Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-05 18:35:36

LOGOUT.hu

Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. április

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#87015) Alex91 válasza Vastika (#87011) üzenetére


Alex91
félisten

És persze: itt is van mindennél, meg még annál is jobb (és drágább, meg még drágább) megoldás, de nem kell mindig ágyúval lőni a verébre ;-)

Persze, de az a gond, hogy nehez beloni azt az agyut! :) En azon az allasponton vagyok, hogy jol meg kell fogalmazni az embernek, hogy mik az igenyei, es jol utana jarva donteni. Barmit is veszek. Lehet valami olcso, ha nekem az nem fog megfelelni nem erdemes megvenni. Egy kis hasonlat, bar mindig santitanak, ugye, ha minden nap furok, akkor veszek egy jobb es dragabb furopgepet, ha evente csak par lyuk furasara kell, akkor valoszinuleg egy olcsobb is megteszi.
Vagy volt mar olcso telom is, azota csak dragat veszek :).

A router, meg a halozat mara mar eleg fontos lett, hasznaljuk minden nap. Persze, kulonbozoek az igenyek, de mondjuk 200 nm-t gigabites nettel, csillio wifieszkozzel talan megse 10k-s eszkozzel probaljunk lefedni...

Szerintem annal bosszantobb nincs, hogy megvesunk valamit, aztan kiderul, hogy nem eleg, aztan megint veszunk valamit, ami megint nem lesz jo. Es vegul kidobunk egy rakas penzt, es meg mindig nem ertuk el a celt, mig lehet, ha egybol a dragabbat vesszuk, akkor mar boldogan elnenk :).

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.