Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsmi_74
senior tag
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
AnonymusX
üzenetére
Sosem szoktam önszántamból az újra váltani, semelyik alkalmazásnál. De ja, most már nem engedte frissítés nélkül. Hát elég trágya ez a felület. Kiknek készült ezzel a 3 cm-es sortávolsággal? Gyengén látóknak?
Általános igazság, hogy mindig amikor "fejlesztenek" akkor csak rosszabb lesz, mint az elődje. -
SkiDev
őstag
válasz
AnonymusX
üzenetére
Úgy írja, hogy "Lehetőséget biztosít Önnek lakossági flottás mobil díjcsomag nyitására...".
"Amennyiben igen, a jogosult telefonszámok értesítő sms-t fognak kapni és az átírást az új díjcsomagra díjmentesen elvégzik a telekom üzletekben, melyhez szükséges az előfizető személyi igazolványa és lakcím kártyája."
Tehát végülis az ő nevére irattatja, de jelen levél szerint csak akkor, ha elfogadja a Flotta nevezetű csomag ajánlatot. Korlátlan beszéd és 4 GB internet 7k. De itt nem tudni meddig tart a hűség. Megnéztem egyébként, ha újra kötöm a Magenta csomagot, akkor havi 6k-val lenne több 3 mobillal. Viszont, ha ezt kérem ez +2k. -
válasz
AnonymusX
üzenetére
Igen, sajnos így van.
Ma pechemre az üzletvezető nem érhető el, nincs benn és már nem is lesz.
Jövő héten remélem fel fog hívni, megbeszéltem a dolgozóval.
Megyek Zalaegerszegre pár napot és asszem viszem magammal a paksamétát és betérek egy T-Pontba ott...kivi leszek mi lesz a reakció.
-
válasz
AnonymusX
üzenetére
Ügyfélszolgálatnál rákérdeztem.
Valóban csak 2G képes telefont vesznek így be és a pech az amit be akartunk adni az pont 2G-s telefon is volt!
/ezzel is elhajtottak, hogy az 3G-s készülék../Ment a bejelentés és vizsgálat kérés a bolt ellen ez miatt is és a nem megfelelő garanciális ügyintézés, ügykezelés hiánya miatt is...
-
-
-
válasz
AnonymusX
üzenetére
Igen, én is ezt mondtam.. 4G képest adnak azért ami azt nem tudja...de na!

Olyan okosak voltak...el nem hinnéd!
Megakarta magyarázni, hogy kp. vissza fizetést nem lehet, csak cserét, mert munkalapon csere van...a kék csere utalvány meg egyértelműen tartalmazza azt is, hogy kp. vissza fizetés is kérhető, ha nem tudnak megfelelő készüléket biztosítani..
-
-
Cs1csó
titán
válasz
AnonymusX
üzenetére
"gyanús" hogy ezzel "a véletlenül már nem lehet tudni melyik partner és melyik saját bolt" dolog is egy terv része amit szépen fokozatosan építenek fel (vagy inkább le) azaz: előbb utóbb beszántják a "saját" boltokat, és mindent - is - csak a "partner" boltban lehet majd csinálni. Minden xarrágó cég ezt csinálja kb. "outsourcing"
Gusztustalan de ez a jövő, sőt előbb utóbb a FIZIKAI boltok is el fognak tűnni. (egy beltéri egységgel sem kell már a boltba menni beadod postán és kész) -
EmberXY
veterán
-
Sordoran
addikt
válasz
AnonymusX
üzenetére
Köszönöm! A havi díjas csomag adott, csak azóta kivezették, más díjcsomagra pedig nem akarok váltani. A 14 napos elállás pedig ki is ment fejemből, bár az se tragédia azért ha nincs. Jelenleg online nem kapható, üzletbe viszont lehet jön áru közbe mikor arra járok, ezért is néztem volna meg ott helybe. Valamint mivel nem én nevemen van előfizetés, nem is tudnék vásárolni arra.
-
-
-
zzola
titán
válasz
AnonymusX
üzenetére
Mondjuk ehhez az is hozzátartozik, hogy ők nem olyan profilt használnak, mint a másik kettő. Nem véletlen, hogy szinte minden mobilon megy a VoLTE. Viszont azt nem tudom, hogy a CS-fallback működik-e? Yettelnél nem szakad meg a hívás, ha lelépsz a wi-fi-ről. IPhone-nal legalábbis nem.
-
remetelvtars
junior tag
válasz
AnonymusX
üzenetére
Haaat... Hiaba ott volt minden bizonyitek, ram akartak fogni. Sok het alatt vegul csak mokoltak vmit, mert egyszercsak megjavult a dolog, pedig a kartya vegig uabban a regi gombosban volt, szoval smi frissites se lehetett. Csak sztem mar untak, h parnaponta jeleztem, h meg mindig nem oke. De meg utolag se ismertek el, h az o oldalukon volt vmi...
-
BreamHunter
tag
válasz
AnonymusX
üzenetére
Az biztos, hogy nem akart nekem új előfizut kötni a régi helyett. Tizen x éve vagyok a T-nél ezalatt kb 6x váltottam számot és a két előfizum mellé általában két eszköznek a törlesztőjét is fizetem folyamatosan.
De biztos vagyok benne, hogy azt mondta, hogy ingyenes lenne, ha nem lenne hűségem.
Lehet az ügyintéző nem volt képbe teljesen.
Na mindegy. -
BreamHunter
tag
válasz
AnonymusX
üzenetére
“Vagy marad az, hogy egyszerűen csak új hívószámot kérsz az előfizetésedre, aminek díja 7000 Ft.”
Én tavaly kértem új számot hasonló okokból.
Akkor nézte a csaj, hogy hűségem van még és mondta, hogy akkor díjköteles a váltás viszont, ha nem lenne hűségem akkor ingyenes.Lehet én értettem félre? Vagy változott azóta?
-
-
Tompika777
senior tag
válasz
AnonymusX
üzenetére
Szerintem nem az M4 nem engedi, hanem az F1 jogtulajdonos,mert ezt az M4 szerződése nem tartalmazza.
Régebben volt, hogy olyan csomagot fizettek, amivel csak TV platformon közvetíthettek online viszont nem. Következő évben már magasabb csomagra fizettek, és azóta van online közvetítés, de gondolom a rögzíthetőség az egy még drágább csomag privilégiuma. -
PedroPascal
őstag
válasz
AnonymusX
üzenetére
Azt vettem észre hogy a csomagom kb 500Ft-al drágább lett a profilomban most nézem. Ahogyan már készültek az emelésre, ez most úgy maradt. Mobil L + korlátlan net okosvilág (2022) most magentában 15k. 14,5 volt legutóbb ha még újra kötöttem volna ez előtt 14 lett volna. Miért lett mégis drágább ha a meglévő csomagokat nem emelték? Az új csomagok egy kalap szar lett! Év végén jár le a hűség és ha addig nem szedik magukat össze akkor inkább megyek a One-hoz. Ott is van hasonló lehetőség mint itt a multisim? Órán tudjanak elérni telefon nélkül is ha hívnak meg a tabletben legyen net wifi nélkül is, erre gondolok.
-
remetelvtars
junior tag
válasz
AnonymusX
üzenetére
Igen, engem is ez duhit, mert direkt megneztem neki, mielott ment tegnap...
Ja, es azt mondta ma a polusos, h "a gugliban nezze, ne a tre honlapjan, es ott nezze meg, h dehat ez az xy kft...
Direkt megneztem most a guglin (t-pont polus), es azt irja, tobb helyen is, h "telekom shop polus gallery"... Tehat elvileg rendes... -
4Grider
félisten
válasz
AnonymusX
üzenetére
Mondjuk az biztos, hogy DSDS telefon esetén a második kártyára addig nem fog bejönni sms, amíg az első kártyán beszélnek, hiszen csak egy rádiós egység van.
Ami még megoldás lehet: A második kártya átirányítása nem elérhető esetére az első kártyára és az első kártyán hívásértesítő használata foglaltság esetére. Ehhez persze az kell, hogy ne legyen aktív hívástartás/várakoztatás. Így nem lesz plusz költség a második kártyán, beszélgetés közben meg becsipog az sms az első kártyán. -
zaskar
senior tag
válasz
AnonymusX
üzenetére
Az az érdekes, hogy próbáltam én csatlakozni az Orange-ra, de nem sikerült. A harmadik listázott szolgáltató nevére már nem emlékszem, de arra sem tudott. A Movistar-al se volt baj különösebben, ha sűrűbben lakott helyeken jártunk. De ezektől távolabbra előfordult, hogy pl. már nem tudtam útvonalat tervezni, mert nem volt net, vagy 3G-t írt ki, amivel semmi nem tōltődōtt be. Eközben a testvérem telefonján az Orange működött.
-
PedroPascal
őstag
válasz
AnonymusX
üzenetére
Ha Romániában vagyok nekem mindig az Orange hálózatra csatlakozik pedig ott is van Telekom. Manuálisan váltottam már ottani Telekomra de az Orange ott jobb. Hiába van azonos (Telekom) mégis a jobb hálózatot válasza. Más EU országban is így van én ezt tapasztaltam. Talán egyedül Németország az ahol Telekom a roaming alapból.
-
Rick4
félisten
válasz
AnonymusX
üzenetére
A te válaszodnak örüölnék de másik két fórumtárs két másik verziót mondott, akkor most mi a tuti?

Illetve kérdés másik fele is ott van még, ha bejön egy új szolgáltatás, kivehetem a telefont, ami nem kell, vagy három különféle szolgáltatás kell? Csak mobilok és net kell, a telefon most azért van, hogy meglegyen a magenta, de használni nem használjuk.
-
törölt tag
válasz
AnonymusX
üzenetére
Értem, de akkor is furcsa, kiírja az app aktiváltad rendben, és akkor még ugyanezt sms-ben is. Felesleges spam. Meg amikor fogyóban a mobilnet 80%-nál is sms-t küldenek, miért nem az app küld értesítést? Még mindig ennyire a több évtizedes sms rendszerükre támaszkodnak 2025-ben?
-
PedroPascal
őstag
válasz
AnonymusX
üzenetére
Köszönöm.
Jó az avatarod. 
Jelenleg a fő és tablet multi sim is fizikai.
Korábban kb 2 éve próbálgattam az esimet és akkor is úgy volt mint ahogy írtad hogy egyszer használatos.
Most az lett volna a célom hogy fizikai sim cserélgetés nélkül az esimet pakolgatnám 2 telefonban.
A két multi sim mellé nem lehet kérni 3.-at? 2 jár a csomagom mellé, a 3.ért fizetnék pluszba ha ezt lehet. -
válasz
AnonymusX
üzenetére
Jogosan élhet panasszal, de az ő esetében azért igen sok változó van az egyenletben. Ha Te képes vagy kibogozni, mikor melyik szám volt a nagypapáé először, utána a nagymamáé, most az anyuka száma van a fórumtársunknál, de az ő száma viszont az anyukájánál van....

No most képzeld magad az ÜSZ helyébe, mikor fórumtársunk rázúdítja ezt a családtörténeti mobilszám historyt! OK, hogy ezelőtt volt, ahogy volt...de akkor éppen kié volt az a szám és melyik családtag használta!?
(remélem elképzelted magad elszenvedő alanyként) 
És az ügyfél csak mondja, hogy hát eddigígyvót, mostmérnemlehetígy....(ügyfélszolgálati asszonyka ezalatt szépen előkeresgéli ridikülből az eretvágó kézikészülékét és maga elé képzeli az ügyfél fülcimpáját...)
-
válasz
AnonymusX
üzenetére
A családi mobil opciónál a bevont számoknak ugyanazon ügyfél nevén kell lenniük, ugyanez igaz a Magentára.
Ez a havidíjas előfizetésekre vonatkozik, Domino szám lehet más előfizető nevén is, itt annyi kikötés van, hogy a havidíjas előfizető kezdeményezheti a bevonást, mivel ő fizeti a Dominos díját is, ami Magenta1 esetén nyilván nulla forint, de ez nem változtat azon, hogy mindig a havidíjas előfizető vonhat be Dominos számokat is. Ebből következik, hogy kérdéses esetben hiába hívogatja Dominos ügyfél az ÜSZ-t, mert nincs jogosultsága a családi opción változtatni egyik irányban sem. -
válasz
AnonymusX
üzenetére
Évekig ment úgy, hogy apám száma, apám nevén, az előfizetés anyum nevén, a harmadik szám, a Nagymamám nevén, és a többi meg az én nevemen. Nos lehet, hogy hiba volt éveken keresztül, de nagyon logikusnak tűnt, mert ugye eléggé életképtelen ötletnek tűnik, hogy:
1.) senkinek nincs saját nevén a száma, mindenki száma annak a családtagnak a nevén van akié a Magenta 1 előfizetés
2.) Mindenkinek van egy másik száma is a saját nevén
-
gyulaszu
senior tag
válasz
AnonymusX
üzenetére

Megynyitottam a panaszjegyet.
Közben kiderült, hogy csak az aktuális hónapon nincs rajta az e-pack, mivel van rajta egy nap késedelmi kamat.
A 23.-án átutalással fizetett összeg 31.-én könyvelődött le. Tehát tulajdonképpen erre nyitottuk meg most a jegyet. Kivizsgálás folyamatban...Ps:
Viszont így továbbra is talányos, hogy miért nyomatja felém a bannert, hogy váltsak elektronikus számlázásra -
válasz
AnonymusX
üzenetére
Ezért kérdeztem.
Legyalultam a telefonom, és 0-ról keztem mindent. Előzőleg fent volt az app, és gond nélkül használtam. Most újra telepítettem és nem tudtam bejelentkezni.
És a T-s kártyám feltőlős, van rajta 70 MB összesen, így próbáltam wifiről és a másik kártya mobil netjéről.
De a lényeg, hogy már nyugodtan várom a holnapi Moment ajánlatot.
-
anonymus2411
újonc
válasz
AnonymusX
üzenetére
Most megint felvettek egy hibajegyet. Az ügyintézőnek az volt az elmélete, hogy talán azért, mert előleget kellene fizetni. Utána jutott eszembe, hogy akkor beállítok egy telefont, amire nem kellene ráfizetni. Úgy sem működik. Szóval nagy reményem nincs.
Megvenném üzletben is, de akkor meg nincs cyber kedvezmény.
-
insight
aktív tag
válasz
AnonymusX
üzenetére
így is fogok tenni. Nem az a baj, hogy nem lehet megoldani, hanem az, hogy 2024 végén járunk és időpazarló problémát csinálnak egy már jól megoldott dologból. Én már a telefoncserekor kalkuláltam azzal, hogy az eSIM-cserét bármikor meg tudom oldani 2 perc alatt. Nos, nem.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
AnonymusX
üzenetére
„Az iPhone-okon tudtommal csak úgy lehet ezt kikényszeríteni, ha repülőmódba váltva visszakapcsolod a Wi-Fi-t.“
Nem zárom ki, hogy régebben esetleg nem így volt, jelenleg viszont nincs szükség „kényszerítésre”, már maximálisan erős hálózati jel esetén is automatikusan átvált mind a jelenleg használt iPhone 15-öm [kép] , mind pedig az előtte általam birtokolt iPhone 13 típus. Másokkal nincs tapasztalatom, de ezek szépen váltanak Wi-fi Hangra, ha az be van kapcsolva/aktiválva van.
Az tény, hogy az iOS nem tartalmaz kapcsolót a preferált mód elérésére, mert ezt a rendszer automatikus módon hajtja vége, tapasztalatom szerint igen jó eredménnyel.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Építő/felújító topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hardcore café
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iPhone 14 128GB karcmentes, magánszemélytől
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Lehet az ügyintéző nem volt képbe teljesen.
,mondjuk csak át szeretném hozni a számomat,de kedvező amit írtok.

dptrsk