- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
BreamHunter
tag
válasz
AnonymusX #144486 üzenetére
Az biztos, hogy nem akart nekem új előfizut kötni a régi helyett. Tizen x éve vagyok a T-nél ezalatt kb 6x váltottam számot és a két előfizum mellé általában két eszköznek a törlesztőjét is fizetem folyamatosan.
De biztos vagyok benne, hogy azt mondta, hogy ingyenes lenne, ha nem lenne hűségem.Lehet az ügyintéző nem volt képbe teljesen.
Na mindegy. -
BreamHunter
tag
válasz
AnonymusX #144467 üzenetére
“Vagy marad az, hogy egyszerűen csak új hívószámot kérsz az előfizetésedre, aminek díja 7000 Ft.”
Én tavaly kértem új számot hasonló okokból.
Akkor nézte a csaj, hogy hűségem van még és mondta, hogy akkor díjköteles a váltás viszont, ha nem lenne hűségem akkor ingyenes.Lehet én értettem félre? Vagy változott azóta?
-
Tompika777
senior tag
válasz
AnonymusX #144174 üzenetére
Szerintem nem az M4 nem engedi, hanem az F1 jogtulajdonos,mert ezt az M4 szerződése nem tartalmazza.
Régebben volt, hogy olyan csomagot fizettek, amivel csak TV platformon közvetíthettek online viszont nem. Következő évben már magasabb csomagra fizettek, és azóta van online közvetítés, de gondolom a rögzíthetőség az egy még drágább csomag privilégiuma. -
PedroPascal
őstag
válasz
AnonymusX #144144 üzenetére
Azt vettem észre hogy a csomagom kb 500Ft-al drágább lett a profilomban most nézem. Ahogyan már készültek az emelésre, ez most úgy maradt. Mobil L + korlátlan net okosvilág (2022) most magentában 15k. 14,5 volt legutóbb ha még újra kötöttem volna ez előtt 14 lett volna. Miért lett mégis drágább ha a meglévő csomagokat nem emelték? Az új csomagok egy kalap szar lett! Év végén jár le a hűség és ha addig nem szedik magukat össze akkor inkább megyek a One-hoz. Ott is van hasonló lehetőség mint itt a multisim? Órán tudjanak elérni telefon nélkül is ha hívnak meg a tabletben legyen net wifi nélkül is, erre gondolok.
-
remetelvtars
kezdő
válasz
AnonymusX #143997 üzenetére
Igen, engem is ez duhit, mert direkt megneztem neki, mielott ment tegnap...
Ja, es azt mondta ma a polusos, h "a gugliban nezze, ne a tre honlapjan, es ott nezze meg, h dehat ez az xy kft...
Direkt megneztem most a guglin (t-pont polus), es azt irja, tobb helyen is, h "telekom shop polus gallery"... Tehat elvileg rendes... -
4Grider
félisten
válasz
AnonymusX #143954 üzenetére
Mondjuk az biztos, hogy DSDS telefon esetén a második kártyára addig nem fog bejönni sms, amíg az első kártyán beszélnek, hiszen csak egy rádiós egység van.
Ami még megoldás lehet: A második kártya átirányítása nem elérhető esetére az első kártyára és az első kártyán hívásértesítő használata foglaltság esetére. Ehhez persze az kell, hogy ne legyen aktív hívástartás/várakoztatás. Így nem lesz plusz költség a második kártyán, beszélgetés közben meg becsipog az sms az első kártyán. -
zaskar
senior tag
válasz
AnonymusX #143923 üzenetére
Az az érdekes, hogy próbáltam én csatlakozni az Orange-ra, de nem sikerült. A harmadik listázott szolgáltató nevére már nem emlékszem, de arra sem tudott. A Movistar-al se volt baj különösebben, ha sűrűbben lakott helyeken jártunk. De ezektől távolabbra előfordult, hogy pl. már nem tudtam útvonalat tervezni, mert nem volt net, vagy 3G-t írt ki, amivel semmi nem tōltődōtt be. Eközben a testvérem telefonján az Orange működött.
-
PedroPascal
őstag
válasz
AnonymusX #143920 üzenetére
Ha Romániában vagyok nekem mindig az Orange hálózatra csatlakozik pedig ott is van Telekom. Manuálisan váltottam már ottani Telekomra de az Orange ott jobb. Hiába van azonos (Telekom) mégis a jobb hálózatot válasza. Más EU országban is így van én ezt tapasztaltam. Talán egyedül Németország az ahol Telekom a roaming alapból.
-
Rick4
félisten
válasz
AnonymusX #143818 üzenetére
A te válaszodnak örüölnék de másik két fórumtárs két másik verziót mondott, akkor most mi a tuti?
Illetve kérdés másik fele is ott van még, ha bejön egy új szolgáltatás, kivehetem a telefont, ami nem kell, vagy három különféle szolgáltatás kell? Csak mobilok és net kell, a telefon most azért van, hogy meglegyen a magenta, de használni nem használjuk.
-
törölt tag
válasz
AnonymusX #143723 üzenetére
Értem, de akkor is furcsa, kiírja az app aktiváltad rendben, és akkor még ugyanezt sms-ben is. Felesleges spam. Meg amikor fogyóban a mobilnet 80%-nál is sms-t küldenek, miért nem az app küld értesítést? Még mindig ennyire a több évtizedes sms rendszerükre támaszkodnak 2025-ben?
-
PedroPascal
őstag
válasz
AnonymusX #143660 üzenetére
Köszönöm.
Jó az avatarod.
Jelenleg a fő és tablet multi sim is fizikai.
Korábban kb 2 éve próbálgattam az esimet és akkor is úgy volt mint ahogy írtad hogy egyszer használatos.
Most az lett volna a célom hogy fizikai sim cserélgetés nélkül az esimet pakolgatnám 2 telefonban.
A két multi sim mellé nem lehet kérni 3.-at? 2 jár a csomagom mellé, a 3.ért fizetnék pluszba ha ezt lehet. -
válasz
AnonymusX #143576 üzenetére
Jogosan élhet panasszal, de az ő esetében azért igen sok változó van az egyenletben. Ha Te képes vagy kibogozni, mikor melyik szám volt a nagypapáé először, utána a nagymamáé, most az anyuka száma van a fórumtársunknál, de az ő száma viszont az anyukájánál van....
No most képzeld magad az ÜSZ helyébe, mikor fórumtársunk rázúdítja ezt a családtörténeti mobilszám historyt! OK, hogy ezelőtt volt, ahogy volt...de akkor éppen kié volt az a szám és melyik családtag használta!?
(remélem elképzelted magad elszenvedő alanyként)
És az ügyfél csak mondja, hogy hát eddigígyvót, mostmérnemlehetígy....(ügyfélszolgálati asszonyka ezalatt szépen előkeresgéli ridikülből az eretvágó kézikészülékét és maga elé képzeli az ügyfél fülcimpáját...)
-
válasz
AnonymusX #143564 üzenetére
A családi mobil opciónál a bevont számoknak ugyanazon ügyfél nevén kell lenniük, ugyanez igaz a Magentára.
Ez a havidíjas előfizetésekre vonatkozik, Domino szám lehet más előfizető nevén is, itt annyi kikötés van, hogy a havidíjas előfizető kezdeményezheti a bevonást, mivel ő fizeti a Dominos díját is, ami Magenta1 esetén nyilván nulla forint, de ez nem változtat azon, hogy mindig a havidíjas előfizető vonhat be Dominos számokat is. Ebből következik, hogy kérdéses esetben hiába hívogatja Dominos ügyfél az ÜSZ-t, mert nincs jogosultsága a családi opción változtatni egyik irányban sem. -
válasz
AnonymusX #143564 üzenetére
Évekig ment úgy, hogy apám száma, apám nevén, az előfizetés anyum nevén, a harmadik szám, a Nagymamám nevén, és a többi meg az én nevemen. Nos lehet, hogy hiba volt éveken keresztül, de nagyon logikusnak tűnt, mert ugye eléggé életképtelen ötletnek tűnik, hogy:
1.) senkinek nincs saját nevén a száma, mindenki száma annak a családtagnak a nevén van akié a Magenta 1 előfizetés
2.) Mindenkinek van egy másik száma is a saját nevén -
gyulaszu
senior tag
válasz
AnonymusX #143240 üzenetére
Megynyitottam a panaszjegyet.
Közben kiderült, hogy csak az aktuális hónapon nincs rajta az e-pack, mivel van rajta egy nap késedelmi kamat.
A 23.-án átutalással fizetett összeg 31.-én könyvelődött le. Tehát tulajdonképpen erre nyitottuk meg most a jegyet. Kivizsgálás folyamatban...Ps:
Viszont így továbbra is talányos, hogy miért nyomatja felém a bannert, hogy váltsak elektronikus számlázásra -
válasz
AnonymusX #143154 üzenetére
Ezért kérdeztem.
Legyalultam a telefonom, és 0-ról keztem mindent. Előzőleg fent volt az app, és gond nélkül használtam. Most újra telepítettem és nem tudtam bejelentkezni.
És a T-s kártyám feltőlős, van rajta 70 MB összesen, így próbáltam wifiről és a másik kártya mobil netjéről.
De a lényeg, hogy már nyugodtan várom a holnapi Moment ajánlatot. -
anonymus2411
újonc
válasz
AnonymusX #142745 üzenetére
Most megint felvettek egy hibajegyet. Az ügyintézőnek az volt az elmélete, hogy talán azért, mert előleget kellene fizetni. Utána jutott eszembe, hogy akkor beállítok egy telefont, amire nem kellene ráfizetni. Úgy sem működik. Szóval nagy reményem nincs.
Megvenném üzletben is, de akkor meg nincs cyber kedvezmény.
-
-
insight
aktív tag
válasz
AnonymusX #142525 üzenetére
így is fogok tenni. Nem az a baj, hogy nem lehet megoldani, hanem az, hogy 2024 végén járunk és időpazarló problémát csinálnak egy már jól megoldott dologból. Én már a telefoncserekor kalkuláltam azzal, hogy az eSIM-cserét bármikor meg tudom oldani 2 perc alatt. Nos, nem.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
AnonymusX #141447 üzenetére
„Az iPhone-okon tudtommal csak úgy lehet ezt kikényszeríteni, ha repülőmódba váltva visszakapcsolod a Wi-Fi-t.“
Nem zárom ki, hogy régebben esetleg nem így volt, jelenleg viszont nincs szükség „kényszerítésre”, már maximálisan erős hálózati jel esetén is automatikusan átvált mind a jelenleg használt iPhone 15-öm [kép] , mind pedig az előtte általam birtokolt iPhone 13 típus. Másokkal nincs tapasztalatom, de ezek szépen váltanak Wi-fi Hangra, ha az be van kapcsolva/aktiválva van.
Az tény, hogy az iOS nem tartalmaz kapcsolót a preferált mód elérésére, mert ezt a rendszer automatikus módon hajtja vége, tapasztalatom szerint igen jó eredménnyel. -
donjohnson
addikt
válasz
AnonymusX #141449 üzenetére
ezen a fórumon elég sok az ügyeskedő ember. a vodafone topikban is csak néztem, hogy valaki nekiállt panaszkodni vodafone RO sim kártyával egy magyar vodafone fórumon, mintha az teljesen természetes lenne.
most meg német telekom sim. vicc, hogy nem esik le az embereknek, hogy attól hogy hasonlít a nevük, attól még teljesen eltérő szolgáltatók, eltérő feltételekkel. utána meg ők vannak felháborodva, hogy nem kapnak helyes információt a magyar fórumon. -
macikos
addikt
válasz
AnonymusX #141443 üzenetére
Szia!
Az ő telefonja is támogatná, be is van kapcsolva, de valami szoftveres dolog miatt nem tudom előhozni.
Nekem is olyan a wifi hívás, hogy néha van, néha nem, arról nem beszélve, hogy amint van egy kicsi térerő, akkor máris átvált mobilhálózatra. Az egyetlen biztos módszer az airplane mód bekapcsolt wifivel, de akkor meg tuti elfelejtem visszakapcsolni indulásnál.
Köszi a segítséget! -
vg
addikt
-
vg
addikt
válasz
AnonymusX #141361 üzenetére
Semmit nem kaptam. Tegnap egy papírt, hogy fizessek. Se csekk, semmi. Nem is tudnám befizetni, mert milyen címen? Nem tudom, de ez szerintem jogilag teljesen lehetetlen. Addig nem is lehet eleve megszüntetni semmilyen szerződést amíg van rajta bármilyen hátralék. Olyan nincs, hogy nem látják, ez hazugság. Lekérdezik a központból amikor felmondod a szerződést, hogy mennyit kell még esetleg fizetni. Azért kellett ott várnom 20 percet, hogy lekérdezzék. Az ügyintéző azt mondta kész vagyunk. Ezzel én lezártam. Nem az zavar, hogy fizetni kell, hanem, az, hogy nem tudom, hogy mit, valamit az, hogy már nincs köztünk jogviszony és követelnek tőlem valamit.
-
TomPack
őstag
válasz
AnonymusX #141231 üzenetére
Mondjuk elég világosan leírja;
"Mikor kaphatok dupla feltöltési bónuszt?
Kettő esetben lehetsz jogosult a dupla feltöltési bónuszra. Ha van Magenta 1 csomagod vagy legalább 2 otthoni szolgáltatásod, amibe bevontad a Dominodat, akkor automatikusan megkapod a dupla feltöltési bónuszt.
Eddig ez biztosan nem így volt, de ettől még nem leszek Magenta1-ben, csak a dupla bónusz változott meg. -
-
vence
aktív tag
válasz
AnonymusX #139168 üzenetére
Hasonló esetben (hibás ár) Németben, éppen a Telekomnál,
mindenki megkapta a megjelent áron a készüléket!
(Vmi erős középkategóriás Samu volt, ha jól emlékszem, nem mostanában történt az eset ... Egy hétvégén, amikor rekord forgalmat bonyolított az online shop.)
Persze mindenki csak egyet, a rendelt db-tól függetlenül.
És elnézést kértek, hogy kicsit időbe telik, amíg beérkezik a nagyobb mennyiség. Gondolom elszámolták a "veszteséget" a marketing költségek között.
Itt ugye ilyesmi még egy vacak reklámajándék esetén sem merül fel.
Abszolút más a szemlélet, még ha a cég valahol ugyanaz is!
(Persze a magyarok sokkal "eredményesebben" vezetik a céget.) -
törölt tag
-
nfsu17
veterán
válasz
AnonymusX #138626 üzenetére
amit a Simple pillanatok alatt lekap úgy, hogy még teljesen rá sem irányítod a kamerát.
Ez mondjuk nálam is így van.
Busz oldalára téve a kamerát, én még csak úgy látom, hogy félig látja a kamera a QR kódot, de már zizzen is, hogy leolvassa. Csekken is: odateszem, puff, már kész is.
Akkor ez így nem túl jó hír. -
vence
aktív tag
válasz
AnonymusX #138233 üzenetére
Ezzel csak annyi a problémám, hogy az előző alkalommal még csak
20+ MB "tűnt el".
Korábban pedig sosem láttam ilyesmit ...Egyébként bocs, de az eddigeik alapján úgy nem lehet, ahogy írod ...
csak akkor ha leginkább kamu adatokat mutatnának a felhasználóknak!----------------------
Egyébként, aki nem fogja fel h miért lett beírva,
nyugodtan megtarthatja az építő megjegyzéseit otthonra!
Köszi! -
vence
aktív tag
válasz
AnonymusX #138130 üzenetére
Ezzel az a fő gond, hogy szerintem az anyav. nyereségének túlnyomó részét a leányai termelik ki.
Kvázi, mi finanszírozzuk a németeknek a színvonalasabb szolgáltatást és az 1 Eurós top telókat.Ezzel már sok évvel ezelőtt is ugyanúgy szembesültem, mint a napokban!
Az a top verzió a T-nek még a kínálatában sincs, amit egy német ingyen kap, olyan szerződéssel, amit vígan megkötnék a sokkal kevesebb jövedelmemmel is!Hol adnak itt 800-1000 Eurós telókat ajándékba?!
-
-
Enigma1945
őstag
válasz
AnonymusX #136559 üzenetére
Hát persze a panasz szerint egy hónapjuk van rá hogy kivizsgálják, és meg hozzák a szerintük szükséges döntést.. az agyam eldobom ez megy a telekomnál 2023 ban? Oké rendben téves információt ad ki nem teszi meg ezt manapság véletlenül? Dehogy egyértelmű ők hibáztak és ennek ellenére még nekem kell várnom maximum egy hónapot arra hogy eldöntsék hogy jogos e a panaszom vagy nem, szerintem ez több mint felháborító! Vicc az egész várhatok most egy hónapot hogy visszakapjam az összeget és újra be aktiváljam szegénynek az internetet.. ég a pofám a Telekom miatt.. nem kicsit.. NAGYON! 🤬
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged