Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz m1lan #115850 üzenetére
Az nem baj, hogy Te nem érted, a lényeg az, hogy én értem.
Én egy hasonló ügyfélszámú multi cégnél dolgozom.
Ez, amit itt demonstráltak az elmúlt napokban, az egyáltalán nem ügyfélbarát, ráadásul nem hülyebiztos.
Nekem honnan kellene tudnom, hogy meg kell tartani a Domino kártyát?
Semmilyen tájékoztatást nem kaptam az ügyintézőtől a váltás menetéről.
Ha mondja a telefonban, vagy az ajánlattal együtt kiküld egy tájékoztatást, akkor jogos lenen a bírálatod!
Miből gondolod, hogy ezek a Domino kártyák valaha is voltak eszközben?
Nevetséges az egész rendszerük! Amikor először bementem T pontba, már akkor kellett volna aktiválniuk és nem szórakozni kártyacserével, meg elütött ügyfélkóddal.Én jól tudom, hogy milyen egy multi cég, aki nem tudja megreformálni a saját működését. Nálunk ugyanez van...
-
törölt tag
válasz anglergab #115846 üzenetére
iPhone 11 pro max-em van. Jelenleg üres a Balaton-part és így 30, szóval ha visszajön a jó idő és a turizmus, megint jön a tavalyi mizéria, a tök 0.
Telekom ezért már tavaly is másodlagos kártya volt csak. Vidéken néha jól jön, ahol nincs Vodafone 4G[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz anglergab #115854 üzenetére
Akkor meg pláne. Botrányosan gyenge a másik kettőhöz képest. Mondjuk Nyugat Magyarországon a Telenor építette az elsődleges hálózatot és a Telekom fel van csak rá engedve részben elég sok helyen. Keleten meg fordítva van. Telenor-ral nincs is probléma erre, hasít a net. Torony közelében mértem múltkor 300 felett is. Erős terhelés mellett is minden esetben pont a Telekom duplája a sebessége felénk.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Nikaré #115864 üzenetére
Nem igazán szoktam nézni ilyen jellegű statisztikákat, de most rákerestem kíváncsiságból az utóbbi időszakra és a számok nem ezt mutatják, meg a google azonnal olyan találatokat dobott az előző év vége kapcsán, hogy; A Telekom uralja a mobilpiacot..., Megközelíthetetlen a Telekom...stb.
A 45% Telekom kontra 27-27% Telenor -Vodafone elég jelentős különbség.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
clon
aktív tag
A csomag ajánlatai miatt "piacvezető", mert neki van mint csomagolni (TV, internet, telefon, mobil) míg a másik kettőnek nem (most a Voda majd fel tud törni, mert már neki is van mit csomagolni és így vélelmezhetően a T-től vesz el több ügyfelet mert neki állít alternatívát hiszen a Telenornak nincsen vezetékes TV sem telefon).
Azért ezek a statok olyanok, mint amit én csinálok és tudom mi van mögötte akinek csinálom az sejti a többiek meg "csak" ennyiből tudnak dolgozni. A lefedettség szuper de pl. egy 20ezres városban nem tudok T netezni mobilon mert ha van 1-5 Mbit/s akkor örülhetek és ugyanott a Telenor meg 50-80 Mbit/s és ugye ők "csak 27% piaci részesedéssel vannak". -
legenda
Ahol nekem fontos, ha ott nem tudnám rendesen használni a szolgáltatást, azonnal váltanék másik szolgáltatóra, amelyiknek jobb adott helyeken.
Nekem a céges előfizetés is Telekomos, azt nem tudnál változtatni, ha gond lenne vele akkor sem, de szerencsére rendben van.
Telekom hálózaton nekem még sehol nem sikerült az általad írt alacsony sebesség környékén mérni, pedig az elborzasztana rendesen.
Régebben Telekom + Vodafone kombó volt a telefonjaimban, de tettem is be képeket a fórumba, hogy vidéken több helyen (a szülőknél például, ahová évi több alkalommal utazunk egy-egy hétre) a Vodafone térereje gyenge 1 pálcika ott, ahol a Telekom (és a Telenor) maximumon - ami a szolgáltatások minőségében is megmutatkozik -, ezért nem is bánom, hogy Telekomos lett a céges is.
Biztos vannak persze helyek fordított értékekkel is, de amíg az nem érint, addig számomra nem mérvadó.
A Telenornak szerintem hamarosan másként alakul a sorsa, mint sokan gondolnák - aminek a DIGI nem feltétlenül fog örülni, de kicsit talán a két nagy sem -, de ez még a jövő...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
balinlin
senior tag
Nekem pont fordított: a telken, ahol q home officenak köszönhetően elég sokat vagyok, egyedül a Vodafone ad normális térerőt. A két T pedig telefonról sokszor nem is elérhető 4g-n. És ez a városról (Szarvas) pár km-re van.
Minden szolgáltatónak van sajnos vakfoltja, ami érthető is, de bosszantó, ha pont találsz egyet. -
clon
aktív tag
Borsod megye és 4 emeletes 1 emeletéről rálátok a 2 házzal odébb levő 10 emeletesen a T toronyra. A vicc, hogy bent vagy az erkélyen vagy az utcán is ennyi - kivéve a 2 ház között kb.1 m2 területen ahol már csúcsra jár 10 Mbit/s. Gyanakodtam a telefonra (minden formában pakoltam a kártyákat), de mivel a Telenor nagyságrendekkel jobbat produkál így ezt elvetettem (és sajnos nem a karácsonyi free vagy a karanténos free időszakban).
2. kártya a T így máshol sokkal jobb (bár érdekes ahol jobb a T ott a Telenor mégsem esik vissza igaz ők csak 30-80 Mbit/s hoztak nálam max. de ennyivel azért teljesen használhatók).Ezzel a legnagyobb baj, hogy ha előfizetek netre nem megyek vele semmire és mivel minden szolgáltatónak vannak rossz lefedett területei így kell(ene) a 2 különböző net amivel így időszakonként én bukom vele a szolgáltató(k) meg jól jár(nak).
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Keszuleket vasaroltam mobil eloleggel. Visszakuldes eseten mi a gyakorlat, mennyi idot kell varni a penzre?
Illetve masik szamlaszamra kertem a visszautalast, telefonon diktaltam be az ugyintezonek. Esetleg van valami mod arra, hogy visszautalas elott valahol elluldjek nekem, pontosan milyen szamlaszamra inditjak a visszautalast? Nem igazan szeretnem, ha felremenne a penzem.
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
anadroid
senior tag
válasz Aaron14 #115871 üzenetére
Sokat kell várni. Az én február végén vásárolt és március első napjaiban személyesen visszaadott tartozékomra még mindig nem küldték el a pénzt, pedig már reklamáltam is.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
hangyász2
aktív tag
-
Kaba
veterán
válasz Aaron14 #115871 üzenetére
Üdv
A termék visszaérkezésének idejétől számított 14 napon belül kellene utalniuk a pénzt.Miután visszakülted a terméket akkor írsz az ügyfélszolgálat email címére megadva a szükséges adatokat és rákérdezel,hogy mikor érkezett vissza az általad visszaküldött termék(elvileg pár napra még karanténba is tehetik),ezenkívül kérsz egy visszaigazoló emailt az új bankszámládra történő átutalásról.[ Szerkesztve ]
-
balatoni19
újonc
Sziasztok!
Legyen szíves segítsen valaki abban,hogy a telekomnál hogy tudom megnézni készletek mennyiségét!?!
Segítségeteket előre is köszönöm! -
Kaba
veterán
válasz balatoni19 #115876 üzenetére
Az oldal forrásában keress rá a stocklnCentralWarehouse-ra és ott lesz a készlet mennyisége,vagy egyszerűen az oldal forrásában Warehouse után keresel.
[ Szerkesztve ]
-
-
Aaron14
őstag
Koszonom szepen! Meg egy kerdesem lenne. Nagyon alaposan becsomagoltam a TV-t, fotot is keszitettem rola, de persze azert bennem van a felsz, megkapjak-e epsegben. Ezzel kapcsolatban mi a tapasztalat? Kell aggodnom, hogy epsegben odaer-e a TV?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
clon
aktív tag
válasz #71835392 #115880 üzenetére
Igen ha nem 15e az előfizetés és 2-5 Mbit/s kapok érte Bp. meg 100 Mbit/s így az az 1 hely annak aki ott van pont fontosabb mint Bp ahol ő pont nincs.
Azért érdekes, hogy látom a tornyot és csak "csorog a net". Azon a környéken a hálózat nem fejlődik de az ár ugyanolyan mint a fejlesztett helyeken. -
törölt tag
Ha már laa. [link]
-
onetwo
tag
Sziasztok!
Adott 2 előfizetés. Az "A" előfizetésről a hűség már lejárt (egy alacsony csomagban van) a "B" előfizetésen még jövő márciusig van hűség (ez Mobil XXL csomag). Meg lehet e azt csinálni, hogy a "B" kártya hűségét ráterhelni az "A" kártyára (nyilván az adott magas díjcsomaggal) és a "B" kártyát megszüntetni?
<-ajánlom magamat->
-
Caranita
aktív tag
válasz onetwo #115886 üzenetére
így nem lehet.
Viszont megpróbálhatsz egyezkedni, hogy engedélyezzék a kötbérmentes lemondást B számon, cserébe nem mondod le A-t, és felváltod B tarifacsomagjára, és aláírod a hűséget.
Ilyennel nem hiszen hogy szívesen foglalkoznának üzletben, én telefonálnék vagy emailt írnék.
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Elofizetésről dominora váltással kapcsolatban nem egyértelmű a leírás a honlapon. Az oké, hogy kell egy SIM 1990 HUF-ért, bár ha jól látom ugyanez a SIM 990, ha új belépő valaki...
Szóval ami nem tiszta, hogy ez az 1990 lebeszélhető/sms-ezhető/netezhető 1 évig és ha 1 év után újra feltöltöm a kártyát, akkor a maradék összeg is tovább felhasználható? Illetve a 80 perc és az 1 gb net is 1 évig felhasználható?
[ Szerkesztve ]
-
Plebi
senior tag
Sziasztok,
Egyik ismerősöm, hirtelen felindulásból mindenféle utánolvasás nélkül vett egy Huawei P40 lite-ot telekom webshopon keresztül 2 év hűséggel. Egyből kibontáskor rájött, hogy nincs benne google szolgáltatások és elég sok mindent használna belőle.
Én úgy gondolom, hogy el lehet a vásárlástól állni, főleg, hogy nem úgy tervezi, hogy teljesen eláll, hanem egy másik készüléket venne, de helyi Telekom partner bolt szerint ez nem lehetséges a hűségidő miatt. Webshop GYIK szerint 14 napon belül elállhat és van rá formanyomtatvány is.
Hogy van ez?
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
Plebi
senior tag
Köszönöm én is így olvastam.
Érdemes tovább mennie és kitartania amellett, hogy eláll.Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
veterán
válasz albiosz #115889 üzenetére
Átváltáskor 1990 Ft-ért kapsz 80 percet, (talán) 5 sms-t és 1 GB-t, amit addig használhatsz fel, amíg a kártya érvényes, feltöltés esetén ez az időszak hosszabbodik. Az egyenleged 0 Ft lesz kezdéskor, ezt növelheted feltöltéssel, belőle nem veszik el olyankor.
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Plebi #115890 üzenetére
A Telekom üzletekben sokszor szó szerint belehazudnak a szemedbe, (nekem pl. webshopban vásárolt tartozékot nem akartak átvenni garanciális javításra). Én már azt sem hiszem el, amit kérdeznek. Ha valamelyik állításukban kételkedem, illetve tudom, hogy nem úgy van, akkor ott az ügyintézőnél hívom a 1414-et aztán átadom, hogy boxolják le egymással. Mindig nekem lesz igazam aztán jönnek az elnézés kérések...
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
albiosz
őstag
-
Bferibörs
addikt
válasz albiosz #115896 üzenetére
Nekem majd 2 éves a kártyám, van még 39 perc és 4 sms rajta a kapottból. Közben feltöltöttem a net miatt,azt használom,hívást sms- t nagyon ritkán.
Nettel kapcsolatban,régen volt olyan,hogy az MMS- t be kellett kapcsolni a honlapon,akkor működött. Ha nem megy esetleg keress rá itt,hogy hogy van pontosan.[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- PlayStation 5 Pro teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest