Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ateszpapa
addikt
válasz mirci18 #74126 üzenetére
12 ezer függetlenül az a telefon.
Miért nem veszed meg máshonnan?[ Szerkesztve ]
-
musicryder
tag
válasz mirci18 #75323 üzenetére
' Vadássz Pokémonokra a mobilodon még könnyebben! Rendeld meg új, 1 GB-ot tartalmazó Level Up adatopciónkat, és érj el eggyel magasabb szintet a virtuális szörnyek begyűjtésével! "
Mekkora marketing fogás ez a Pokémon GO... : D
Már előre látom a Pokémon GO-s szaloncukrot karácsonykor...Xperia™ X10 mini Pro, Xperia™ M2, LG G Flex 2, Xperia™ Z, Xperia™ Z5, Huawei P9, Xperia™ XZ Premium, Xperia™ 1, Iphone 12 Pro
-
313313
addikt
válasz mirci18 #75330 üzenetére
Azért az a korlátlan net, elég jól jött nekem... Bár túlzásba nem vittem, megálltam havi 3-4gb+tv go(de az amúgy se számolja...)
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
glaci
őstag
válasz mirci18 #78626 üzenetére
Ha jól értelmeztem, akkor itt az a probléma, hogy "Korlátlan TV" a neve, de csak a TVGO korlátlan rajta, nem minden tv. (Ugye kvázi diszkriminatív az adatokkal.)
Ha jó fej akar lenni a Telekom, akkor átnevezi "Korlátlan TVGO" -ra és problem solved.
Ha nem, akkor megszünteti és lehet mutogatni a csúnya EU -ra ...(#78640) Nordik:
Szerintem ha csak a saját 1 db. laptopodra osztod meg, akkor azon nem fognak problémázni.[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz mirci18 #78693 üzenetére
Hát igen. Bízzunk benne. (Már a többi korlátlan tematikus opció fennmaradása érdekében is.)
Egyébbként ami a korlátlan böngészést illeti:
Régebben mondták többen, hogy nekik nem számolta a youtube app forgalmát. Én a napokban véletlenül elfelejtettem bekapcsolni a wifit, úgy hallgattunk zenét. (Néztünk klippet.)
Úgy le kapta a maga közel egy gigabájtját, mint a huzat. Úgyhogy a telefon beállításaiban el is vettem a mobilnetet a youtube app -tól gyorsan. Így legközelebb észre veszem, ha nem wifin probálom használni, mert nem fog menni ...)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
dptrsk
Topikgazda
válasz mirci18 #78701 üzenetére
Tudtommal a turbo opciók nem újulnak meg, legalábbis nekem nem újult meg, s független volt a lejárata a sima adatkerettől.
A netpluszok pedig nem eseti, hanem állandó adatbővítők, amik arra lettek kitalálva, hogy rendszeresen kibővítsék a havi kereted, fordulónapja havidijasként a rendes keret fordulónapja, de megrendeléskor/lemondáskor részarányosan fizeted.
-
-
kakuk.tamas
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest