ja nekem is lenne egy kérdésem. Tavaly november végén kötöttem mobilnetet nettárs vagy mi a francban, aláírtam két év hűséget a modem miatt, meg volt valami akció, hogy 3 hónapig 0 Ft lesz. Múlt hónapra (mámint november utolsó pár napjára) kijött egy 56 Ft-os csekk, ez nem is baj, befizettem, mert kevés, de úgy tűnik akkor még sincs ingyen az az első három hónap, nehogy nekem decemberre is küldjenek......
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz lindermen #4198 üzenetére
Le kell kérni a készülékre a beállításokat, szolgáltató le szokta küldeni, ha forgalmazta a készüléket. Próbálgasd csak az ügyfélszolgálatot.
1220 menütérképe
1741 menütérképeImpossible is nothing
-
F-ECT$
titán
válasz lindermen #5138 üzenetére
Igen, ez van, és akkor még a 10 óra MobilTV-t nem is említettem. (Bár pont a foci vb meccseit nem lehet rajtuk nézni - ismét kösz T...)
Telenor:
Mobilkvartett : a 150-esben kevés az adatforgalom, az 1000-esben túl sok a perc, de ha lenne is egy 500-as csomag (ami szerintem nagyon hiányzik) 7-8000 Ft körül, akkor az ár/érték arányban még mindig a T a jobb.Voda:
Multimedia 5000 : A 200 Mb net egy vicc, mikor az index.hu címlap kb 3 Mb. Itt is ugyanaz a baj a nagyobbal: a 7900-ben van 300 perc és 100 sms, ami túl sok, míg az adatforgalom 500 Mb, ami kb elég, viszont a havi 2900 Ft többlet a MediaMania S-hez képest 2 évre vetítve: 69600 Ft.Így hiába lenne kb 80e a HTC Legend a Vodanál, lehet megveszem függetlenül 110-ért, és maradok T-s.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
addikt
-
1430
senior tag
válasz lindermen #5249 üzenetére
Az eBook-on nincs készülékár támogatás, hűség nélkül annyit vehetsz, amennyit csak akarsz (hívószám nélkül), hűséggel hívószámonként egyet (meglévő vagy új hívószámhoz). Sőt! Meglévő hívószámnál az sem számít van e rá hűséged! Tehát ha tegnap vettél egy új telefont, és hűséget vállaltál hozzá, attól ma még vehetsz eBook-ot. Úgy fogd fel, mint egy szolgáltatást. A hűségért pedig az a kedvezmény, hogy kamatmentes részletre is megveheted. Mellesleg az eBook hűségidő alatt bármely havidíjas Net csomagot használhatod (Net 40-től a RelaxNet XL-ig), nincs kikötve konkrét csomag.
dedike:
Domino készülékváltás csak üzletben lehetséges, de konkrét árat telefonon keresztül is kaphatsz hívószám+jelszó ellenében.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
addikt
válasz lindermen #5331 üzenetére
Közben egy Vodafone topic lakótól kértem segítséget, melyik lehet az említett díjcsomag. (itt is köszönöm neked, Muki! )
Szóval van egy piszkos nagy bökkenő a dologban, legalábbis számomra. Méghozzá az, hogy ez a csomag korhatáros!
(Még jó, hogy a t nem szállt be ebbe a korhatáros buliba!)
Jó szerencsét!
-
Kobe
veterán
válasz lindermen #5342 üzenetére
adtak egy tmobilos jótállási jegyet amit (direkt megkérdeztem) ugyanúgy elfogadnak a samsungnál is. Na mivel én alapból szeretném kihagyni a tmobilt a mókából probléma esetén, ezért gondoltam hogy direktbe hozzájuk vinném majd, vagy bevinném és frissitsék 1x a szoftot hogy utána saját progijával tudjam én is itthonról. Szóval nem nagyon mozgatna ha a t nem venné be, de a samu igen. Csak nem akarok hónapokat várni egy neadjisten fontos frissítésre. Lehet megcsörgetem majd a samsung forródrótot, hogy ilyenkor mi van.
[ Szerkesztve ]
-
-
lindermen
senior tag
válasz lindermen #6595 üzenetére
Nos, megrendeltem a palettát, inkább személyesen és nem bántam meg, kb 5 perc volt. És valóban, csak a családbarátért nem kell fizetni, a díjcsomagok havidíját kell, mindegy hány hívószámot vonsz be.
Lenne egy olyan kérdésem viszont, hogy lehetésges-e internet előfizetéshez mobiltelefont vásárolni, és kapok-e kedvezményt az árlistás árból, ha 1 éves hűséget írok alá, de azt a díjcsomagra is vállalom?[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
-
addikt
-
addikt
válasz lindermen #8031 üzenetére
Én a helyedben minden további nélkül aláírnám, hiszen csupán a megkötés pillanatában kell rendelkezned érvényes felsőoktatási diákkal! Onnantól kezdve két évig nincs semmi gond, használod nyugodtan. Aztán, ha a következő ciklusban már nem leszel jogosult, akkor átváltják neked, vagy fogod és megszünteted!
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz lindermen #8046 üzenetére
Én a leírásból azt olvasom ki, hogy a megkötés pillanatában kell megfelelned a követelményeknek, és ettől a pillanattól kezdve két évig használhatod a díjcsomagot, ha vizsgál bármit is a T, az legfeljebb az lehet, hogy a szerződéskötéskor valóban jogosult voltál-e felsőoktatási diákigazolványra!
Természetesen a még hátralévő hűség meggondolásra késztethet, de inkább számolj, melyik éri meg jobban, s onnantól kezdve tiszta az út!Jó szerencsét!
-
1430
senior tag
válasz lindermen #8575 üzenetére
2-es, tehát újabb Go!Net hűséget nem vállalhatsz, és persze a maradék fél évben is használnod kell.
Amúgy a Go!Net és a MédiaMánia díjcsomagok kizárják egymást, szóval jól gondold át, mert ha Go!Net hűséget vállalsz, azzal 2 évre kizártad a MédiaMánia díjcsomag használatának lehetőségét (hacsak addig nem engedélyezik vagy RelaxNet-re nem váltasz).
HTC Wildfire S >> Hamarosan!
zoli62 #8568
Ez most úgy hangzik, mintha elismernéd, hogy megbecsülik a meglévő ügyfelet, csak az arányával nem vagy elégedett, ami viszont elég szubjektív."Gyakorlatilag bárki, aki az "utcáról beesik", könnyen vehet új előfizetét telefonnal."
1. Ha Te is értékesítenél T-Mobile előfizetéseket, tudnád, hogy ez nem így van.
2. Nem tudom, hogy végül is van e T-Mobile előfizetésed, de hogy egy meglévő ügyfélnek nemcsak a készülékváltás, de az új előfizetés vásárlás is könnyebb, az biztos.Amúgy nem a hívószámkijelzésre vagy egyéb pontbeváltásokra gondoltam. Ha nincs hűséged, és nem akarsz készüléket venni, választhatsz (1 év hűségért cserébe) díjmentes perceket is. A részletekről személyesen vagy telefonon tudnak tájékoztatni, ha a feltételek adottak (nincs hűséged illetve lejárt számlád), de szerintem felesleges érdeklődnöd utána, mert Neked úgysem lenne elég, amit ajánlanak!
-
1430
senior tag
válasz lindermen #14103 üzenetére
Esetleg a megszüntetést és egy új mobilinternet vásárlását javasolták az üzletben is? Csak kérdezem.
Amúgy havonta válthatsz díjcsomagot, és amennyiben nincs érvényes tarifahűséged, nincs akadálya a kisebb havidíjú csomagra váltásnak sem. Telefonon is intézheted jelszó ellenében.
-
1430
senior tag
válasz lindermen #14105 üzenetére
Nos, az való igaz, hogy a régi (-2000 Ft) Duplanet már nem újítható meg, csak az új (-40%). Viszont az újjal jobban is jársz egy AT RelaxNet L-nél, mert a 40% kedvezmény 2020 Ft.
Ugyanakkor ha az új Duplanet 40 is megfelel, akkor nem válthatsz 3GB-nál kevesebb adatot tartalmazó csomagba (illetve válthatsz, de megszűnik a Duplanet 40 kedvezmény), így az AT RelaxNet M kiesik.
A vezetékes dolgokat részemről jótékony homály fedi, vagyis addig igyekszem nem foglalkozni vele, míg ki nem találják, hogy T-Home ügyfeleket is kezelnem kell.
Tény, hogy a régi palettát lezárták, és egy új Paletta konstrukció jött be, de tudtommal (és ezt a csomag bemutató oldalának alján is leírják) nem kötelező hűséget vállalni, így viszont nem lesz olyan kedvező a havidíj. Azért én azt mondom, kérdezz rá telefonon a 1412-őn, hátha meg tudják oldani a mostani Palettában is a net hűségvállalást és a Duplanet 40 aktiválást. Csak akkor ne akarjál AT RelaxNet M-re váltani, különben nincs Duplanet 40 kedvezmény, hiába vállalsz vezetékes net hűséget.
-
Nietzsche_
tag
válasz lindermen #14105 üzenetére
A régi típusú paletta már valóban nem aktiválható, felbontás után mindenképpen az új típusút kell aktiválni. Viszont több negatívum mellett az új palettának is vannak előnyei. Többek között ilyen az új paletta100 és az új típusú paletta 200. Korábban ezek normál előfizetéses készülék árakat támogattak csak most már viszont jelentős készülék-kedvezményeket kapnak, a kedvező perdíjak mellé. Pl. most már egy médiamánia S-re vagy médiamánia M-re vállalt két éves tarifahűséggel is be lehet vonni számokat a palettába. Korábban erre nem volt lehetőség, s mindezek mellett 100/500 MB ingyenes netet is kapnak ezek a csomagok... (jó-jó, tudom, a médiamánia megfelelő díjcsomagjaiban alapban van, de itt kisebb lényegesen a havidíj, s mindezek mellett kedvezőbbek a percdíjak is, mondjuk egy kötelező paletta elemnél)
Szó, mi szó: megéri manapság hűségesnek lenni Tudom-tudom - sajnos több mint jól - hogy egy komoly érv volt a régi típusú paletta mellett, hogy hűség nélkül is ugyanúgy érvényesülnek a kedvezmények, s nem kell évről évre hosszabbítgatni, de az is hozzátartozik, hogy így legalább két évig biztos nem lenne gondod a hosszabbítgatásra, s a folyamatos duplanet kedvezményekre (amég a home-os elemen aktív a hűség addig a duplanet kedvezményeket is megkapod).
Áthidaló megoldás: Keresni valakit ismerősök/hozzátartozók között, akinek van meglévő vezetékes, T-home-os internete, ő frissen hosszabbít egy hűséget (hűségidő alatt is megteheti, csak akkor onnan lesz aktív az új hűség) és akkor máris összekapcsolható a te stickeddel (nem feltétel a név/ügyfél azonosság). A T-home-os ügyfélnek nem jelenik ez meg semmiben a számlázásában, nem tartozik felelősséggel sem, te meg kapod továbbra is a kedvezményeket.
4200 HUF-ért így 16 GB-s net&roll M-ed is lehetne akár, vagy vissza a korábbi megoldáshoz, s a 8 GB-hez.
ha végül a díjcsomag váltás marad: kérdezz rá mindenképpen a tarifahűségre, ha meg lejárt(/aranykártyás és egy hónappal a lejárat előtt vagy), akkor arra is akár egy év hűséghosszabbítással kaphatsz új sticket is (modernebb, stabilabb akár, két év friss jótállás) és két hónapon keresztül 2-2000 forint jóváírást is kaphatsz...(mindez a kedvezmény duplanettel karöltve is érvényesül)
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz lindermen #14507 üzenetére
Az alábbiakat lehet: Go!Net S/M/L, RelaxNet M/L + MédiaMánia és ikon díjcsomagok mellé a Net&Roll sebesség- és adatforgalmi limitbővítő opció.
A többit (Net&Roll M/L/4G, Aranytárskártya RelaxNet M/L, ikon Net 2GB) csak különállóan, új SIM kártyával lehet igénybe venni.[ Szerkesztve ]
-
lindermen
senior tag
válasz lindermen #14818 üzenetére
Ok, megoldódott!
1430-at hívtam. Rákérdeztek a futárszolgálatnál, és ott azt mondta a diszpécser, hogy még nem is próbálták kézbesíteni. F...jin. Ha nem nézek rá a webshopba hiába várok egész nap...
Na de a lényeg, hogy nehézségek ellenére is (pl. amikor először rendeltem nem volt feketében...) felém tart az új készülék
-
legenda
válasz lindermen #14822 üzenetére
lehet, hogy kíváncsi volt a futár a telefonra...
a futárnak bontatlan csomagot szoktak átadni, ezzel biztosítja be magát a szolgáltató, és elvileg neked is úgy kellene átvenni, ezt még a futár jelenlétében ellenőrizned kellett volna!
én nem vettem volna át bontott csomagot!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest